Şimdi Ara

HEAD Tenis Raketi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merrhabalar;

    Tenise yeni başladım ve raket almayı düşünüyorum. Tenis hocasına sorduğumda prince önerdi ve ilk aşamada başkada marka model vermedi. Ben wilson un federer team yada six one comp gibi 150-200 TL arasındaki modellerini gösterdim wilsonun bu segmentini kesinlikle tavsiye etmiyorum head babalot prince gibi markalara bakmamı benzer fiyatlara daha iyi raketler bulabileceğimi önerdi.

    Ben HEAD markasında birkaç raket buldum. bunlardan birini almayı düşünüyorum. Alttaki raketler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Birde merak ettiğim bukarada özellikleri ağırlıkları boyutları birbirine çok benzer rakerlerde artı hiçbir özellik belirtilmemiş. bunlar sadece üzerindeki desen tasarımından dolayımı fiyat farklılıkları oluyor. son bir sorum daha olacak. beyaz kordaj pislenir diye üzerine siyah kordaj çekmeyi düşünüyorum eskisini çıkartmammı gerekiyormu üstüne çekilirmi yoksa eskiyince değiştireyimmi?
    Alttaki raketler haricinde wilson yada head markalarında 200 TL ye kadar 100 kada ölçülü raket öneriniz varmıdır?

    http://www.head.com/tennis/products/racquets/recreational-flash-line/mx-flash-elite/7067/?region=it
    https://www.head.com/tennis/products/racquets/recreational-flash-line/mx-flash-pro/5584/?region=eu
    http://www.head.com/tennis/products/racquets/team-series/nano-tielite-black/2590/?region=uk
    http://www.head.com/tennis/products/racquets/recreational-fire-series/mx-fire-elite/4539/?region=uk







  • Tenis raketi alırken:

    - L1 L2 L3 L4 sap boyutuna dikkat et. internetten grip size nasıl ölçülür diye aratabilirsin. yoksa eline hasar verme ihtimalin var.

    - verdiğin ürünlerin profillerinde farklılık var. ancak seçtiğin ürünleri türkiyede satışta var mı incele. 275 gr, 100 lük alana sahip, 300-330 arası balansı olan, 16x19 örgüye sahip raketleri kullanmanda zarar olmadığını düşünüyorum. nitekim onu seçmişsin.

    yaklaşık fiyatı 150-250 TL arası olacaktır. (başlangıç + orta seviyene hitap eder)
  • Öncelikle hocanın önerisi hem doğru hem yanlış. O fiyata kaliteli raketler bulabilirsin, lakin oyuncu raketi değil, raket oyuncuyu seçer.
    Denemek lazım. Six One Comp alacağına Head'in MX modelleri daha iyidir ama Head raketleri biraz farklı gelmiştir bana hep. Dediğim gibi Wilson kullanan birinin raketini dene ve öyle karar ver.
    Babolat E-Sense serilerine bakmanı öneririm. Ben şahsen Wilson kullanıyorum ama Babolat E-Sense'leri hissiyat olarak beğenmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.