Şimdi Ara

Headquarters: World War II Savaş Ortamını Sunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Savaş ortamı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım içerisinde taktiksel bir yapı ile karşılaşıyor ve ordularımızı burada yönetmek tamamen bizim işimiz oluyor. Dünya Savaşı'ndan ilham alan yapısı ile ilerleyebildiğimiz yapımda farklı ülkelerin ordularının olduğunu görebiliyor ve savaşın her iki tarafında deneyimleyebiliyoruz. Avrupa içerisinde veya diğer kıtalarda savaşabileceğimiz gibi Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere veya Almanya olarak da oynayabileceğimiz bu yapım, iki tarafın durumunu gözlemlememize ve nasıl bir yapıya sahip olduklarını öğrenmemize olanak tanırken, farklı sıra tabanlı unsurlarla da karşılaşabiliyoruz.
     
    Geliştiricilerin belirttiğine göre, oyunda gerçek bir taktik mücadele sistemi bulunuyor. Bu sistemle beraber, dilediğiniz şekilde ordularınızı tek tek yönetebilir, nasıl saldırmanız gerektiğini tamamen siz belirleyebilir, siper alanlarına istediğiniz gibi pusabilir, düşmanlara karşı çeşitli tuzaklar düzenleyebilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Dolayısıyla, her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ederek kendi stratejisini ve planını oyuna getirebilir. Bu da oyunculara çeşitlilik sunan ve aynı zamanda özgürlükçe bir sistemle beraber yer alabileceğimiz bir ortamı bizlere aktarıyor.
     
    Hızlı tempolu yapım içerisinde elbette yapacağınız hamleler oldukça önemlidir. Çünkü burada yapacağınız hamlelerle istediğinizi gerçekleştirebilir ve bu hamleler kişiden kişiye göre değişkenlik gösterdiğinden dolayı her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir. Bu deneyimi dilediğiniz şekilde kendinize göre özelleştirip kişiselleştirebilirsiniz. Aynı zamanda kendi ordularınızın nasıl durumda olduğuna, çevre durumlarına kendi avantajınıza kullanma gibi olayları siz belirleyebilirsiniz. Sığınaklara saldırabileceğiniz, evleri işgal edebileceğiniz, tank düellolarını kazanabileceğiniz bu yapımda elbette sıra tabanlı taktik sistemi ön plana çıkıyor.
     
     
     
    Bu taktik sistemi ile bir sıra siz, diğer sıra düşman orduları hareket eder. Eğer bu hamleler içerisinde mantıklı hamle yapmazsanız ve eylemleriniz boşa giderse, ordularınızın kayıplarıyla sonuçlanabilir. Ancak doğru bir şekilde hareket eder ve yaptığınız taktiklerle sağlam bir şekilde ön plana çıkarsanız, savaşlardan galip ayrılabilir ve kendinizi daha yüksek konuma getirebilirsiniz. Farklı ülkenin orduları ile beraber oynayabileceğiniz bu yapımda, İkinci Dünya Savaşı'nı konu alıyor ve bu savaş ortamında kendimizi bulmaya hazırlanıyoruz.
     
    Normandiya çıkarmasını bizlere sunan ve üç farklı olay örgüsü ile beraber hikaye ve dakika bir yapıyla karşılaştığımız bu yapımda, farklı harekatlara doğru ilerleyebiliyoruz. Bu harekatları bir dizi çatışmayla sonlandırmaya çalışıyor ve hızlı tempolu bir sıra tabanlı strateji sistemi bize sunuluyor. Bu sistemle beraber kendi tarafınızı seçebilir, gücünüzü istediğiniz gibi oluşturabilir, kahramanları buraya dilediğiniz şekilde atayabilir ve birimlerinizin seviyesini yükseltebilirsiniz. Zaten birim yükseltme olayı burada oldukça ön plana çıkar ve bununla beraber yapacağınız hamlelerle daha üst konuma gelebilirsiniz. Birimleri yükseltirken daha fazla beceri ve avantajı kilidini açabilir ve böylece düşmanların üstesinden gelmeye başlayabilirsiniz.
     
    Karargah becerilerinizi yükseltebileceğiniz ve yeni becerilerin kilidini açabileceğiniz bu yapımda, düşmanlara karşı yapacağınız hamleler oldukça değişkenlik gösterebilir ve farklı görevlere doğru ilerleyebilirsiniz. Bu görevleri yapmak için farklı şekillerde stratejinizi oyuna dahil edebilir ve dilediğiniz gibi bu stratejilerinize özelleştirebilirsiniz. Hangi hamleyi yapmak istiyorsanız ona göre seçimlerinizi gerçekleştirebilir ve yapacağınız hamlelerle beraber olay örgüsüne yön verebilirsiniz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden isteklisiniz ekleyebilirsiniz. Bu yapım 11 Nisan tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.








  • Geliştirici ekip bayağı deneyimli ve sağlam, yayıncı da böyle stüdyoları destekliyor istikrarla. Bu oyun güzel olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demosu çok iyiydi.İlk başta karışık görünüyor ama öğrenmesi kolay.Panzer General gibi oyunları seviyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.