Şimdi Ara

HDMİ çıkışımı bozuk acaba.? ve nasıl anlarım.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yıllardır kullandığım crt monitör bozulunca , dayımlardan Premier marka HD READY özellikli ve HDMİ girişi olan , tv/monitörü dün eve getirdim. akşam tv olarak kullandım , bugün hemen HDMİ-HDMİ kablo aldım ama malesef sonuç HÜSRAN..!! pc-av-hdmi-tv ne varsa denedim hepsinde SİNYAL YOK.!

    bu arada ekran kartım GTS250 - win7 32-bit kullanıyorum.. saatlerdir gerek burda gerekse başka forumlarda okumadığım konu kalmadı diyebilirim.. ne görüntü - ekran çözünürlüğü kısmında nede nvidia kontrol panelinde 2.ekran/monitör ALGILANMIYOR...

    tv/monitör 2-3 aylık kadar zaten sadece SCART grişi kullanılmış tv izlemek için , benim kasada 1 yıllık falan şimdiye dek 1 kere bile kullanmadım HDMİ çıkışını..

    hdmi giriş/çıkışlarındamı bi sorun var acaba.? aklıma başka bişey gelmiyor çünkü.? pcdeki çıkışın sorunlu olup olmadığını nasıl tespit edebilirim acaba.? kasayı açmakda istemiyorum aslında toplattığım firmanın etiketi dahi üstünde..

    yardımlarınızı bekliyorum..







  • bence sen tv den ayar yapman lazım tv nin bi output tuşu yokmu bende öyle mesela hangi çıkışı istersem oradan seçiyorum
    bide tv de birden fazla hdmı varsa oradan yanılıyor olabilirsin
  • input var , pc-av-hdmi-tv hepsini denedim SİNYAL YOK:(

    sonuçta HDMİ kablosunu taktıktan sonra bi belirti olmazmı pcde.? crt monitör takılı iken 2.monitör olarak denedim + tek monitör olarak denedim malesef bunda tık yok , bu işlerden çok anlamasamda pc'nin HDMİ çıkışında problem olma ihtimali dışında aklıma bişey gelmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.