Şimdi Ara

HEPİMİZİN KANDIRILIYOR OLMASI. [Hazır hissedenler okusun.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepimiz geçmişin ve geçmişteki salakların yaptıkları şeyler yüzünden bazı şeyleri yapılmaya zorlanıyoruz. Başka insanların salaklıkları, başka şeylerin etkisindeyiz. Bir kaç bin yıl önce olan küçük bir olay bile şu anda yaşayan insanların hayatlarını belirlemeye yetiyor bu, aynı şey gelecektekiler için de geçerli. Bizim yapacağımız salaklıklar gelecektekileri etkileyecek, bizim aptallıklarımızın sonuçlarını çekecekler. Neden böyle olmak zorunda, kalıplaştırılmış şeyleri değiştirebiliriz! Yapmamız gereken şey kendimize inanmak ve beyninizi her an zorlayarak bazı kıvrımlarınızı en son çalışabileceği seviyeye kadar zorlamak. Var olan bir güç var bizde, kullanabileceğimiz düzgün bir akıldan bahsediyorum. Milyonlarca düşünülecek fikir var, sizin için doğru olan değil, evrensel olarak doğru olan da değil. Doğru diyebileceğimiz hiç bir düşünce yok, aynısı yanlış için de geçerli. Biliyorum bunu kavrayabilenler ne kadar korkunç bir durum olduğunu anlayabileceklerdir. Tek söyleyebileceğim şu yaşadığımız durumlar, yaşamlarımız, hayatlarımız, insanlar, canlılar... Hepsi korkunç bir dramın içindeki başka korkunç bir dram. Sizin birbirinizi öldürmeniz, kötülük veya iyilik diye bahsettiğiniz şeyleri yapmanız o dramı yapanı ilgilendirmiyor. Biz şu anda o dramın içindeki küçük kum tanelerinden ibaretiz, ne kadar büyük düşünürseniz düşünün, ne kadar büyük hayal gücünüz olursa olsun yaptığınız her şey bir hiçlik uğruna. Sen gidip bir kişiyi de öldürsen, ister kafasını kes, ister derisini yüz, ister derisinden kendine içlik yap sonu hiçlik. Sen gidip bir kişiye milyarlarca kağıt para da versen onun sonu hiçlik. Ölüm denilen o ağrı kesici zaten kesiyor bütün ağrını. Yaşadığın onca güzel şeyden sonra tek küçük bir ağrı kesici ile bütün ağrından kurtuluyorsun ve sonu ne? Gideceğin bir yer yok, yaşayacağın bir şey yok. Kısaca söylersem şu an içinde bulunduğumuz durumda 1+1=0. Sizlere yazı ile aktarabileceğimden çok daha ötede düşüncelerim de var ama Dünya üzerindeki kimsenin kafası bir kaç milyar yıl içinde almayacağı ve ben de yazı ile anlatamayacağım için sanırım kafamda çürüyüp gidecek.

    İyi akşamlar.







  • Basluk ve konu uyumsuzlugu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DjakPolis

    Hepimiz geçmişin ve geçmişteki salakların yaptıkları şeyler yüzünden bazı şeyleri yapılmaya zorlanıyoruz. Başka insanların salaklıkları, başka şeylerin etkisindeyiz. Bir kaç bin yıl önce olan küçük bir olay bile şu anda yaşayan insanların hayatlarını belirlemeye yetiyor bu, aynı şey gelecektekiler için de geçerli. Bizim yapacağımız salaklıklar gelecektekileri etkileyecek, bizim aptallıklarımızın sonuçlarını çekecekler. Neden böyle olmak zorunda, kalıplaştırılmış şeyleri değiştirebiliriz! Yapmamız gereken şey kendimize inanmak ve beyninizi her an zorlayarak bazı kıvrımlarınızı en son çalışabileceği seviyeye kadar zorlamak. Var olan bir güç var bizde, kullanabileceğimiz düzgün bir akıldan bahsediyorum. Milyonlarca düşünülecek fikir var, sizin için doğru olan değil, evrensel olarak doğru olan da değil. Doğru diyebileceğimiz hiç bir düşünce yok, aynısı yanlış için de geçerli. Biliyorum bunu kavrayabilenler ne kadar korkunç bir durum olduğunu anlayabileceklerdir. Tek söyleyebileceğim şu yaşadığımız durumlar, yaşamlarımız, hayatlarımız, insanlar, canlılar... Hepsi korkunç bir dramın içindeki başka korkunç bir dram. Sizin birbirinizi öldürmeniz, kötülük veya iyilik diye bahsettiğiniz şeyleri yapmanız o dramı yapanı ilgilendirmiyor. Biz şu anda o dramın içindeki küçük kum tanelerinden ibaretiz, ne kadar büyük düşünürseniz düşünün, ne kadar büyük hayal gücünüz olursa olsun yaptığınız her şey bir hiçlik uğruna. Sen gidip bir kişiyi de öldürsen, ister kafasını kes, ister derisini yüz, ister derisinden kendine içlik yap sonu hiçlik. Sen gidip bir kişiye milyarlarca kağıt para da versen onun sonu hiçlik. Ölüm denilen o ağrı kesici zaten kesiyor bütün ağrını. Yaşadığın onca güzel şeyden sonra tek küçük bir ağrı kesici ile bütün ağrından kurtuluyorsun ve sonu ne? Gideceğin bir yer yok, yaşayacağın bir şey yok. Kısaca söylersem şu an içinde bulunduğumuz durumda 1+1=0. Sizlere yazı ile aktarabileceğimden çok daha ötede düşüncelerim de var ama Dünya üzerindeki kimsenin kafası bir kaç milyar yıl içinde almayacağı ve ben de yazı ile anlatamayacağım için sanırım kafamda çürüyüp gidecek.

    İyi akşamlar.

    hocam yazmışsın eline sağlıkta başlık ile verdiğin mesaj alakası göremedim




  • Biraz sacma olmus.. Bende kucukken kuran kursunda insanlarin oturusunu etkilemeyi %100 ise yarayan bi yontem bulmustum (halada yarar) sen oturuyosun yanindaki adamin zihni baska biseyle mesgul ama beyni cevresini bilinc altina atiyor. Yani mesela camide duvara yakin ayaklari duvara dogru 70-80°yamuk otur bak sagdan 2. Veya 3. Siradaki adamda ayni seyi yapacak mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56E6BEA13 -- 24 Mart 2015; 21:19:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim ama haklisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=QMg19hbVQzY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 24 Mart 2015; 21:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateist gencin dramı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum
  • (bkz :sözlüğün foruma dönmesi) *swh
    (ayrıca başlıkla pek ilgili değil yazdıkların, soyut şeylere somut değerler verip onlarla ugrasmamiz saçma değil mi gibi bi şey demek istedin sanıyorum, katılıyorum eğer böyleyse)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.