Şimdi Ara

Hem Okuyup Hem Askere Gitmek İstiyorum Seçeneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
30.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kasım celbi için başvuruda bulunacağım Haziran’da mezun oldum Yoklama yaparkende mezuniyet bilgilerim çıktı lakin erteleme iptal nedenine “Hem Okuyup Hem Askerlik Yapmak İstiyorum” çıkıyor. Ben bunu işaretlesem bi sorun yaşar mıyım?

    Tahmin edin her zamanki gibi şube telefonları açmıyor.

    Edit: Şube telefonu açtı, hem okuyup hem askerliğimi yapacağım diye işaretle bi problem çıkmaz dedi oradaki bi adam. Sizce ne yapmalıyım bu sorunla karşılaşan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 4 Ağustos 2020; 14:10:21 >



  • bende aynı sorunlar karşılaşıyorum şube bana da aynı şeyi söyledi :D sorun olacağını sanmıyorum ancak en son aşamada sistemsel kaynaklı hata veriyor başvuru tamamlanmıyor. sizde de aynı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKAMusty

    bende aynı sorunlar karşılaşıyorum şube bana da aynı şeyi söyledi :D sorun olacağını sanmıyorum ancak en son aşamada sistemsel kaynaklı hata veriyor başvuru tamamlanmıyor. sizde de aynı mı?
    Sona kadar gitmedim açıkçası hocam yarın sona kadar gideceğim. Böyle bir şeyi görünce geri adım attım. Şube ile filan konuştum telefonla. Birbirimizi bilgilendirelim. Yarın başvuruyu “Hem okuyup hem askerliğimi yapacağım” olarak ilerletçem.
  • Ben de yoklamaya giriyorum, üniversite mezun bilgisi sistemde görünüyor ve dediğin gibi 2 seçenek çıkıyor ben hem okuyup hem askere gitmek istiyorum olanı seçtim wn sona kadar da gittim ancak teknik aksaklık nedeniyle işlem tamamlanmadı dedi, edevlet bu hatayı çok veriyormuş artık olana kadar ara ara girip denemek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarında dener olmaza askerlik şubesine gideceğim. deneyip başarılı olan arkadaşlar burdan bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKAMusty

    yarında dener olmaza askerlik şubesine gideceğim. deneyip başarılı olan arkadaşlar burdan bilgilendirirse sevinirim.
    Askerlik şubesine gitmeye gerek yok şubeyi arayan arkadaşlara edevletten yapacaksınız demişler arada böyle hata veriyormuş sürekli denemek gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi denedim bende sistemde aksaklık varmış kabul etmiyor. Şubede dün illa e-devletten yapılacak denmiştir. Şube yoklamaları filan yapmıyor artık bu covidden dolayı.
  • e-devlet'e kaldıysa biraz zor yaparız tek yok şube gibi geliyor bana en azından bu hafta daha.. son haftaya bırakmak istemiyorum açıkçası
  • Bu hafta deneyeceğim olmazsa haftaya tekrar şubeye giderim ama şubede e-devlete yönlendiriyor işlemler ordan yapılıyor diyor. Valla işime gücüme bakçam artık bitsin şu askerlik ya.
  • aynen öyle hocam şubeyi aradınız mı bişey dediler mi? ben aradım görüştüm bi kaç gün içerisinde deneyin olmazsa arayın tekrar burdan yardımcı olurum dedi ama bilmiyorum ne yapabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKAMusty

    aynen öyle hocam şubeyi aradınız mı bişey dediler mi? ben aradım görüştüm bi kaç gün içerisinde deneyin olmazsa arayın tekrar burdan yardımcı olurum dedi ama bilmiyorum ne yapabilir
    Şimdi aradım bizlik bi durum yok e-devlette sıkıntı var diyorlar. Yani sallıyorlar anlayacağın. Neyse bi kaç gün böyle deneyeyim olmazsa darlarız.
  • bende şimdi tekrar aradım ben 21 temmuz da mezun oldum önce öğrenciliğin görünüyor onu iptal edeceksin dedi sonra birisine sordu orda erteleme iptali yapmana gerek yok asal yoklama başvurusu yapman lazım 1 hafta daha dene olmazsa buraya gelirsin hallederiz şuan sistemde yoğunluk var ondan olmuyor dedi. bu sorun yaklaşık 15 gündür devam ediyormuş ben 1 haftadır deniyorum hala çözülmedi. koskoca e devlet sistemini yapanların bu sorunu çözememesi çok garip...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKAMusty

    bende şimdi tekrar aradım ben 21 temmuz da mezun oldum önce öğrenciliğin görünüyor onu iptal edeceksin dedi sonra birisine sordu orda erteleme iptali yapmana gerek yok asal yoklama başvurusu yapman lazım 1 hafta daha dene olmazsa buraya gelirsin hallederiz şuan sistemde yoğunluk var ondan olmuyor dedi. bu sorun yaklaşık 15 gündür devam ediyormuş ben 1 haftadır deniyorum hala çözülmedi. koskoca e devlet sistemini yapanların bu sorunu çözememesi çok garip...
    Dostum mobil uygulamadan denemeye çalıştım yoklama başvuru ekranı gözükmüyor sanırım güncelleme var o yüzden. 1 hafta daha deneyelimde bakalım ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral fotoğraf yükleme ve düzenleme yüzünden mobil uygulamada Asal yoklama başvuru ekranı zaten yok sadece masaüstü sürümden oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKAMusty

    Kral fotoğraf yükleme ve düzenleme yüzünden mobil uygulamada Asal yoklama başvuru ekranı zaten yok sadece masaüstü sürümden oluyor.
    Hocam benim oldu.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Başvuru yapabildiniz mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MKAMusty M kullanıcısına yanıt
    Yaptım sağlık ocağındanda rapor aldım hayırlısı olsun bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam bende yaptım sağlık ocağındayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan sanırım tercih yapacağım fakat tercih ekranı açılmıyor. Önce yoklama yap deniyor. Düşer herhalde sisteme. Aile hekimi ve yoklama yeşil yandı bende.
  • Hem Okuyup Hem Askere Gitmek İstiyorum Seçeneği

    muhtemelen yarın sisteme düşer bende sağlık ocağında muayene oldum geldim şimdi yarın kontrol edin sisteme düşer dedi. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.