Şimdi Ara

Hep birlikte teknik servisleri teftişe gidiyoruz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-general mobile 4g 6.0 Marshmallow ne zamana gelir
    2-general mobile 4g stok rom paylaşacak mısınız bir çok üretici firmalar paylaşıyor.

  • Merhaba,

    İstanbul maltepede oturuyorum.Her zaman müsaitim.GM discovery kullanıyorum.bir kere şarj soketi problemi yaşadım.yakacık anadolu teknik lisesinde elektrik elektronik okuyorum. Okulda anfi gibi basit devreler yapıyoruz.Mediatek ve Qualcomm işlemcileri gerçekten görmek isterim.ayrıca telpanın hizmet kalitesini arttırdığınada şahit olmak isterim. :) bu arada muzaffer gölcüyü de görmek isterim :)

  • Forumda belgeleriyle, fotoğraflarıyla ifşa ettiğimiz, yenilenmiş ürünleri Türkiye pazarında sıfır ürün olarak satan ASUS Türkiye'nin yaptığı çakallıkları konu alan forum başlığını kilitlediniz. Şimdi gelmiş Teknik Servisleri gezdiğinizi iddia ediyorsunuz. Önce kullanıcı deneyimlerinin forumda tartışılmasına izin verin, ondan sonra teftişe çıkın. Konu başlıklarının kapatılmasıyla ilgili forum yöneticilerine atılan mesajlara dahi cevap vermiyorsunuz. 30-40 sayfalık konu başlıklarını sırf bu tür çakal firmaların reklamlarını almak için bir çırpıda kullanıma kapatıyorsunuz. Ne emekle yazılan incelemeler var, saatlerce vakit alan testler var. Tabii sizin için önemli olan reklam gelirleri. Şimdi buradan da engelleyeceksiniz muhtemelen. Forum kültürünün içine eden Donanimhaber.com'un tahtının yıkılmasına az kaldı. Şu an servisini tanıttığnız General Mobile cihazlarına bakan Teleservice de ülkedeki en rezil teknik servislerden biri. Servis kalitesindeki rezaletten olsa gerek, ne kadar kaliteli servislerinin olduğunu 'ispatlamaya' yönelik reklam videosu hazırlatmışlar. Galiba satışlar yerlerde sürünüyor ve Donanimhaber.com yine yüzlerce, binlerce insanı mağdur eden firmaları ayakta tutmaya çalışıyor.





  • Arkadaşlar Merhaba,

    Talep fazla olunca General Mobile ile tekrar görüştük ve herkesi bir şekilde bu projeye dahil etme kararı aldık.

    Sayıya göre 2-3 veya 4 farklı grup oluşturup farklı günlerde firmayı ziyaret edeceğiz. Böylece sadece seçilenler değil de herkes bu etkinlikten yararlanmış olacak.

    Pazartesi günü katılmak isteyenlere özel mesaj ile ulaşarak kayıt formunu paylaşacağız.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,

    Talep fazla olunca General Mobile ile tekrar görüştük ve herkesi bir şekilde bu projeye dahil etme kararı aldık.

    Sayıya göre 2-3 veya 4 farklı grup oluşturup farklı günlerde firmayı ziyaret edeceğiz. Böylece sadece seçilenler değil de herkes bu etkinlikten yararlanmış olacak.

    Pazartesi günü katılmak isteyenlere özel mesaj ile ulaşarak kayıt formunu paylaşacağız.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Abi bana gonder gelmek istiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yol yemek parasını çekersen geleyim.

    birde eşantiyon birşeyler ayarlasın firma boşa gitmeyelim.
  • İstanbul-Mecidiyeköyde oturuyorum öğrenci olduğum için tüm gün müsaitim.
  • Pazartesi günü katılmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayrampaşada oturuyorum, pazartesi benim için uygundur katılmak isterim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Forumda belgeleriyle, fotoğraflarıyla ifşa ettiğimiz, yenilenmiş ürünleri Türkiye pazarında sıfır ürün olarak satan ASUS Türkiyenin yaptığı çakallıkları konu alan forum başlığını kilitlediniz. Şimdi gelmiş Teknik Servisleri gezdiğinizi iddia ediyorsunuz. Önce kullanıcı deneyimlerinin forumda tartışılmasına izin verin, ondan sonra teftişe çıkın. Konu başlıklarının kapatılmasıyla ilgili forum yöneticilerine atılan mesajlara dahi cevap vermiyorsunuz. 30-40 sayfalık konu başlıklarını sırf bu tür çakal firmaların reklamlarını almak için bir çırpıda kullanıma kapatıyorsunuz. Ne emekle yazılan incelemeler var, saatlerce vakit alan testler var. Tabii sizin için önemli olan reklam gelirleri. Şimdi buradan da engelleyeceksiniz muhtemelen. Forum kültürünün içine eden Donanimhaber.comun tahtının yıkılmasına az kaldı. Şu an servisini tanıttığnız General Mobile cihazlarına bakan Teleservice de ülkedeki en rezil teknik servislerden biri. Servis kalitesindeki rezaletten olsa gerek, ne kadar kaliteli servislerinin olduğunu ispatlamaya yönelik reklam videosu hazırlatmışlar. Galiba satışlar yerlerde sürünüyor ve Donanimhaber.com yine yüzlerce, binlerce insanı mağdur eden firmaları ayakta tutmaya çalışıyor.



    asus konusunda bende muzdariptim kimse ilgilenmedi ve destek vermedi. Kullanıcı hatası olmayan olması imkansız olan ürünü kullanıcı hatası diye 800 tl lik telefona 655 tl ücret biçtiler.

    Ekran eğilmesi sorunu olan zenfone 6 cihaz ile ilgili herkese destek talebi gönderdim bir allahın kulu destek vermedi. Eğer asus mobile a gidilecek olursa şehir dışından kalkar gelirim. Onlara söyleyecek 2 çift lafım var





  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Gelmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyaan

    Mesut Bey aşağıdaki soruların cevaplarını almayı denerseniz çok sevinirim.1) Tamir süresi 20 iş günü geçtiğinde ücret iadesi veya yenisi ile değişim talep eden tüketiciyi illa hakem heyeti kararı almaya mı zorluyorlar, yoksa yönetmeliği otomatik olarak uyguluyorlar mı?2) 10 iş günü geçtiğinde geçici cihaz veriyorlar mı?3) Servise giriş yapan cihazın garanti kapsamında değişimi durumunda tüketici ortalama kaç gün cihazsız kalmış oluyor? (ortalamada 20 iş gününden kısa bir performansları var mı?)4) Servise gelen ürün sayısına göre garanti kapsamında yenisi ile değişim ve tamir oranları nedir?5) Belki bunu söyelemezler ama siz yine de sorun, sattıkları cihazların yüzde kaçı kullanıcı hatası olmayan sebeplerden dolayı servise geliyor ve bunların yüzde kaçını tamir veya yenisi ile değişimle sonuçlandırıyorlar?Şimdiden teşekkürler.


    2. ve 3. sorunuzun cevabını yasalar verebilir, internetten araştırırsanız 5 veya 10 iş gününü geçerse size AYNI ÖZELLİKTE veya AYNI TELEFONU vermek zorundalar diye biliyorum fakat kontrol etmenizde fayda var emin değilim.





  • Bağcılar. Genelde uygunum.
  • Sıra geldi teftişe ve yanımızda da okurlarımızı getiriyoruz :) GM nasıl bir teknik servis hizmeti veriyor, yerinden inceleyelim. Tabiki reklam kokan bir ziyaret. Teftiş dediğiniz Uğur Dündar tarafından yapılandır (yorumda bahsedildiği için yazdım). Ne olacak sorun çıkartacaklar da teknik servisten halledilmesini mi isteyecekler. Reklam için her şey 4 4 lük olacak.

    Buradan da gidilecek gün saati verirseniz GM den cebi yanmış insanlar veya red cevabı yemiş insanlar gelsinde tekrardan teknik servise tellerini vb versinler :) olumsuzlar olumlu olsunda hiç değilse okurlar kazansın :)

  • İstediğiniz gün gelirim farketmez Mesut abi yaz benide :)

  • Atatürk Havalimanında IT departmanında çalışıyorum.
    Her zaman uygunum. Şirketimizdede General Mobile Discovery kullanıyoruz.50+ telefon mevcut. Teknik servisi gözle görmek isterim.

  • teftişe geleceğiz diye teftiş mi olur onun adı ziyarettir. ne bileyim oturmaya gelmektir sohbete gelmektir teftiş değildir.

    Elinizde arızalanmış ama kullanıcı hatası olmayan telefonu verirsiniz sonra gizli kameralar başlar çekmeye. Size para kitleyip kitlemeyeceklerini görürsünüz. Siz haber verip 9999999 kerede gitseniz ne değişecek.
  • Bende katılmak istiyorum

  • İstanbul/Bağcılar
    23-30 Ağustos şimdilik boşum.

  • Istanbul , Bahcesehir pazar günü olursa çok iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.