Şimdi Ara

Hepsi Burada Snopy Rampage İnvoker Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,Hepsiburada.com'dan 19.07.2017 snopy rampage invoker adlı bir kulaklık aldım bugün kulaklıgım hıcbır darbe veya güc uygulanmadan bır anda ortasından koptu (tek kablonun 2 kablo oldugu bıryer var tam oradan) hepsıburada idadeyi 14 gün içinde yapıyor ama ürünümün 24 ay garantısı var satıcı ile konusup ürününmü garantiye verebılırmıyım ? (fatura vb hala duruyor)



  • Hepsiburada ya yazın yardımcı olurlar bu arada kulaklık nasıl memnun musunuz bende görmüştüm de emin olamadım Philips she 3595 kullanıyorum şuan onun kadar verse yeter aslında tavsiye eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 5 Ekim 2017; 19:49:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada ya yazın yardımcı olurlar bu arada kulaklık nasıl memnun musunuz bende görmüştüm de emin olamadım Philips she 3595 kullanıyorum şuan onun kadar verse yeter aslında tavsiye eder misiniz? @LordEagle11

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum ses kalıtesı vb olarak fakat kabloları cok kalıtesız duzgun kullanmassan kopuyor benım tavsıyem alırsan gırıs yerlerının kablo uclarını bantla sabıtlemen boylece omru uzar
  • Ben de aynı ürünü Haziran başında almıştım Vatan Bilgisayar'dan. Yaklaşık 2 ay sonra aynı sıkıntı oldu. Yalnız benimkisinde biraz benim gücüm de vardı .





    Garantiye yolladım, para iadesi veya değiştirme hakkım olduğunu söylediler. Ben de yenisini aldım, çünkü gayet beğenerek aldım ve kullanırken de çok memnundum; ne de olsa f/p ürünü.





    2. Kulaklığımı da 1 ay kullandıktan sonra kulaklıktan ses gelmemeye başladı kaldı ki 1 ay da 1 ay gibi geçirmedim. Çok kullanmadım yani. Sonra tekrar Vatan... Tekrar garanti...





    Kabul edilmiş ancak bunda bana yukarıda bahsettiğim seçim hakkı verilmedi direkt olarak "yenisini" göndermişler.





    Kutuyu aldığımda "galiba yenilemişler kutuyu önceden böyle değildi" dedim içimden. Kutuda ciddi değişiklikler var. Önceden mıknatıslıydı ve içindeki hazneyle dış kısım bir bütündü. Şimdi ise yapıştırmalı orayı yırtıyorsun ve dış kısımla iç kısım ayrı. Konumuz bu olmadığından detaya inmeyeceğim ama istersen fotoğrafını çekerim (daha ne kadar ineceksin ). Kulaklık da kutu da tam bir fiyasko anlayacağın.





    Kulaklık eskisine göre çok çok kalitesiz tamamıyla. Artık f/p yi geçtim bu "çöpe" para veren ya zengindir ya... neyse.





    Şunu da düşünmeye başladım açıkçası, acaba bana mı farklı bi kulaklık yolladılar; ne bileyim, prototip gibi yani. Çünkü kabloda hasar var ve kutuda da ciddi yırtık vardı ama böyle bir şey mümkün mü ki?





    Ha bir de 2. Günümdeyim şu an bile arızalar çıkmaya başladı hahahahaha bu ürün bi harika dostum





    Uzun lafın kısası, ürünü garanti kapsamında değerlendirirler hiç sıkıntı etme kendine ama sana eğer bahsettiğim hakkı verilirse para iadesi yapsınlar riske girme hiç.





    Eyyorlamam bu kadar efem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.