Şimdi Ara

Helldivers II | PS5 | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
24
Favori
14.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    Bugün arkadaşın başına gelmiş reditte kullanıcılar ve YouTube videolara baktım, çapraz platformu kapatın diyorlar sizde durum nedir

    Alıntıları Göster

    Ben bu olaydan sonra tekrar girmedim oyuna. Çıkan her güncellemenin yama notlarını okuyorum ilgili bir şey görmedim daha. Çapraz platformu kapatmak kesin çözüm müymüş? Öyleyse denerim. Arkadaşına da geçmiş olsun. Birebir aynısı mı olmuş?

  • Oyuna yeni güncelleme geldi deneyen varmı
  • Helldivers 2 - Warbond: Democratic Detonation Trailer | PS5 & PC Games



    Helldivers II | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-gb/games/helldivers-2/ https://store.steampowered.com/app/553850/HELLDIVERS_2/ Noble patriots of Super Earth, the time for stealth is over this April 11th. Make the biggest bang since the dawn of time with the Democratic Detonation Premium Warbond for HELLDIVERS 2. Includes explosive weapons, armour, emotes and more. Requires base game, paid purchase of Super Credits, and game progression to unlock. HELLDIVERS 2 is Out Now for PS5 and PC #ps5 #ps5games #pcgames #helldivers2 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=g122XN-DQoY
  • Arkadaşlar quick play diyip 5 maç oynuyorsam en az ikisinden oyundan hata vererek atıyor oyundan soğudum resmen herşeyi denedim crosplay kapattım açtım ne yaparsam yapayım olmuyor böyle giderse bu oyun çok oyuncu kaybeder çünkü insanların emekleri boşa gidiyor
  • Oyunun camping i oynanır mı arkadaşlar??
  • Oyunu birkaç hafta önce platinledim. Şu an ortalama 100 saatim var. İlk günlerdeki gibi sık sık oynamıyorum fakat güncellemeler geldikçe madalyon kasmak ve bir-iki görev yapmak için giriş yaptığım oluyor hala. Level sınırının 50'den 150'ye çekmelerindeki mantığı anlayamadım. Çünkü en azından bu etapta 50'den sonra gelişim tamamen duruyor. Tek kazanım isminizin yanına koyabileceğiniz "title"lar oluyor.


    Oyundaki crash sorunu geçtiğimiz aylardaki gibi olmasa da ara ara devam ediyor. Yakın zamanda arkadaş listesini ve oyundan her çıktıktan sonra karakterinize ait olan silah diziliminin ve ses varyasyonunun sıfırlanma sıkıntısını çözdüler.


    Oyuncular birkaç gün önce automaton'ları tamamen yok etti. Bu vesileyle ilgili ırk sayesinde edinilebilen üç trophy geçici olarak devre dışı kaldı. Ancak geçtiğimiz gece tekrardan atağa geçtiler.


    Düşük level oyuncularla match'leşirseniz ön yargılı olmayın. Oyunda levelin etki ettiği neredeyse hiçbir şey yok. Bilinçli ve farkındalığı yüksek bir oyuncu 10 levelde 50 level bir oyuncudan daha çok fayda sağlayabilir takımınıza. Zaten amacınız da düşman yok etmekten ziyade numune toplamak ve görevleri yapmak olsun her zaman. Bu sayede ana üssünüzü geliştirecek ve oynanışınızı değiştiren skilleri açabileceksiniz. İşte tam olarak 10 level ve 50 level bir oyuncu arasındaki fark da bu skiller zaten. Yoksa güç dengesi olarak level hiçbir fayda sağlamıyor. Her türlü yargıyı dağıtmak ve gerekli korumayı sağlamak adına 20 levellik bir oyuncunun cephanesi yeterli. Diğer gelişimler nispeten "hava-civa" diyebiliriz.


    Oynadığınız karakterler birer piyon. Bir kere öldüler mi bir daha dönüşleri yok. Tekrardan gelenler yeni askerler oluyor. Bu sebeple geliştirdiğiniz ve level kazandırdığınız karakter değil ana üssünüz oluyor. Baktınız çevrenizde arkadaşlarınız ölüyor, haritadan sample (numune) örneklerini almadan kesinlikle uzaklaşmayın. Hatta kendilerini güvenceye almak istiyorsanız extraction bölgesi yakınlardaysa direkt piste bu numuneleri bırakın. Tahliye esnasında ya siz ya başka biri numuneleri üstüne alıp görevi başarıyla tamamlarken ilgili eşyaları da ana üsse taşıyabilir. Tahliye olamazsanız ve arkadaşlarınız siz olmadan gemilere dönerlerse, örnekleri onların çıkarttıklarına emin olun. Siz tahliye olamasanız da numunelerin başarılı bir şekilde biriyle gittiğine emin olun. Numuneler ortak. Kaç tane çıkarırsanız o kadarı her oyuncuya ortak paylaştırılır. Role play yapıp demokrasi zırvalıklarına girmeyecekseniz kısacası oyundaki en ulvi amacınız bu.


    Parayla satılan premium kredilerini oyun içinde de kasabiliyorsunuz malum. Bunlarla ya premium pass ya da gündelik değişen özel zırhlar alabiliyorsunuz. İlgili güncellemelere para vermek istemiyorsanız ve bu eşyaları alacak yeterli krediniz yoksa oyunu en kolay zorluğa alın... Birkaç gezegen gezip, eşya saklı garaj ve karargahları yoklayın. Bazı spotlarda çift kredi düşüyor. Böylesini bulduğunuzda kredileri alın ve oyundan çıkın. Oyuna tekrar girdiğinizde gemide olacaksınız. Tekrardan aynı göreve girin ve bu sefer haritada direkt olarak kredilerin bulunduğu bölgeye inin. Görevi tamamlamadığınız sürece ilgili kredi farm'ını dilediğinizce yapabilirsiniz. Madalyon ve krediler alındığı gibi direkt hesabınıza tanımlanır. Numune örneğindeki gibi tahliye istemez.


    Aklıma gelenleri paylaşmak istedim. Umarım faydası dokunmuştur. Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.





  • Dün gece bağlantı sorunundan dolayı 1 el bile oynayamadım. Hangi takıma girersem gireyim 30 saniye sonra kendi hub’ıma atıyor oyun beni. En sonunda rage quit attım..
  • Oedon kullanıcısına yanıt
    Level 4 ship modülde ilk olarak hangisini açalım ne önerirsiniz
  • supressor kullanıcısına yanıt
    Açıkçası hiçbiri aman aman bonuslar sağlamıyor gibi. Yaptığım görevlere bağlı olarak bir seçim yapmak gerekirse; Ben hızlı birkaç görev yapıp çıkıyorum bazen. Bu vesileyle genelde arena defansını seçiyorum. Bu görevlerde tarafıma en çok turret/sentryler yardımcı oluyor. Bu tarz bir oynanış için en mantıklısı Robotic Worksop’da bulunan Blast Absorption gibi duruyor. Nitekim yardıma çağırdığınız eşyalara karşı çevredeki patlamaların %50’sine daha dayanıklı bir hal alıyorlar. Ha tabi extraction bölgesinde de bu tarz eşyalar baya kurtarıcı oluyor.

    Standart görevler için de en matıklısı Orbital Cannos’da bulunan Atmospheric Monitoring veya Hangar’da bulunan XXL Weapons Bay gibi duruyor. Yani Automaton fabrikalarnı veya geniş böcek yuvalarını olduğu gibi yıkmak istiyorsanız bu iki modülün çevredeki yan görevleri yapma hızınızı artırmış olur diye düşünüyorum.
  • Redditte paylaşmışlar. Yeni gelen dev robotun zayıf noktaları.

    Helldivers II | PS5 | ANA KONU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Ben bu olaydan sonra tekrar girmedim oyuna. Çıkan her güncellemenin yama notlarını okuyorum ilgili bir şey görmedim daha. Çapraz platformu kapatmak kesin çözüm müymüş? Öyleyse denerim. Arkadaşına da geçmiş olsun. Birebir aynısı mı olmuş?



    Alıntıları Göster
    Geç cevap verdim şimdi gördüm mesajı..

    Evet arkadaşa aynısı oldu aynı sorun ama şu anda bir sikinti yokmuş croosplatform kapalı problem yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.