Şimdi Ara

HDMI kablo tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • altın uçlu usb kullanıyor musunuz ? :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canercingoz

    bende dsmart hd ye gececem 1 2 güne o yüzden hdmı kablo bakıyorum 15 liralıkla 50 liralık arasında yüzde 10 luk bir fark bile olacagını sanmıyorum yüzde 200 ün üzerinde para verip onu almak mantıksız geliyor yanlışmı düşünüyorum altın uçlu 1 1.5 metre 10 15 liralık bir kablo bana yeter diye düşünüyorum?



    bende merak ediyorum bunun cevabını
  • sony altın HDMI kabloları nasıl peki tavsiye edermisiniz
  • hort!!!
    HDMI kabloların envayi çesidi mevcur fiyatları da 15 tlden 300 tlye kadar, benim bildiğim bu kablolar sinyal dalgaları değil de elektrik akımı ilettiği için , ya ileti vardır yada yoktur, ya görüntü vardır yada yoktur yani elektrik fişi gibi olması gerektiği yönünde.
    Velhasıl bestbuydan lcd aldığım sırada bana illa 350tlden 80 tl ye düşen altın varaklı HDMI1.4 kabloyu satmaya çalıştılar satıcı elemana kendi bildiklerimi söyledim ve ondan yorum istedim, o da pek birşey bilmediği için bu altındır felan gibi klasik ikna yöntemlerine başvurdu önce almadım elimde standart bir kablo vardı zaten ama ertesi gün daha uzun bir kablo gerekince gidip 80tl bayılarak aldım. Bu konuda ayrıntılı bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen beni aydınlatsın
  • selamlar..
    arkadaslar digitürk hd dekoder aldım ve digitürkteki hd kanalları super izlemekteyim. hd olmayan kanallar ise biraz bulanık gözukmekte. hd kanallar kadar olmasada daha net gözükmesi için altın uclu hdmı kablo alsam diğer hd olmayan kanallarda da biraz daha net göruntu alabılırmıyım?
  • arkadaslar samsung LCD ye samsung laptop bağlayıp oyun oynamak istiyorum..
    digiturk un hmdi kablosu var fakat yeterince uzun değil benim icin..bana 2 metrelik falan bi kablo lazım..
    görüntü kalitesi ve uzunluk acısından sadece oyun amaçlı kullanılacak bir kablo onerenilir mısınız?
    şimdiden teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar bende LG 37LE5300 37" FULL HD LED TV televizyon var buna benim laptop'u HDMI kablo ile tv'ye bağlamak istiyorum bana önerebileceğiniz 2-3 metre kaliteli (full hd filmler izleyeceğim) uçuk fiyat olmayacak birşey önerebilirmisiniz bugün alacağım sizden yardım bekliyorum ''teknosa,bimeks,mediamarkt,bestbuy'' bu mağazalardan alabilirim izmirde yaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCkeNzie -- 8 Mart 2011; 1:11:35 >
  • ben carrefourdan 4.99 tl aldım süper oldu valla ama hemen yanında 49 tl de var garip ama 4.99 tl ve süper görüntü
  • ya zaten o fiyat farkı insanın kafasını allak bullak ediyor..özellikle benim gibi bu isten anlamayanları..
    ucuz mal dandiktir,mantığı yüzünden kazık yiyorum..
    ama görüldüğü üzere alakası yok..
    5tl lik kablodan da memnun olan var iste!
    nedir bu isin özü ya..
  • "Ucuz Etin yahnisi yavan olur"Atasözünü her zaman dikkate almalıyız,Kullandığın cıhazın kalitesine göre HDMI kablo seçmelisiniz kalitenin etkisi %10 gibi olsada buna değip değmiyeceğine siz karar vereceksiniz.HDMI 'de diğer dikkat edilmesi gereken Versiyonu eğer cıhazınız ve tv niz 3D ise 1,4 v değilse 1,3 v
    son versiyonları almaya çalışınız, birde kabloyu işi kablo üretmek olan şirketlerinkini tercih ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogdu -- 9 Mart 2011; 18:04:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaCkeNzie

    Merhaba arkadaşlar bende LG 37LE5300 37" FULL HD LED TV televizyon var buna benim laptop'u HDMI kablo ile tv'ye bağlamak istiyorum bana önerebileceğiniz 2-3 metre kaliteli (full hd filmler izleyeceğim) uçuk fiyat olmayacak birşey önerebilirmisiniz bugün alacağım sizden yardım bekliyorum ''teknosa,bimeks,mediamarkt,bestbuy'' bu mağazalardan alabilirim izmirde yaşıyorum.


    Arkadaşlar bugün ablam mediamarkt'a gidip bakmış en ucuzu 40tl den başlıyormuş orda ve birsürü özellikleri yazıyomuş iletkinliği daha iyi, çözünürlük ıvır zıvır ben bimeksde şöyle birşey buldum bu nasıl bi yorum yazarmısınız 1080p filmler izleyeceğim...

    http://www.bimeks.com.tr/urun/1252/116452/s-link-slx-280-hdmi-kablo-1-5m.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCkeNzie -- 9 Mart 2011; 22:19:22 >




  • @aydogdu

    öncelikle yorum icin çok sagol dostum..
    peki bu konuda özellikle önerebilecegin bir marka var mi?
  • PROFIGOLD OXYPURE serisi,Ixos,Monster,Bunların işi sadece kablo üretmek yalnız Türkiyede 1,4 versiyonlarını bulmak zor.Alırsanız 1,4 v alınız çünkü uzun vadeli bir yatırım olur.Sözün kısası her markanın kendi içinde dahi katagorileri var kısacası zor seçim.Bütcenize göre davranınız.
  • çok sagol dostum yardımların icin..
  • led monitör'e dvi bağlantı kullanıyorum şuanda hdmi 'a geçmek istiyorum ama kararsız kaldım . msi gtx460 ile samgsun px2370'e bağlantı kurucam .Dark'ın 1.4v kablosunu düşünüyorum. PROFIGOLD OXYPURE'ın v1.4 modelini bulamadım v1.3 var gold da ..
  • Smartech diye bir marka var. yalnızca digiturk ler tarafında kurulum sırasında satılıyormuş. üstelik 1,4 V. ben blue ray player la 52" led tv de inanılmaz bir görüntü aldım. monster kablo takılıydı daha önce. monsterle bile arasında gözle görülür bir fark söz konusu. ürünü marketlerde ve internette bulamadım. eğer isterseniz digiturklere bir sorun. Avrupa bilişim gelmişti bize kuruluma onlarda vardır muhtemelen. Eğer mükemmel görüntü istiyorsanız tavsiye ederim..
  • Hdmi kablolar hakkındaki şehir efsanaleri ve doğru olmayan kullanıcı görüşleriyle yanılmamak için :

    1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_39515216/mpage_1/key_/tm.htm

    başlığına ve ihitiyacınıza göre hangi kabloyu neye göre seçmeniz gerektiği ile ilgili bilgiler için de :

    http://forum.donanimhaber.com/m_39515216/mpage_1/tm.htm#48724607

    mesaja bakabilirsiniz.




  • digitürk izlerken hdmi kablo kullanırsan scarta göre görüntüdeki pikseller azalıyor farkedilir derecede ve daha pürüzsüz görüntüler oluşuyor, hd yayın olmasa bile. ben de durum böyle. digital görüntüde çok farketmez diye okumuştum forumlarda ama bayağı farkediyor.
  • Bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar Satürnde 39.90TL Teknosa da 49.90TL fiyatı nasıl sizce kullanan varsa yorum yapabilir mi acaba ?

    http://infoteknoloji.blogspot.com/2011/12/en-iyi-hdmi-kablolar-2012monster-700hd.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+infoteknoloji+%28infoteknoloji%29
  • http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/dark-v1-4-3d-led-lcd-ps3-uyumlu-10m-kilifli-ferrite-core-hdmi-kablo.html
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/hdmi-switch-5x1-5-giris-1-cikis-uzaktan-kumanda-62648274 ve birde bunu
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/hdmi-coklayici-5-giris-1-cikis-kumandali-s-link-73344094
    10m HDMI Kablo v1.4 Altın Uçlu 2160P 3D 1.4b
    ARKADAŞLAR İKİ HDMI KABLO VE İKİ DE SWİTCH SEÇTİM SORULARIM
    1: KABLOLAR AYNI İŞLEMİ GÖRÜR MÜ?
    2:SWİTCH LER AYNI İŞLEVİ GÖRÜR MÜ
    3:BU KABLOLARDAN ETERNET GEÇİYORMUŞ BU CİHAZLARDA UYUMLUMUDUR
    LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.