Şimdi Ara

Hedefe ulaşmak için gerekli motivasyon kaynağı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İsmim Burak. Bir kaç yıldır İngiltere'ye gitmek için plan yapıyordum bu sırada özel bir şirkette çalışıyordum. Çalıştığım şirketten 1 hafta önce çıkarıldım, şirket küçülmeye gitti bizim departmanı kapattılar.

    İngiltere hayalimle baş başa kaldım fakat şöyle bir durum söz konusu çalışırken bol torbadan attığım şeyler, örneğin: giderim oraya yerde bile yatarım yeter ki medeni bir ülkede yaşayabileyim. Ne iş olursa yaparım 3 senemi boşa geçirmeye razıyım ondan sonrası aydınlık diyordum.

    Şu an düşündüğüm tek şey ben oraya gidince ne yapacağım ?

    Nerede kalacağım ? Param yetecek mi ?

    Geride bıraktığım insanları özleyecek miyim ?

    Yurtdışında harcadığım seneler buna değecek mi ? vb.

    Yaşım 24 ben bu yaşta bunu yapamazsam bir daha hiç yapamam diye düşünüyorum. İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 4 senedir sevgilim var ve aileler bile tanıştı. Evlenmek istiyorum fakat hayallerimden de vazgeçmek istemiyorum.

    Bir kaç gündür sürekli bunları düşünmekten uyuyamıyorum 2 saat uyudum uyandım tekrar uykuya dalamıyorum. Üniversite hayatımda antidepresan kullandım. İş hayatına girince gerek kalmamıştı. 1 sene önce bıraktım. Prozac kullanıyordum günde 2 tane. Ağır değil biliyorum ama beni idare ediyordu.

    İngiltere'de bir arkadaşım var şu an Ankara antlaşması ile orada kaldı. Bir kafede çalışıyor günde 10 saat haftanın 6 günü ve kafenin yatakhanesinde yatıyor kazandığı para haftalık 320 pound. Bana çok az geldi bu miktar bilenler vardır Ankara antlaşması yapıldığında şirket kurduğunuz için faturalandırma ve vergilendirme yapıyorsunuz. Haftalık 320 pound kazanan birisi bu parayı nasıl yetiştirir bilmiyorum.

    Bende Ankara antlaşması yapıp geri kalan hayatımı orada müstakbel eşimle geçirmek istiyorum.

    Hedefime ulaşabilmek için gerekli motivasyonu nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Hedefine ulaşmış ya da ulaşmak üzere olan arkadaşlardan destek bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sabah ola hayrola . Millet uyansın cevaplar gelir hocam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger tutkun yoksa ne yapsan bos.demek ki isteme nedenin yeterince guclu degil ki sen hala burdasin. Burada da isteklerinin minimumu karsilaniyor demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda haklısın Türkiye'de isteklerim minumum düzeyde karşılanıyor. Bizim ülkemize gelen suriyelilere bakıyorum yani çokta zor durumda gözükmüyorlar evet ülkemizde göçmenlere yardımlar yapılıyor ama mutlular en azından. Belki de lokasyon değiştirmek yeni insanlarla tanışmak insanın hayata bakış açısını değiştiriyor olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.