Şimdi Ara

Hellblade 2 Fotoğraf Moduna Sahip Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ninja Theory ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan devam oyunu Senua's Saga: Hellblade 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda doğrulanan bilgilere göre oyun resmi olarak fotoğraf moduna sahip olacak ve böylece oyuncular oyun içerisindeki atmosferleri fotoğraflayabilecek.
     
    Hellblade 2 çok bekleniyor
     
     
     
    Geliştirici ekibin resmi Xbox hesabından yayınlanan gönderiye göre oyunun fotoğraf modu kullanılarak çekilen 4 farklı yeni ekran görüntüsü yer alıyor. Bu ekran görüntüleriyle beraber fotoğraf modunun oyunda yer alacağı doğrulanıyor. Beklenen yapım sadece dijital olarak çıkışını gerçekleştirecek.
     
    Microsoft tarafından bildirildiği üzere Hellblade 2, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series X/S ve PC platformunda piyasaya sürülecek. Beklentilerin bir hayli yüksek olduğu bu oyun 50 dolarlık fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkacak. Böylece sinematik bir aksiyon macera deneyimi ile beraber yeni hikayelere doğru yelken açabileceğiz. Oyun ayrıca çıktığı gün Game Pass'te olacak.
     








  • umarım kısacık değildir
  • Oyunun dövüş mekanikleri ilk oyun gibi mi olacak acaba? Geldiğimiz noktada öyle olursa sıkıcı olabilir. Umarım geliştirmişlerdir. Bu kapsamda daha keyifli bir oynanış sunar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Settlers

    Oyunun dövüş mekanikleri ilk oyun gibi mi olacak acaba? Geldiğimiz noktada öyle olursa sıkıcı olabilir. Umarım geliştirmişlerdir. Bu kapsamda daha keyifli bir oynanış sunar diye düşünüyorum.


    bence gayet yeterliydi ilk oyunun dövüşü. oyunu hackn slash olarak dşünürsek tabiiki yetersiz gelir. ama bence ilk oyunun ağırlığında bir yapım için olması gereken kıvamdaydı. god of war veya dmc gibi olsaydı hoşuma gitmezdi
  • oynanış olarak büüyk beklentim yok, cok uzun olmasına da gerek yok, yeterki doyurucu tatmin edici bir atmosfer ve hikaye anlatımı olsun. daha cok görsel, işitsel kalite ve atmosfer için oynanacak bir oyun olacaktır
  • Resimde Survivor Nefise'ye benzemiş :)
  • Settlers kullanıcısına yanıt

    İlk oyun görsel olarak iyiydi ama dövüş mekanikleri tırttı. Bu da öyle olacak gibi. En azından yayınladıkları trailerlardan gördüğümüz kadarıyla. Böyle bir oyuna iyi bir combat yapmazlarsa yazıklar olsun. Sağa sola kılıç sallama işi taş devrinde kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Krone

    İlk oyun görsel olarak iyiydi ama dövüş mekanikleri tırttı. Bu da öyle olacak gibi. En azından yayınladıkları trailerlardan gördüğümüz kadarıyla. Böyle bir oyuna iyi bir combat yapmazlarsa yazıklar olsun. Sağa sola kılıç sallama işi taş devrinde kaldı.


    Combat falan kimin umurunda? Bu öyle bir oyun değil, olayı baya yanlış anlamışsın. Sayısız oyun var içi bomboş ama iyi dövüş mekanikleri olan bu onlardan birisi değil. Bu oyun iyi bir hikayeyi üst seviye görsel ve işitsel efektlerle verme iddiasında olan, atmosferi ile öne çıkan bir oyun. Bunu başarabildiği için ilk oyun beğenildi ve ikinci oyun bu kadar bekleniyor zaten. Dövüş mekanikleri ve görsellikten bahsedip bu oyunu öne çıkaran şeylere hiç değinmemişsin bile. Ben bu oyunun ilkini anladığını hiç sanmıyorum. 2. oyunda sana göre olmayacak bu yüzden boşuna umutlanma derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.