Şimdi Ara

Headset Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hocamlar, ben biraz ekonomik olmak kaydı ile kulaküstü bir kulaklık istiyorum (400 veya fiayatına çok değer kaçırma tam isteklerine uygun derseniz 450 ye kadar olabilir)

    hocam hızlıca yazayım ben konuyu uzatmadan: ben mersinde yaşıyorum adanada ünivesite okuyorum çok sıcak oluyor buralar ben biraz daha kulağımı haşlamayacak terletmeyecek bir şey istiyorum klimada oturuyorum şu anda ama hala terlemek üzereyim en önemli iki kriterimden birisi bu

    2. olarak dayanıklı ve rahat kullanımı olsun. Ortalama sıklıkta oyun oynarım ama oynadığımda uzun süre oynarım o uzunlukta ne terletsin ne canımı acıtsın.

    sonrakiler bunların yanında olsa güzel olur diyeceğim özellikler; ses olarak çok sesli oyun oynamam şu aralar cs go oynamaya başladım bazı zamanlarda ayak sesi duymaya çalıştığım durumlar oluyor ama genelde silah sesleri kafamı ütülediğinden çok yüksek ses açmıyorum. Normalde AoE 2 gibi oyunlar oynarım.

    Bitti hocam total liste bu kadar tercihen mikrofonu olsun ama olmasa da olur bilgisayar mici açarım dc için falan hallederim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.