Şimdi Ara

hearts of iron ıv crash report

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hoi4'te yeni update geldikten sonra oyunum bozuldu. dlc ile mi ilgili anlamadım. dlc'leri kapattım vs. hala aynı hatayı aldım. oyunu sildim, belgeleri vs. her şeyi sildim ve aynı hatayı almaya devam ediyorum. oyuna giriyorum. ana ekran geliyor vs. oyunun ana menüsüne girmeyi bekliyorum. loading tam bittiği anda oyundan atıyor ve crash report alıyorum. tek hoi4'e has bu hata. eu4'te aynı hatayı almıyorum.


    belgelerden hataya baktım ve her satırda şu yazıyor: [equipment_graphic_database.cpp:31]: GFX referenced in equipment graphic database does not exist:


    resmen paramızla rezil oluyoruz ya aklı olan şu firmanın oyunlarına beş kuruş para harcamaz. ne yapıcağım bilemedim. 2016'dan beri oynarım ilk defa crash aldım diyebilirim. bazılarında ben eski modları deniyordum ondan alıyordum ama vanilla'da ilk crashim bu. ne yapmam lazım?



    not: driverlarım vs. her şeyim güncel arkadaşlar. düne kadar böyle bir şey yoktu bu yeni dlc geldikten sonra oldu. bu paradox'un hoi4 ekibi rezil, kepaze bir ekip. eu4'te yeni kurulan ekip tam aksine son derece mükemmel.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.