Şimdi Ara

Hearthstone planlanmış bir oyun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya abi ben bu oyunu bir türlü anlayamadım şans diyecem milyonda bir ihtimal böyle bir şey olması, neyse anlatayım. Bugün karşıma bir C'Thun Warrior geldi ben N'Zoth Rogue oynuyorum adamın armor bir ara 60'ı gördü neyse bende bu sırada masa hakimiyetini elime aldım yer full benim minyon dolu hepsi de Deathrattle özelliğine sahip, neyse en son bide Journey Below attım Anub'arak vardı seçtim acayip sevinçliyim bu arada neyse Anub'arak'ı yolladı sonra bu C'Thun attı fazla bi etkisi olmadı ardından C'Thun'u öldürdüm sonra başladım bunun suratına vurmaya oyun 3-4 tur böyle devam etti bende bu sırada Fatigue durumdayım en son bu yere Twin Emperor attı benim de 18 canım var bir sonraki tur Fatigue yüzünden 4 hasar yiyeceğim başladım hesap yapmaya nasıl hesaplarsam hesaplayayım adamın her halükarda muhakkak 1 canı kalıyor ve son 1 kartı kalmıştı destesinde elindede sadece 2 kart var neyse ben yapacağımı yaptım ve 1 canı kaldı sonrasında adamın bir sonraki turu aynı şu şekilde oldu: Malkorok attı Doomhammer verdi ardından Uprade ve Heroic Strike attı Silahın hasarı 7 oldu ve bana 14 dmg'i gömdü ve Fatigue yüzünden de 4 dmg daha yiyerek öldüm böyle bir şans olabilir mi ya?

    Hemen ondan sonraki oyunda da karşımda Druid var masa hakimiyetini sağlamış durumdayım ve bir sonraki tur oyunu kesinlikle bitiriyorum adamın yerde 1-1'lik Jeweled Scarab var sadece ondan önceki tur emperor atmıştı onu temizledim 1-1'liğede ellemedim, bu sırada hiç aklımdan geçirmiyorum oyunun döneceğini çünkü elimde N'Zoth felan var ayrıca adam birçok minyonunu harcamıştı ve tek turda 25 hasar verebileciğinide sanmıyordum ve bir sonraki tur olanlar: 2 adet Innervate ve mana 14 oldu 2 adet Savage Roar attı kendi 4 minyon 5 atağa sahip oldu ardından minyona Mark of Nature ile 4 atak verdi 9 atak peşinden de 3 tane Feral Rage ile kendine 12 atak verdi böylelikle adamda 16 minyonda 9 atak oldu ve tek turda yüzüme 25 vurarak oyunu bitirdi. Böyle bir şeyin olma ihtimali yüzde kaç?

    Artık bu oyunun iyice planlı bir şey olduğunu düşünmeye başladım sanki kazanacak olan kişi baştan belirlenmiş ve doğru adımları uygularsa her halükarda kazanacakmış gibi bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyneth -- 30 Nisan 2016; 5:24:31 >







  • Bu tarz şeyler çok olur bu oyunda, 4 tur 1 canla hayatta kalıp rakibi yendiğimi hatırlarım planlamış diye bir şey varsa o da destedir adamın damage'i çıkması ve yenmesi anormal değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 30 Nisan 2016; 9:06:37 >
  • İyide elindeki tüm kartları harcayıp bana tam yerinde bir hasar vermesi bence anormal. Üstüne bunu 1 canla kurtulup yapmak daha anormal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden böyle birşey yapsın ki blizzard ? bi kazancı çıkarı hiç birşeyi yokken oyun güzel bir yere gelmiş turnuvaları vs düzenlenirken ve şans faktörü bukadar ortadayken neden dediğiniz gibi birşey yapsın.şanssızlık ayarlı birşey olduğunu düşünmüyorum ayarlı birşey varsa oda shaman hiç oynanmadığı için ona ayar çekil miş olabilir karşıma gelen bütün shamanlar nasıl her seferinde ilk turda trogg atıyor muhtemelen ufak bir ayar çekildiği için.
  • Adam elindeki kartları kullanıyor, dışarıdan bir kart getirmiyor ki. Malkorok ona başka bir silahta verebilirdi veya Malkorok u daha öncede oynayabilirdi.

    Miracle Rogue ile Shadowstep, Coldblood ve Leeroy kartlarıyla tek turda 26 hasar veriliyordu. Üzerine preperation ve eviscerate de varsa tek turda 30 hasar vermek mümkündü ve hiçbir şans faktörü yoktu. Malkorok un burada yaptığı tamamen şans eseri olmuş, canı fazlayken cursed blade de verebilirdi.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünmek istiyorum ama o Warrior'un geriye sadece 1 canı kalması ve Malkorokun 20 silah arasından oyunu bitirmesini sağlayacak tek silahı vermesi bana saçma geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyneth -- 30 Nisan 2016; 16:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shyneth kullanıcısına yanıt
    Oyun RNG üzerine bir oyun görünen o ki size göre değil başka oyunlara yönelin. Ya da olasılık üzerine bir kaç kitap okuyun.
  • Hearthstone un şans programlanması bana göre çok yetersiz ve basit

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun rng kodları belli mi yoksa blizzard hile yapabilir mi? Mesela uzun süre oynamamış eski oyuncuyu oyuna isindirmak için şansını artırabilir mi? bu başlığa da katılmıyorum.
    ayrica algı da secicilikte var bence insanlarda .15 oyun oynuyorsan maksimum 1 inde boyle bir olay olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şans faktörü bu oyunu eğlenceli hale getiriyor bana göre.şanssızlıkla kaybettiğimiz oyunlarda hepimiz sinirlenebilir normaldir ancak şans ile kazandığımız oyunları ise 1 dakika sonra unutuyoruz
    kısacası çok fazla takılmamak lazım her türlü manyaklığa hazır olmalısınız hearthstone oynarken.
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Bana göre oyun başlangıçta bir kazanan belirliyor ve o kişi oyunun istediği talimatları uygulayabilirse kazanıyor. Aksi takdirde oyun diğer tarafın eline dönüyor vs.
  • Bende bugün bi prieste karşı rogue oynuyodum adamın canı 17ydi benimse 6. Adamın önünde 3 tane minion vardı ve ben banko ölecektim bende ise sadece ragnaros vardı. Neyse 10 manam var önce brann attım. Sonrasında nightblade attim adama 6 damage girdi, sonra nightbladei elime aldım manası 2 azaldı. Bi daha attım 1 manam kaldı adam bi 6 damage daha yedi kaldı canı 5. Önünde 3 minion ve kendisinin arasından ragnaros adama vurdu ve oyunu aldım.
    Yani bu bir kart oyunu, nasıl batak oynarken şans lazımsa size, bunda da en doğru playi yapıp şanslı olmayı dileyeceksiniz. Ben bu playi yapmayıp concede'te atabilirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.