Şimdi Ara

Hepsiburada'dan gelen Kırık Katı Meyve Sıkacağı elimde kaldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu yanlış yere açıyorsam herkesten özür dilerim.

    Hepsiburada.com'dan 31 Ekim 2017 tarihinde 189,99 TL'ye almış olduğum King P-1110 Exotic 850W Katı Meyve Sıkacağı ürününü kargo firması isteğim üzerine evimin güvenliğine bıraktı. Ürünü güvenlikten teslim aldığımda kutu normal gözüküyor. Ezilme veya deforme yoktu. Eve geldiğimde kutu üstünde tükenmez kalemle sanki bir çocuğun yaptığı karalamalar olduğunu farkettim.

    Ürünü hediye edeceğimden bu durum sinirimi çok bozdu. Sonrasında Ürünü açmaya başladığımda sanki ürünün defalarca kutudan çıkartılıp tekrar kutulandığını farkettim. Daha sonra üründe kırık olduğunu gördüm. Anladım ki bu ürün zaten daha önce defalarca iade edilen bir ürün ve satışa uygun olmadığı halde tarafıma yollanmış. Hemen kolay iade sürecini başlattım ve ürünü geri yolladım. Ürün tarafıma "yeniden satışa uygun değildir" ibaresiyle tarafıma iade edildi. Hepsiburada kargo tutanağı olmadan birşey yapamayız dedi. Kargo firmasıyla görüştüğümde ürün teslim edildiği sırada tutanak tutulabilir şu anda böyle bir şey yapmamız mümkün değil dedi.

    Hepsiburada.com'a durumu belirten 5 görüşme yaptım. Hepsiburada'nın tarafıma döndüğü tek cevap "kargo tutanağınız yoksa yapacak birşey yok" şeklinde. yani Hepsiburada.com 189,99 TL'nin üstüne bir bardak soğuk su içmemi söylüyor.

    Bu durum karşısında nasıl bir yol izlememi önerirsiniz veya sizce yapabileceğim bir çözüm mevcut mu?

    Okuduğunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 22 Kasım 2017; 11:20:46 >







  • tutanak ertesı gun bıle tutulabılır. teslımat sıze yapılmamıs. ımzanız yok. teslım etmemesı gerekır. yonetmelık bu yondedır. ıhbar kagıdı bırakması gerekırdı. subeye gıdın ve elinıze telefonu alın kamerasını acın ve sube mudur ıle gorusecegınız belırtın. yasanan durumu anlatın. aksı durumda vıdeoyu sosyal medya ve ılgılı kargonun genel mudurlugune gonderecegınız soyleyın. ayrıca hukukı olarakta hakkınız vardır. yerınızde olsa, bu kadar cebelleşme yerıne daha once basıma geldıgı ıcın yaptım.

    aynı urunden bır tane daha alın. dıger urunu de yanınıza alın. urun sıze geldıgınde normal bır sekılde teslım alın. kargocu tam cıkarken kırık urunle degıstırın ve kargocuya gıtmeyın tutanak tutucaz dıyın :)

    boylece kırık urunu hıc kımse ıle muhatap olmadan degıstırmıs olursunuz




  • Kargocu kabul etti mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.