Şimdi Ara

Hellgate London gıcık bir sorunsal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba diyorum. Hellgate London oynayanınız mutlaka vardır. Oyun esnasından Ben şöyle bir sorunla karşılaşıyorum arkadaşlar. Normal bir şekilde oyun oynarken Tak bir anda ses kesiliyor akabinde oyun ekranı donuyor ve masaüstüne atıyor "Program Kapatılacak" hatası veriyor ve oyun kapanıyor. Bu olay oyunu açtıktan 1 saat sonrada olabiliyor efendime söyliyeyim 3 saat sonrada yada 15 dakika sonrada olabiliyor. Görevleri baştan baştan yapmaktan bıktım arkadaşlar. Aldığım sorun raporunuda sizin için yazdım bir köşeye sorun şöyle birşey bakın:

    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: hellgate_sp_dx9_x86.exe
    Uygulama Sürümü: 1.10.180.3416
    Uygulama Zaman Damgası: 562b029a
    Hata Modülü Adı: ntdll.dll
    Hata Modülü Sürümü: 6.0.6000.16386
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4549bdc9
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00022956
    OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: c453
    Ek Bilgiler 2: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9
    Ek Bilgiler 3: c453
    Ek Bilgiler 4: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9

    Bu sorun nereden kaynaklanıyor ve teknik olarak ne anlama geliyor ve düzeltilebilmesi muhtemel bir sorun mu merak ediyorum aynı sorun ile karşılaşığ düzeltebilmiş arkadaşlar veya sorun hakkında teknik bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.







  • ben de önce merhaba diyorum. sonra da arama buttonu diyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_6798740/mpage_22/tm.htm
  • Bence bu oyun için bu kadar uğraştığına bile değmez.Çıkmasada olurdu türe getirdiği bir yenilik yok.Ben bitirdim ama RPG'den çok bir hack & slash oynadım sanki...Oyunda hatrı sayılır sayıda bugta var ayrıca.
  • Level 33 karakterim var agwe dostum uğraştım aslında uğraşacağım kadar. Fakat diğer karakterler ilede oynamak istiyorum. Bu sorunu düzeltmem farz oldu diyebilirim :) bu arada yok mu teknik olarak bizi aydınlatacak bir arkadaş ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kujeste

    ben de önce merhaba diyorum. sonra da arama buttonu diyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_6798740/mpage_22/tm.htm

    Her yerde kopartıyorsun ortamı yani kujeste

    Application Crash veriyor...

    Öncelikle belirtmeliyim ki, kopya oynayan arkadaşlar ne yaparlarsa yapsın problemi düzeltemiyorlarsa bıraksınlar. Çünkü sonuçta kopya yani, ne kadar düzgün olabilir ki? Eskiler bilirler,zamanınd Alfa, beta, gama, teta, heptası felan vardı oyunların Her sürüm farklı, her sürüm garipti. Birinde olan hata diğerinde yoktu. Yani bir yardım istiyorsunuz ancak bu yardımı en iyi sağlayabilecek olan oyun firması böyle bir girişimde bulunmaz. Kopya oyunlar problemli olsun diye bazı release'lerde kitleme, hata verme bile yapılabiliyor.

    Ramler çakışıyor olabilir mi? Benzer hatayı düzensiz zaman aralıklarıyla 2x1 gb ramli laptopumda Most Wanted ile yaşıyordum. Ramin birini çıkarttım daha problemle karşılaşmadım.

    Ekran kartınızın son sürücülerini yüklemeyi denediniz mi? Hellgate o kadar yeni bir oyun sayılmaz ve default sürücülerde böyle hatalar yaşama ihtimaliniz yüksektir.

    Bilgisayarınız Parite.B gibi bir virüs ya da trojan tarafından etkilenmiş olabilir mi? Bazı virüsler yalnızca exe'leri etkiler ve sonuç sadece exeleri silmekten geçer.




  • Ramlerim bugüne kadar hiç problem yaşatmadı. Ekran kartımıda http://www.driverzone.com/ adresinden bakıyorum son driver ım yüklü gözüküyor onda da bir problem olduğu sanmıyorum. Ha belkide virus veya trojan içerikli bir sorun olabilir işte ondan emin değilim. Ama aklım şu Hata Modülü Adı: ntdll.dll dosyasında kalıyor.Bus dosyayı buldum system32 klasörünün içinde bir dll dosyası. bu dll dosyası ne gibi bir işlem görüyor ben oyun oynarken onu çözebilsem belki biraz daha yaklaşırım problemin çözümüne diye düşünüyorum.
  • Dediğim gibi bazen herşey dört dörtlük de olsa problem yaşanabilir. Sonuçta kopya oynuyorsunuz, oyunları orjinallerinin 1/30'u fiyatına oynayıp da pek büyük beklenti içerisinde olmak mantıklı değil. Aynı dvd'den yüklenmiş oyun başka bilgisayarda hata vermeden oynanıyorsa bu oyunu bir sonraki formata kadar ertelemelisiniz.

    Ya da başka bir yerden başka kaynaklı bir dvd ile oyunu yüklemeyi deneyebilirsiniz...
  • Adını yazdığın şahıs benim için önemlidir, saygı duyarım :) neyse geyik bir yana saol ilgin alakan için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.