Şimdi Ara

HEM AMD HEM NVİDİA EKRAN KARTI KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşım 39 ama Hala çocuk gibi olduğum düşünüyorum. 1999 da başlayan bilgisayar tutkunluğum hala devam ediyor. Elimdeki bilgisayar gayet yeterliyken paya kıyıp borca girip güncelliyorum bilgisayarımı. Çok para harcıyorum. Oyun önceden çok oynuyordum. Şimdi sanki eskesi kadar ya güzel oyun yok; Ya da yaş ilerlemisinden geç de olsa olgunlaşmaya başladım. Yeni bir donanım almak işlemci ekran kartı vb onun kutusunu açmak o muazam teknolojiyi izlemek, bana büyük bir zevk veriyor. Bunu sürekli yaşamak istiyorum. O da daha modası geçmeden yeni donanım almak, eskisini zararına satmak, daha fazla para harcamak oluyor. Bir arada HEM AMD HEM NVİDİA EKRAN KARTI kullanma hastalığı oldu. Hem hd 7950 vardı hem de gtx 660, şimdi Sadece msı gtx 1060 6gb var harika bir kart. İnternette dolaşırkın asus rx560 2gs ekran kartını gördüm. Tasarımı hoşuma gitti. Almak istedim. Ama dedim kendi kendime "Sende daha iyisi var. Ne yapacaksın gerek yok!" Sonra kurt kemirmeye başladı. "Bu ekran kartını al. bir kaç gün amd kullanırsın birkaç gün nvida. İkisinin de zevkini çıkarırsın. Kıyaslama yaparsın falan filan." Yok dedim almamalıyım. İsraf olur almamak için direndim. en sonunda yine yenildim. 646 tl ye vatandan sipariş verdim. Biraz daha borca girdim. Başka böyle olan var mı ? yoksa sadece ben mi böyleyim? Arkadaşlar görüşü olan varsa okumak isterim selamlar.







  • donanım fetişti olmuşsun sen :) ama iki karta para vermek yerine gtx 1070 alsaymışsın daha mantıklıymış.
  • Donanım yenileme müptelalığı birçok insanda var ama sizinki biraz tehlikeli boyutlara ulaşmış
  • Hacı sakin yavaş ol ikisine birden gerek yok 1060 yeterli. Neyse alınca biraz denersin sonra zaten piyasada kart yok satmak istediğinde alıcısı çıkar o yönden şanslı zamandasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora görünmen lazım ACİL! Troll değilsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliOrmanlı0106

    Doktora görünmen lazım ACİL! Troll değilsen.

    :)çare olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslanbenzer

    Donanım yenileme müptelalığı birçok insanda var ama sizinki biraz tehlikeli boyutlara ulaşmış

    1060 ı alırken 1070 alacak kadar bütçe yoktu. gerçi şimdi de çok para yok :) kredi kartı var. benimkisi biraz her iki markayı da bilgisayarımda görmek istiyorum. ne amd'den vazgeçebiliyorum ne nvidia'dan . Gönlüm amd'den yana ama nvidia gerçekten üstün.yani hastalık işte. başka bir zararlı alışkanlığım da yok birtek bu . kitap okumayı da severim. kitaba da çok para verdim. Ama hiç pişmen değilim okuumak taknoloji çok güzel şeyler. Ben mutlu oluyorum kitapla bilgisayarla... tek sorun bütçemi biraz fazla zorlamam.
  • Alışveriş hastalığı dedikleri bu olsa gerek, o donanımın verdiği heyecanın aynısı bende de var ama gidipde yeni bir şey almak zorunda hissetmiyorum sırf bir kaç dakikalık heyecan için. Kendinize ihtiyacınız olmadığını inandırmanız gerekiyor ve üzerinde çok düşünmeyin ondan sonrada :)
  • Hiç normal değil bu durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.