Şimdi Ara

Hepsiburada.com dan gönderilmeyen 'SÜPER HIZLI GÖNDERİ' ürünleri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    HEPSİBURADA.COM ile yaşadığım rezaleti burada paylaşmak ve butür sorunla karşılaşanlar var ise yorum ve önerilerini almak istiyorum.

    22/12/2012 tarihinde HEPSİBURADA.COM a 3 ürünlük sipariş verdim. Sipariş no : 98555967 , ödemesini kredi kartından peşin olarak ödedim.

    Siparişi verdiğim zaman ürünlerin hepsi SÜPER HIZLI GÖNDERİ şeklinde 24 saat içinde kargoya verileceği belirtiliyor idi.

    Ürünlerden Enerji tasarruflu ampül ve tornavida seti farklı zamanlarda kargo ile geldi. Enerji tasarruflu ampül yılbaşından önce, tornavida seti ise yaklaşık 10-15 gün sonra geldi. (DİKKAT BU ÜRÜNLERİN HEPSİ SÜPER HIZLI GÖNDERİ ŞEKLİNDE SATILIYORDU.)

    Fakat ürünlerden bir tanesi yani Black&Decker matkap ise bugün itibariyle (10/01/2013) henüz kargoya verilmediği gibi yapılan onlarca telefon görüşmesine rağmen ürün hakkında, temin edilip edilmeyeceği hakkında henüz bir bilgi yok.(Yaklaşık 20 gün oldu).
    Sipariş aşamasında yanlışlık olduğundan felan bahsediyorlar. Ama sipariş ekranımda hala ürünler gözüküyor. Hemde süperhızlı gönderi olarak gözüküyor.

    Hepsiburada.com hakkındaki şikayetlerdeki artış, çeşitli sitelerdeki olumsuz yorumlar şunu gösteriyor ki HEPSİBURADA.COM da bir sorun var. Bunu neden söylüyorum.? Aldığım ürün paketleme işlem sırasına alındığı yazıyor fakat 15 gündür bu paketleme sırası bir türlü bitmedi. Bu arada ilgili matkap ürünü şu an da hepsiburadanın stoklarında yok, hatta satışı bile yok.
    Nasıl olur da süperhızlı gönderi yazan bir ürün paketleme işlem sırasına alındığı halde paketlenip gönderilemez, eğer bu ürün hiç temin edilmediyse neden paketleme işlem sırasına alındığı yazıyor.? Neden bu kadar şikayet ve telefon açmama rağmen mağduriyeti giderecek olan bir uygulama, para iadesi, kargo ücreti iadesi yapılmıyor.??

    Siz de benim gibi "SÜPER HIZLI GÖNDERİ" yazan ürünlere kanıp da sipariş vermeyin. Benim başıma gelen durum sizin de başınıza gelmesin.

    Bana göre bu hepsiburada nın bir finans yöntemi olmuş durumda. Binlerce kişiden toplanıp da gönderilmeyen yada çok geç gönderilen ürünler sayesinde büyük paralar finans anlamında hepsiburada ya kazanç sağlıyor. Bu paralar değerlendiriliyor. Binlerce TL nin günlük faizlerini düşünün....


    10/01/2013 de aldığım ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir.

     Hepsiburada.com dan gönderilmeyen 'SÜPER HIZLI GÖNDERİ' ürünleri !!!








  • İlgili kargo 14/01/2012 de ulaştı, gelmeyen ürün kalmadı.
  • Siparişiniz 4 günde elinize ulaşmış. Demek ki benim siparişim "süper hızlı gönderi" bir gün sonra gelecek.
  • hepsiburada.com'dan bir bok almıyorum artık kaç yıl oldu...
  • 1700 tl lik ürün 35 gündür daha kargoya verilmedi.
  • 55 gün oldu hepsiburada ne ürün gönderiyor ne para iadesi yapıyor.Şu an delilleri topluyorum.En kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.İnternet üzerinden nitelikli dolandırıcılık yapıldığını belirten bir dilekçe yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.