Şimdi Ara

Hepsiburada 75/15 çek tanımlamış. Üyelikte 1. yılını dolduranlara özel! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
6
Favori
5.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 744 de sıfır
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Belki senin üyeliğinin de birinci yılıdır olamaz mı? Konu açarken senden destur mu alalım? İlk mesajda kocaman foto var orada ne yazıyor? Konuyu aç oku işine yarıyorsa yorum yap yaramıyorsa neden kaşıyorsun ki kapat konuyu yazma bu kadar basit.
  • suatin kullanıcısına yanıt
    bak ben sana sert bir üslup ile yazmadım. emin ol kapatıp gidenlerin hepsi benim dediğimi demiştir. sana özel olan birşeyi açıp onlarca insanın vaktini çalıyorsun. burayı takip eden çok insan mailini kontrol ediyor zaten. bende istediğim konuya yorum yaparken yada kapatıp gitmeden önce senden mi destur alacam. konu açıyorsan bu mesajları göz önüne alacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatin

    Tekrar söylüyuorum üyeliğimin 1. yılında verilmiş. Hesaba değil mail adresine gelmiş. Eski hesaplarınızın mail adreslerini kontrol edin belki size de gelmiştir ya da gelecektir.
    Hesapla alışverişlerim oluyor. Hatta 12 TLye geri görüş kamerası alanlardanım. Bende 100e yakın hesap var. Diğerlerini de bu zamanlar açmıştım ama onları kontrol edecek zamanım yok. Kontrol edince yazarım.

    Tekrar söylüyorum. Hesaplarınızı değil maillerinizi kontrol edin.

    Uyeliginin 1. Yılına ozel vermistir 1 yıldan fazla veya az olanlara degil...10 senelik uyeyim bana gelmemis. Dogum gunu gibi dusun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef bulunmuyor
    mail falan gelmemiş.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Senin için tekrar anlatayım belki anlarsın. 1 yıl önce hepsiburada 100/25 çek veriyordu. Benim gibi bir çok üye yüzlerce hesap açmıştı. Ben kontrol ettim Şubat ayının 17sinde hesap açmaya başlamışım. Bu demek oluyor ki Şubat ayının 17sinden sonra benim her üyeliğime 75/15 çek gelecek demektir. Bir de şuradan bakalım. İlk üyelik açmaya bu günlerde başlayanlar için her üyeliğine 75/15 çek geliyor. Bu bana göre önemli bir bilgi çünkü mail adreslerimin hepsine bakmıyorum sadece ana hesabıma bakıyorum o yüzden benim gibi birden fazla hesap kullananlar diğer hesaplarına gelen çeklerden haberdar olsunlar istedim. Şu ana kadar nedense benden başka mail adresine çek gelen olmamış. Ama bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez. Zaten bir süre sonra kimse yazmazsa konu silinir gider. Dert etmeye gerek yok.

    Ben paylaşmayı sevmeyen bir adam olsam diğer 100 hesabıma gelen çekleri kimseye çaktırmadan çek satışta bir güzel satardım. Ama işte insanlık biz de kalsın açtık bir kere!




  • 15 yıldır üyeyim ama bu tip bir çek hiç almadım.
  • Geçen sene bu zamanlar yeni üyeliklere 7 gün sonra 100/25 çek veriyordu. Hiç yeni hesap açmadınız mı? O açılan hesaplara şu an çek gelmeye başlamış.
  • suatin kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sadece bizim gibi yeni ve konudan haberi olmayanların vaktini çalmış ol o zaman insan hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatin

    Geçen sene bu zamanlar yeni üyeliklere 7 gün sonra 100/25 çek veriyordu. Hiç yeni hesap açmadınız mı? O açılan hesaplara şu an çek gelmeye başlamış.

    Açtım hocam onlara da yok şu anda. Dediğiniz gibi belki önümüzdeki günlerde gelir. Teşekkürler...
  • Mail hesabınıza geliyor eğer ileride kontrol edecekseniz mail hesaplarınızı kontrol edin. Hatta mail hesabınızda ilk üyeliği ne zaman açtığınızı bulun o tarihte tekrar kontrol edersiniz.
    Mail hesaplarında arama butonuna bilgi@hepsiburada.com yazın hesabınızın ne zaman açıldığına dair maile ulaşabilirsiniz.
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok yardımcı oldunuz. Bekleyeceğiz artık.
  • Bu zor bir konu, acana da sorgulayana da anlayisli yaklasmak lazim . Aslinda evet bu bir sicak firsat konusu, eskiden sadece indirimleri konusurduk, simdilerde artik cek puan gibi konular da aciliyor

    Sorun bunun zor bir konu olmasi. Zorlugu surada. Oncelikle olay kisiye ozel ama tek kisiye degil , yani sirasi gelene bu mail ve indirim gelecek, bunu fotografla ispatlamis konuyu acan

    Ama diger yandan kafa karisikligi yaratan sey uyeligin tam 1 inci senesinde olanlara verilen bir odul olmasi ,haliyle coktan 1 senesini gecmis kisilerin kafasi karisiyor

    Misalen bu kampanya 20 Ocakta baslamistir ama 15 Ocakta 1 senesini dolduranlar bu maili almadilar .. Ama 25 Ocakta dolanlar alacak.

    Yani kisaca kampanya suresi icinde (bu tarih araligi belli degil) 365 inci uyelik gununu gecirenlerin alacagi bir mail bu
  • 10. Yılını doldurana bir şey yok mu? İlk alışverişimi 2004'te yapmışım.
  • Konuyu açan kişiye kızmayın.. Kişiye özel bir kampanya değil bu.. Aynı mail bana da gelmiş Dogru bilgi vermiş. 1 adet bulabildim. Bilgi verene Teşekkürler.
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Hele şükür bir kişi çıktı sonunda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatin

    Hele şükür bir kişi çıktı sonunda

    Hocam Ekran görüntüsü vs Vermişsiniz aynı mail bana da gelmiş. 23 ocakta.:) Siz bu konuyu açmasaydınız bu kodu kaçırırdım Yalnız 1 hafta demişler son kullanımını Net bir tarih vereydi iyiydi. Tahminim 30 ocaga kadar geçerli.
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Hesaba ekleme süreniz 1 hafta hesaba ekledikten sonra kullanım süresi 1 ay. Kullanacaksan hesabına hemen ekle.
     Hepsiburada 75/15 çek tanımlamış. Üyelikte 1. yılını dolduranlara özel!
  • Aslında hepsibuarada yaklaşık 2 yıldır satıldı satacak dedikoduları var

    doğan grubu aradıgını bulamadı e-ticarette

    bi ara tam tekelleştim dedi.Yaklaşık 6 tane e ticaret sitesini devraldı içine ama hala olmadı.

    n11 hepsiburada piyasadan kalkarsa tekel olur işimiz biter

    zaten n11 şuan berbat bi hizmet anlayışı tekel olursa biteriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatin

    Hesaba ekleme süreniz 1 hafta hesaba ekledikten sonra kullanım süresi 1 ay. Kullanacaksan hesabına hemen ekle.
     Hepsiburada 75/15 çek tanımlamış. Üyelikte 1. yılını dolduranlara özel!

    Bak bunu da araştırmamıştım:) Eklememiştim henüz kodu. Teşekkürler. O Zaman güzel bir haber. Tanımlayayım hesabıma. Öyle dursun.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.