Şimdi Ara

Hdd partition sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 320 gb lık hdd yi 55 ve 250 civarı 2 ye böldüm ve 55 e xp yükledim daha sonra bir bölüm daha oluşturup onada vista yüklemek için partition magic 8.0 ile 250 den 30 gb lık bir bölüm oluşturmak istedim ve pc kapanıp açıldı xp başlamadan önce ayırma işlemini yapmaya başladı bu sırada elektirk kesti ve elektirk geldiğinde pc açıldı bişeyler yazdı vesaire xp açıldı fakat 250 lik bölümden 19 gb lık bir bölüm ayrılmış ham olarak gözüküyor ve esas sorun geriye kalan 230 civarı olan bölümde sağlam (bilinmeyen bölüm) yazıyor ve sadece sil seçeneği çıkıyor bu bölümde yaklaşık 150 gb önemeli verilerim var şimdi öncelikle bu bölümü nasıl tamir edip kullanılır hale getirebilirim veya içindekileri nasıl ve hangi programla kurtarabilirim acilen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...



  • 150 gb veri bayağa fazla.Get data back programıyla bu verileri kurtarmayı dene.Ama şöyle bir durum var bunun için 2 nci bir Harddisk gerekebilir sana çünkü üzerine yazmıyor.Diğer partitionlara yazabilirsin ama.
  • bilinmeyen bölümüde sağlam yazıyorsa adlandır büyük ihtimal sorunun çözülecektir. umarım biçimlendirme gerekmez yoksa verilerini kaybedebilirsin. partition magic programıyla tekrar ulaşmayı de. artı iki işletim sistemini pek tavsiye etmiyorum. sorunlar yaşaman olası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.