Şimdi Ara

HDR MOD EKRAN GİDİP GELMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Yani televizyonda da sorun varmış gibi gelmiyor değil ama 1 metreliği kutusuna koyup 2 metreyi taktım ve 4k 60hz hdr açık sıfır sorun. 60hz'de hiç sorun olmayıp ne zaman 60hz üstüne çıksam sorun yaşatıyor. Bu yüzden net olarak sorun kablo ya da televizyon diyemiyorum. Spigen'in kablosunu sipariş verdim, 1 metreyi yarın geri göndericem, 10 metrelik fiber kablonun iadesi geldi. Şu an ulaşabildiğim resmi satıcılardaki (amazon, hepsiburada gibi) kabloların hepsini denemeyi düşünüyorum artık. Spigen olmazsa ugreeen ve kabeldirekt gibi bir marka var sırada.

    Hepsiburada paugge 2.1 yorumunda benim yaşadığım sorunu yaşayan ve kabeldirekt ile sorunsuz görüntü aldığını söyleyen bir yorum var. Spigen olmazsa ilk onu denicem bakalım. Keşke şu belli seviye üstü tv'lerde displayport falan olsaydı, belli ki hdmi veri hızı yetmiyor her şeyi aktif kullanmaya.

    En kötü ihtimalle tüm kabloları iade edip elimdeki 2 metrelik paugge 2.1 kablo ile 60hz'den devam edicem. Olmuyorsa çok masrafta yapmak istemiyorum. 1.000₺ en zirvesiydi benim için ama daha fazlasını alabiliyor olsam da o paraları vermek istemiyorum açıkçası. Sizde kablo alıp denerseniz buraya yazarak bilgi verirseniz güzel olur :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 5 Nisan 2023; 20:27:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Gsync ve değişken tazeleme hızı ile ilgili Windows’ta ayarlar var bu ayarları aktif hale getirip eski kablolar ile tekrar dener misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Dün akşam Paugge marka 2.1 3metre HDMI Kablo ile bazı ayarlar yaparak 3-4 saat oyun oynadım ekranda hiç sorun olmadı. Anlık ekran gidip gelmesinde bir durumu fark ettim sanki ekranda yırtılma sorunları vardı çok ani bir yırtılma görüntüsü gidip geliyordu bu sorunun GSYNC veya buna benzer VRR özelliğinden kaynaklanabileceğini düşündüm.


    1-Windows değişken yenileme hızı ve donanım hızlandırma aktif

    2- Nvidia Gsync ayarlarında tam ekran modu için etkinleştir

    3-Nvidia Gsync Seçili ekran modeli için ayarları etkinleştir

    4_Tv de ise ben hdmi 4. portu kullanıyorum bilgisayar bu porta bağlı, bu portta VRR etkin



    Kablo ise Supra 2.1 UHD 2metre için fiyat araştırması yapıyorum ki durum şöyle, fiyatı 3500₺ gibi rakamlara dayandı almak ne kadar mantıklı veya bu kriz döneminde bu paraları bir kabloya vermek ne kadar doğru bilmiyorum.

  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Dün dediklerinizi uyguladım ve tv'de vrr olmasına rağmen kapalıydı, açmayı denemedim ve açıkçası bilmiyordum da Windows'ta açılabildiğini. Spigen 2 metrelik kablosuyla sorun olmadan belki 1 kere sinyal bozulması görmüş olmam haricinde sorun yoktu. Paugge'nin elimdeki 2 metrelik kablosuyla da denedim ve evet ilk zamandaki gibi kısa aralıklarda olan sinyal bozulması ve ekranın gidip gelmesi 5'te 1 oranında düştü ama hala vardı.

    Açıkçası spigen'i iade etmeden bu haftasonunda da denemeyi düşünüyorum. Belli ki kablo kaliteli, malzemeleri zaten genel olarak sipariş verdiğim ve baktığım modellerin hepsi kaliteli duruyor ama sorunumu %99 çözdü gibi. Şu 1-2 günde her şey netleşir. Size tavsiyem açıkçası 3.000₺ böyle bir sorunun üstesinden gelmek için yüksek bir meblağ. En azından benimki gibi bir alternatifi deneyerek aldığınız ürünün ambalajlarına zarar vermeden deneyip sorun olursa iade etmek en mantıklı yöntem gibi. Ben spigen'i 555₺'ye sepette indirimle 444₺'ye aldım ama şu an 399₺. 2 metre kablo için performansı da şu an gayet iyi. Kabeldirekt dediğim markada mesela bu istediğimiz özellikleri 3 metreye kadar kaşıladığı yazıyordu diye hatırlıyorum. 1 metre çok kısıtlayıcı ama 2 metre bana tam yetiyor. Size de uyuyorsa denemekten zarar gelmez bence.

    [link=Spigen PowerArc ArcWire 8K HDMI Kablo 48Gbps Ultra High Speed (8K/60Hz 4K/120Hz) Dynamic HDR eARC 3D (2 Metre) PB2001 - ACA02336https://www.amazon.com.tr/dp/B08PSF95M2?ref_=cm_sw_r_apin_dp_2PX8DV46QZXC1E3T5KAQ][/link]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 8 Nisan 2023; 21:1:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • HDR MOD EKRAN GİDİP GELMESİ


    Film izlerken ekran 1 kez gitti geldi artık sabır moduna girmeye başladım:)

    Pc'nin bağlı olduğu HDMI portunu Tv ayarlarından "Oyun Modu" olarak ayarlarsanız büyük ihtimal VRR etkin olur bu arada 6600xt kullanan arkadaşım da aynı durumdan muzdarip 1metrelik no name hdmi kablo ile çözdü durumu artık git gel olmuyor. Biraz daha uğraşıp yeni kablo siparişi vereceğim sizin paylaştığınız linki inceldim 2m fiyatı yaklaşık 600₺ olmuş olur alınabilir fakat bir kaç kablo daha araştıracağım.





  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, vrr oyun modunda gözüküyordu ama kapalıydı. Dediklerinizi yapınca açılmış oldu. Bu arada windows 11'de daha çok sorun yaşadım. Pc geldiğinden beri maksimum 4-5 hafta olmuştur ve ilk geldiğinde 11 kuruluydu, sorun yaşayınca 10 kurdum sıfırdan. Sonrasında baktım sorun yok gibi güncelleme ile 11'e yükselttim bir süre sorun yok gibiydi ama yine olunca 10'a döndüm. Kablo almaya başlayın yin eilj başta yanılsamalar oldu sorunsuz gibi geldi 11'e yükseltip sonra yine 10'a döndüm. Bu süreçten anladığım windows 11 oyunlarda performans olarak sorun yaşatmasa bile bu ekran gidip gelmesi ciddi derecede windows 11'de oluyor. Açıkçası güzel özelliklerinden yararlanmak istiyordum 11'in, pc'yi en sonra bırakıp xbox series s'e geçtiğimde piyasada Windows 11 yoktu ve genelde pc kullanıyorsam yeni sürümlere hep güncellerdim. Merak ve güzel özelliklerinden dolayı da çok direttim 11'de ama windows 10 ile şu an spigen kablo çok çok nadir ekran gidip gelmesi yaşatıyor. Örneğin bir gün sorun olmuyor, diğer gün sorun oluyordu ama spigen ile sorun olsa bile dediğim gibi çok anlık ve 4-5 saatlik oyun ya da genel kullanımda maksimum 2-3 kere belki.

    Daha fazla kurcalamakta istemiyorum artık sistemi, kurcaladıkça canım sıkılmaya başlıyor. Zaten bu Windows 10-11 geçilerinde geri döndüğümde yüklediklerimi kaybetmiş oluyorum. Benim kendi hatam tabi ama yine de şu an driver bile güncellemek istemiyorum. Zaten sistemimi kendimi zorlayarak aldım ve gelmesi bile canımı sıkmıştı gaming.gen.tr dolayısıyla. Şu an en ideal ayarlarda yüklediğim her şeyi kullanabiliyorum. Bu arada yine sorun yaşarsam ekranı 2569x1440'a alıp 120hz ve hdr'ı sorunsuz kullanabilirim. Gariptir ama masaüstü çözünürlüğü 2k olunca çok daha ax sorun yaşanıyor. Aklıma şey gelmeye başladı artık acaba masaüstü 4k, oyun 2₺ olunca 6k falan mı algılıyor sistem de ondan mı çile çektiriyor. Çünkü masaüstü 2k, oyun 2k daha sorunsuz. Tabi dediğim gibi aklıma geliyor ama böyle bir mantık olması mümkün değildir.

    Süreci burada yazmamız umarım birilerine faydalı olur, ben zaten foruma girip çıkıyorum bir şey yazılsa falan en geç 2 gün sonra da olsa görürüm. Yardımlarınız, fikirleriniz için çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    TV yi 60hz moduna alıp VRR Kapatınca sorun çözülüyor fakat o zaman 120hz tv niye alıyoruz 120hz destekli sertifikalı, Altın portakal ve Nobel ödüllü diye satılan kablolar iddia edilen performansları veremiyor demek.



    HDR MOD EKRAN GİDİP GELMESİtom's hardware forum
    [SOLVED] - Tv 120 hz problem in PC
    https://forums.tomshardware.com/threads/tv-120-hz-problem-in-pc.3754464/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropsi -- 16 Nisan 2023; 18:33:44 >
  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığım spigen kabloda da aynı sorun var. Olmuyor yani hiçbir şekilde olmuyor hepsinin çalıştığı ya da 4k ile 120hz ve 4k ile hdr'ın çalıştığı bir kombinasyon yok. Hepsi açıkken ekran gidip geliyor. 2'si açıkken ekranda kayma oluyor yani paugge'ye göre evet 2'si çalışırken en azından ekran gidip gelmiyor ama sinir bozucu olduğundan şimdi sizin paylaştığınız sayfayı da okuyunca spigen'i iade etme kararı aldım. 4k 60hz'de kalacağım, yoksa sinir hastası edicek bu kablolar beni. Belli ki bu sorun gerçek anlamda hdmi 2.1'in yetersiz olmasından kaynaklanıyor. Gerçi paylaştığınız yazıda amd ekran kartıyla sorun olmadığını yazmış sanırım arkadaş ama elimdeki sistemde çalışmıyorsa yapılabilecek bir şey yok diyorum artık. Pahalı bir kablonun da çözeceğini düşünmüyorum çünkü hadi paugge standart kablolar sorunlu desek bile 1.000₺'lik fiber kablosu da aynı sorunu yaşatıyor. Sözde ürün yorumlarında 10 metreden uzun kablo kullanan birisi bile sorunsuz olduğunu yazmıştı ama pc donanımı nedir bilmiyorum. Belki de nvdia'da sorun vardır. Rtx 3060 ti ekran kartımla tv'de düzgün çıkış alamıyorsam ve rezil bir durum yaşıyorsam en azından 4k 60hz'e çekip kafamı rahatlatırım. Daha da kablo siparişi vermeyi düşünmüyorum ama siz sorunu çözmeye devam etmek istiyorsanız ve aldığınız bir kablo ile sorun çözülürse burada paylaşırsanız sevinirim. Ben 6 nisan'dan beri spigen'i sürekli değişik kombinasyonlarda denemem rağmen çözüm alamadım çünkü. Kabeldirekt'i belki denerim ama bir tek o kaldı amazon üzerinden rahatça iade edebileceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 16 Nisan 2023; 21:31:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Nvidia, 3000 serisi 4k 120 HZ Native görüntü için onay veriyor yani sorun kartlarda değil ayrıca sorun TV de olamaz. Bilgisayarın bağlı olduğu HDMI portunu tv'den adapte et ve ayarla işlemi yaptığımda tv otomatik olarak 4k 60hz tanımlıyor:)) Toms Hardware forumda aynı sorunu yaşayan kabloyu değiştirerek çözüme ulaşmış ama hangi kabloyu aldığını yazmamış. AMD 6600XT Kullanan arkadaşım birebir aynı sorunu yaşıyordu yani ekran kartı üreticileri ile alakalı bir durum yok diye düşünüyorum.


    Bu sorunun çözümü doğru "hdmi 2.1" kabloyu bulmak bugün kablolar ile ilgili araştırma yaptım tanıdık bir kaç kişiyi aradım, mesela Paugge markasını önerenler oldu fakat bu markayı 120hz oyun oynayarak test etmemişler sadece 4k Blu-ray Atmos ses/görüntü geçişi ile test ettikleri için kablo hakkında çok iyi, gayet kaliteli yorumları yapıyorlar "120hz oyun oynadınız mı?" şeklinde soru sorunca yok denemedik diyorlar yani yorumların iyi olmasının sebebi bu kabloyu sadece film izlemek için kullanmış olmaları ki o konuda haklılar film izlerken sorun olmuyor, bu arada konuya dair farklı bir link daha bırakıyorum belki incelemek istersin.





    Kullandığım sistem,


    Sony 55X89J

    Evga RTX 3070 TI FTW3 ULTRA

    11700K

    Rog Thor 850P


    https://mobile.twitter.com/HDMILicensing




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropsi -- 17 Nisan 2023; 13:45:55 >




  • Ekran gidip gelmesi sorunu yaşayan nvidia 3000 serisi kullanıcılar zeskit hdmi ile sorunu çözmüşler, ben 1 adet 2m sipariş verdim fakat yurtdışından geleceği için 10 mayıstan önce nihai durum ile ilgili bilgi veremeyeceğim(amazon'dan verdim siparişi vergi+kargo ile 735₺). 120hz ekran gidip gelmesi sorunu tv nin tam adaptasyon ile çalışacağı kablo istemesi yüzünden kaynaklandığına dair bilgiler yer alıyor ki, mesela sony müşteri hizmetleri de durumu bu şekilde açıkladı bu açıklamadan sonra yurtdışı forumları araştırmaya başladım orada durum daha beter herkes pc'yi tv'ye bağlamış ve deliler gibi hdmi kablo arıyorlar ortak kanı ise 2-3 marka var fakat ZESKIT en öne çıkanı ve kullanıcılar aşırı memnun diğer marka ise ROCKETFISH daha çok yeni hdmi sertifikası almış.



    Amazon.com: Zeskit Maya 8K 48Gbps Certified Ultra High Speed HDMI Cable 6.5ft, 4K120 8K60 144Hz eARC HDR HDCP 2.2 2.3 Compatible with Dolby Vision Apple TV 4K Roku Sony LG Samsung Xbox Series X RTX 3080 PS4 PS5 : Electronics





  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Paylaştıklarınıza hayretle bakıyorum gerçekten. Bir sürü insanın böyle bir sorunu yaşayıp sözde sertifikalı diye satılan bir sürü markada i hala sorun olması çok enteresan. Artık ürün yorumlarını filtreleyip eleştirel/kötü yorumlardan bakmaya başladım ve isizin önerdiğiniz ürün de dahil baktığım ve neredeyse sipariş vereceğim 2 kabloyu da almaktan vazgeçtim.



    Baktığım ürünleri aşağıdakiler


    https://www.amazon.com.tr/dp/B08P5PPWRB?ref_=cm_sw_r_apin_dp_7KCRBB03M0DT7DGFKCJW

    https://www.amazon.com.tr/dp/B0919GTQS9?ref_=cm_sw_r_apin_dp_3CSD16F4SHKF4E13FE2N


    Bunlar yerine şans eseri artık ucuz bir kablo olsun bari belki iyi gelir diye baktığım bir kabloyu bugün öğlen sipariş verdim. Yorumları az ama hepsi iyiydi. Bix marka ve amazon Türkiye satıyor, o yüzden bari hem hızlı gelir hem de amazona daha hızlı iade edebilirim diye aldım. Siparişim yarın gelicek ve en azından bayram tatilimde de kullanıp önümüzdeki haftaya kadar deneme fırsatım olacak.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B743JK1W?ref_=cm_sw_r_apin_dp_MGYQCT08X4D735Q1K57Z


    Bakalım ürün gelsin, sizden daha önce dönüş yapıcam gibi duruyor, belki 177₺'ye aldığım kablo sorunu çözer de sizin için de daha ucuza bir çözüm olur. Olmazsa sizin siparişiniz gelip deneyene kadar belki 1 tane daha sipariş verip deneyebilirim. Olmazsa sizin yorumunuza göre aldığınız kablodan alıp bu dertten de kurtuluruz diye umuyorum. 2 gündür 4k 60hz'de gerçekten sorunsuz kullanmak çok iyi geldi. Evet aslında 60hz'de yetiyor ama 120hz'in keyfini ve hdr'ı sevdiğim için bu kadar basit bir kablo olayını da çözmek istiyorum.

    Bir de enteresan olan şu ki bu ürünün yorumlarını az diye farketmişte olabilirim ama 8k kullananların yorumları dikkatimi çekti. Onlar da sorunsuz kullanıyormuş, zaten 16 değerlendirme var ve hepsi 5 yıldız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Nisan 2023; 21:18:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Bu arada kullandığım sistemi de belirteyim, belki google'da anahtar kelime olarak sorunu yaşayanlar için denk gelir ve konuya gelen için de bilgi olur.


    İŞLEMCİ:
    AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1

    ANAKART:
    ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II 4866MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart × 1

    EKRAN KARTI:
    ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING OC 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı × 1

    RAM:
    ADATA XPG Spectrix D50 ROG Sertifikalı 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL17 Gaming RAM × 2

    SSD:
    ADATA Legend 710 1TB PCIe NVMe Okuma 2400MB - Yazma 1800MB M.2 SSD (ALEG-710-1TCS) × 1

    KASA:
    ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa × 1

    PSU:
    FSP Hyper Pro 700W 80+ 120mm Fanlı PSU × 1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Nisan 2023; 21:27:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kablo önerisi için teşekkürler fiyatı uygun olduğundan dolayı risk alıp sipariş verdim amazon yarın teslim edileceğini belirtiyor. Şimdi bizimle aynı sorunu yaşayanların içinde bulunduğu durumun çözümü biraz şans ile alakalı deneme/yanılma yöntemi ile akla yatan bütün kabloları deneyeceğiz çünkü tv panelleri monitor görevi görürken 100/120hz ayarında stabil çalışmayabiliyor fakat 60hz'de tam stabil çalışıyor çok sıkıntılı bir durum fakat ne yazık ki tv'yi değiştirmek dahi durumu çözmüyor! Zeskit markası amazonda 25k yorum almış ve %83 oranında 5 yıldız vermişler ben 5 yıldız yorumlarını 15 dakika kadar okudum, rtx 3000 serisi kullananların büyük bölümü bu kablo ile tam randıman almaya başlamışlar diğer olumsuz yorum yapanlar için kişisel düşüncem ise bence tv ve pc ayarlarında eksik işlemleri var.

  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Benimki kargoya verildi, yarın ilk denememde bir güncelleme yaparım.

    Evet her kullanıcı her detayı yapmayabiliyor, tak çalıştır mantığıyla kullanan çok kişi vardır diye düşünüyorum. Şu bix işe yararsa çok iyi olacak ve gerçekten o kadar marka arasında bu fiyata çalışırsa 1 tane de yedek alırım herhalde :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Kablo geldi ve her şey açık kullandım 1 saat civarı hiç sorun olmadı. Bilgisayarı kapatıp yarım saat sonra tekrar açtım ve yine sorunsuz. Spigen'de mesela ilk sorunsuz gibiydi ama sonradan sorunlar paugge gibi olmaya başlamıştı mesela. Sizin paylaştığınız sayfalardan birindeydi sanırım bazen ekrna gidip gelmesini hdmi'ı 2-3 kere çıkartıp takmayla geçici çözenler vardı diye hatırlıyorum. Bu yüzden 2 kere yeniden sistemi başlatıp kullanamama rağmen şimdilik gayet iyi. Bix kablo yerli bir markaymış bu arada, genel olarak çoğu pazaryerinde yorumları da olumlu. Kablo üstünde yazı olan sanki tv çanak anten kablosu gibi ama siyah bir kabloydu. Hdmi'ın uçlarında da plastik yoktu ama valla bu fiyata bunlar olmadan sorunumu şimdilik çözmüş gibi görünmesi bile yeterli. İlerleyen günlerde yine yorum ekleyeceğim.


    Bu arada bir ekleme yapayım, tv üzerinden freesync açınca ekranda hafif bir pır pır vinyet oluyor alttan ve üstten. Kapalı bıraktım ama vrr açık gysnc tam ekran ve pencereli olarak aktif, 4k 120hz hdr tamamen açık pır pır etme, sinyal bozulması gibi bir sorun ya da siyah ekran sorunu yok.

    HDR MOD EKRAN GİDİP GELMESİ

    HDR MOD EKRAN GİDİP GELMESİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 19 Nisan 2023; 20:52:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Öncelikle selamlar ve iyi akşamlar,


    4K açık, HDR açık, VRR açık, 120hz ekran gidip gelmesi net olarak önüne geçtik mi? eğer öyle ise aşırı sevindirici bir durum ben amazondan verdiğim siparişi iptal edeceğim veya geri göndereceğim. Hdmi sök/tak yapanların yorumlarını ben de okudum kablo sorunlu olunca veri akışına Restart veriyorlar şeklinde yorumluyorum yani aklıma gelen bu oluyor:) ayrıca bir şey daha dikkatimi çekti bu sorunu Türkiye'de yaşayan çok az kişi var sanırım Tv'ye Pc bağlayan kimseler yok gibi Türk forumlarında bu konuya dair çözüm bulamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropsi -- 19 Nisan 2023; 21:47:37 >
  • necropsi N kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdilik sorun yok ama ben önümüzdeki hafta pazartesiye kadar deneyeceğim. Şu an bahsettiğimiz her şey açık kullanıyorum ve bakalım ne olacak, ufak bir sorun olsa bile buradan yazıcam. Bence siparişinizi iptal etmeyin, iade etme şansınız var diye düşünüyorum o yüzden bakayım gerçekten sorunsuz mu bu kablo. En azından 2-3 gün sorun çıkartmasa bile bir ilk olucak. Bu arada daha oyun oynamadım hiç ama bu yaşadığımız sorunlar hep oyundayken olmuyordu, oyunlarda da deneyip ara ara yazıcam.

    Sizin bix kablonuz da bugün gelicekti sanırım, gelmedi mi acaba?

    Evet bunu yazarken youtube videosu izliyordum ve ekran siyaha düşüp geldi :(

    Yine de kullanmaya devam edip aynı sorun devam ederse en azından hdr kapatıp bir de öyle deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 19 Nisan 2023; 21:50:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kablo bugün geldi hem çalışıyorum hem de Q990B Sub için speaker spike inceliyordum aliexpress üzerinden 1 takım sipariş verdim şimdi de soundbar için inceliyorum henüz kabloyu denemedim.

  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Bu arada asıl performans oyunda belli oluyor çünkü ekran gidip gelmesi oyun içinde daha çok oluyor. kabloyu denemeye başladım yaklaşık 2 saat oldu görüntü gidip gelmesi 1 kez oldu fakat bu sefer de ses sorunu oluşuyor kablo mu veya farklı bir etken mi söz konusu araştırıyorum.


    2-3 saat oldu sadece 1 kez gidip geldi fakat kablonun ses iletimi sorunlu gibi film izlerken sorun yok ama oyun açıldığında ses geç geliyor.



    Kabloyu paketledim geri göndereceğim oyun oynarken görüntü kesiyor kablo.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropsi -- 20 Nisan 2023; 17:54:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.