Şimdi Ara

Helyum Bilişim İzmir Enternasyonel Fuarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Helyum Bilişim İzmir Enternasyonel Fuarında


    İnternet güvenliği üzerinde uzmanlaşan ve kullanıcılarına özel çözümler üreten Helyum Bilişim en son ürünler ve teknolojileriyle 79. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sizleri bekliyor.

    Dünyanın en önde gelen güvenlik çözümlerinin yanı sıra Türkiye'ye özgü güvenlik yazılımlarını da son kullanıcılara ve kurumlara sunan Helyum Bilişim, bu sene 79.su düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda boy gösterecek.

    Kaspersky( İnternet güvenliği),

    Bloxx (içerik filtreleme),

    SurGATE (e-posta güvenliği)

    Infowatch (DLP çözümleri) başta olmak üzere kurumlardan son kullanıcılara kadar her türlü müşteri grubunun güvenlik ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri sunan Helyum Bilişim, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin buluşacağı 79. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda kullanıcılarıyla ve müşterileriyle buluşmasının yanı sıra heyetleri ve bilgi almak isteyen ziyaretçileri ağırlayacak.

    27 Ağustos ? 5 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı geçtiğimiz sene 229 yabancı, 774 yerli olmak üzere 1003 firmayı ağırlamış, toplamda 1,5 milyon kişiye yakın ziyaretçiyi bir araya getirmiştir.

    Helyum Bilişim de bu büyük fuar süresince ürünleri ve İnternet güvenliği hakkındaki tüm soruları yanıtlayabilecek uzman ekibiyle, ziyaretçileri standına bekliyor.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.