Şimdi Ara

Hepsiburada'dan indirimli Toshiba M100-165 Aldim Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Libya'da çalışıyorum, daha önce hepsiburadan defalarca alışveriş yapmıştım gelen ürünlerde bir problem çıkmamıştı, 2007 başlarında hepsiburadadan 3 arkadaşıma laptop aldım sorunsuz çalışıyorlar 4. arkadaşa laptop bakarken indirimli Toshiba M100-165 gördüm ve kendime almaya karar verdim. Acer A5614Z ve Toshiba M100-165 siparişini yaptım ve 1 haftalık sabırsız bir bekleyişten sonra bilgisayar elime ulaştı. Sayfada yazmamasına ragmen yanında çanta vermişler. Bilgisayarı açtığımda ilk dikkatimi çeken şey ekranın sol üst kısmında bezelye büyüklüğünde bir alanın problemli olduğu idi siyah ekranda orası biraz daha açık renkte görünüyor, daha sonra sesi test ettim sol hoparlor çalışmıyor. Anladığım kadarıyla bu ürün iade edilmiş tamir görmüş ve bana satılmış. NFS Carbon yükleyip çalıştırmak istedim mavi ekran çıkıyor bios update yaptım gene çalışmadı dial up bağlantım olduğu içinde x1400 güncel driverini indirmeyi gözüm yemedi, sonuçta bir türlü çalıştıramayıp geri sildim. Harici harddiskimdeki cd siz çalışan Underground 2 ve San Andreas sorunsuz çalıştı. Ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum, hepsiburadaya bunu yakıştıramadım, tamam begenilmediğinden dolayı iade edilmiş ürünü satmalarını kabul edebilirim ama tamir görmüş ve hala arızası olan bir ürün sıfır diye satılmaz ki. Bu sefer şansım tutmadı. Ne yapmalıyım sizler ne tavsiye edersiniz.







  • Eger olanagın varsa bi şekilde iade etmen gerekir yenisiyle degişmeli yada paranı istemelisin fakat prosedür nasıldır onun hakkında bi bilgim yok.
  • Geri iade etme şansım kalmadı sanırım kargo teslim alınalı 15 gün oldu, şu anda Türkiyae'ye göndersemde servisle uğraşabilecek kimse yok o yüzden izne geldiğimde servise götürmeyi düşünüyorum. İzin içinse 1 yıl gibi uzun bir zaman var, benim endişem servise götürdüğümde serviste uzun süre kalması veya garanti dışı iddasında felan bulunmaları. Bugün NFS Most Wanted yükledim orta ayarlarda sorunsuz çalıştırdı. Başına bu tür bir olay gelmiş arkadaşlar ne yapmalıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLTiK -- 15 Eylül 2007; 10:01:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.