Şimdi Ara

Helikopter Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuda cahilim biri beni aydınlatabilirse sevinirim.

    Ben bir helikopter tutukunuyum ve imkanım olduğu zaman kesinlikle helikopter kullanmak istiyorum. Bunun maddi manevi prosedürünü ve gereksinimlerini açıklayabilecek bir arkadaş var mı acaba? Amacım tamamen zevk amaçlı helikopter kullanabilmek herhangi ticari bir kaygım yok.

    Hani araba konusunda ferrari vb. markalar çoğumuz için hayalden ibarettir ya işte benim hayalim de bu: (Battlefield 3 de çok iyi takılıyorum ^_^)

     Helikopter Kullanmak



  • Eğer amacın helikopter kullanmaksa Türkiye'de gidebileceğin 2-3 yer var. Sadece hobi amaçlı olarak pilot eğiten sancak ve kaan air ve yeni açılan taı uçuş okulu var. (Bunlar benim bildiklerim. Yeni açılmış okullarda olabilir.) TAI uçuş okulu ticari pilot lisansıda veriyordu galiba eğitimi nasıldır bilmem zaten yeni açılan bir okul öğrenciside fazla yoktur. Ama iyi bir eğitim alırısın büyük ihtimalle. Yalnız pek emin değilim ama resimdeki helikopteri S-70'e benzettim bu işi hobi olarak yapacaksan o helikopteri kullanamazsın.
  • kullanamam tabi hocam otomobil sevdalisi binlerce arkadasin hicbir zaman ferrari kullanamayacagi gibi. resimdeki Sikorsky UH-60 Black Hawk =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.