Şimdi Ara

Hepsiburada.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Uzun yıllardan beri internet kullanıcısıyım ve uzun zamandır da internet üzerinden güvenilir olduğuna inanmaya çalıştığım sitelerden alışveriş yapıyorum. Ancak tabi ne kadar güvenilir olacağına inanmak istesem de maalesef "Hepsiburada.com" sitesi bu güvenimi sıfıra indirdi.
    27 Haziran 2007'de 320Gb taşınabilir/external harddisk- iyi kaliteli bir marka siparişi verdim. Ürünü bilgisayara bağladım fakat düzgün çalışmadığını, enerjisinin gidip geldiğini gördüm. Hepsiburada'ya belirtmiş oldukları adrese ürünü 3Temmuz günü geri gönderdim. Hatta günlerdir sitede benim ürünüme tıkladığınızda "arızalı ürün şu kadar gündür tedarikçisinde beklemektedir" gibi bir not da düşmüşler.
    O günden bugüne kendileri ile yaklaşık belki 10ar kez karşılıklı mesajlaştık, hepsinde de bana yeni ürünü bugün-yarın kargoya vereceklerini, ellerinde stokta bulunmadığı için böyle bir gecikme olduğu yalanlarını yazdılar. Bırakın benden özür dilemeyi, sürekli olarak yalanlarla zaman kazandılar- çünkü kendi sitelerinde üründen istediğiniz an sipariş verebiliyorsunuz-stoklarında var. Sanırım "HEPSİBURADA.COM" yetkilileri biz tüketicileri aptal ya da salak zannediyor.
    Sipariş verdikten 1 ay, arızalı ürünü kendilerine geri gönderdikten 24 gün sonra, dün yani 27.07 günü bana attıkları mesajda ürünü kargoya verdiklerini söylediler. Bugün ürünün tarafıma ulaşmasını bekliyorum- bana söyledikleri yenisi ile değiştirdikleri-bakalım onu da kontrol edeceğim çünkü arızalı ürünü geri göndermeden önce tüm seri numaralarını almıştım.
    Bundan böyle kesinlikle bu siteden alışveriş yapmayacağım- çünkü insanları sürekli olarak bu tip yalanlarla kandırabileceklerini zannediyorlar. Bir telefon numarası bile yok, karşımızda muhatap alıp konuşabileceğimiz. Kendilerini ayrıca "tüketici hakları mahkemesine" de vermeyi düşünüyorum. Bana yazdıkları yanıt mesajlarını görseniz, sürekli yalan, sürekli yalan bir daha bu siteden alışveriş yapar mıyım acaba diye düşünürsünüz. Ama ben yapmayacağım..

    Son bir not: Maalesef geçen sene de benzer bir olay yaşamıştım. Kaliteli bir "wireless modem" siparişi vermiştim. Ancak kutuyu açıp modemi dışarıya çıkardıktan sonra ne göreyim- modemin anteni yok!!! İnanılacak gibi değildi ve yaklaşık 25 gün sonra bana anteni başka bir kargo ile gönderdiler....







  • Geçmiş olsun arkadaşım...
  • Hocam tamam hb yüzünden mağdur olmuşsun ama bir tane konu açsanda yeterliydi...3 konuya hiç gerek yoktu...

    http://forum.donanimhaber.com/m_16215898/tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_16216138/tm.htm
  • hepsiburada bu herşey beklenir benden bi adet hepsiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.