Şimdi Ara

Hem Bedelli Askerlik Gelsin Hem KYK Borçları Silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kredi alan arkadaşlar burs alanlarla kendini karıştırmasınlar okul bittiğinde burs alanlar evlerine sorunsuz dönüyor,sen borcunla başbaşa kalıcaksın, 18 yaşından büyük olduğun için borç yükümlülüğün var. Eskiden öğrencilere verilen kredi ve burslar çok azmış ondan dolayı +35 yaş üstü kişiler "biz aldık sende al ödeniyor" derler. Ben aldım geri ödedim, alıcak arkadaşlara tavsiyem, 15 bin olarak aldığınız parayı enflasyon farkı ile 19-20 bin gibi bi rakkam ile ödeyeceksiniz, bunun farkında olun. Ben erken ödeme indirimi ile ödemiştim, aldığım para 6000 küsürdü. Ödemem gereken 8000 liraydı.İndirim enflasyon farkının %30'u oluyor yani 2000 liradan 1400 eklendi toplam 7500 tl gibi bişey ödemiştim.
  • Goudelock kullanıcısına yanıt
    Abi yemin ediyorum sinirden kendimi silkecem.

    Neymiş efendim bedelli olabilirmiş sonuçta bi bedel ödeniyormuş. Tamam veriyim 20 bin tl geberteyim seni bedelin buysa. Gerçekten çıldırıyorum ya. Nasıl bencil bi ülkedeyiz ne ... Lan neyse bişey demiyorum kendi kendime deliriyorum burda kime ne faydası oluyor ki.
  • "Gençlerimiz bu ülkenin geleceği. Bu yüzden borçlarını vermezlerse evlerine haciz yolluyoruz ki sorumluluk alabilsinler."
  • AltaNora kullanıcısına yanıt
    Evi arabası olanlara Burs veriliyorsa benim gibi 2 Kardeş 1 asgari ücret ile kirada okuyorsa ve buna rağmen üzerine ev araba olan doktor çocuklarına burs çıkıyorsa benimde kyk borcumu silmeliler he hala silinmesin bana mı sordunuz alırken demeye devam ediyorsan senin vicdanına tüküreyim.
  • ben gittim herkes gitsin askere, bedelli gelmesin :)
    kykda silinmesin, adam sana okulun bitince zaman vermiş, geri ödeyeceğinide biliyodun, otur çalış öde :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylak1907 -- 6 Nisan 2018; 11:58:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.