Şimdi Ara

Hepsiburada dan samsung galaxy s i9000 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy s telefonunu uzun zamandır araştırmaktayım.En son hepsiburada sitesinde indirimde gördüm 1275 lira idi..size aynen yazışmaları gönderiyorum

    21.03.2011 20:43:23 uluslararası garanti koşulları-

    (http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9000-galaxy-s-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsam9000gal#Gorseller ) bu linkteki samsung galaxy s i almak istiyorum ancak garanti koşulları hakkında bilgi almak istiyorum. diğer bölümünde ürün uluslararası garanti koşulları altındadır denilmekte,peki bu telefonun türkiye yetkili distrübütörleri olan telpa başarı gibi yerlerin garantisi altındamı.yada kısaca bu cihazın garantisini kim sağlamaktadır?telefonla ilgili bir sorunumuz olduğunda garantör olarak kimi muhatap alacağız?İyi günler dilerim.

    22.03.2011 17:48:03 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

    Sitemizde bulunan ürünler ilgili markarların yetkili distribütörlerinden tedarik edilmektedir. Ürünler distribütörlerin stok durumlarında göre tedarik edildiğinden dolayı değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle kesin bir distribütör bilgisi ne yazık ki belirtememekteyiz.
    Fakat ürün hangi distribütöre ait olursa olun, ilgili markanın tüm yetkili teknik servisleri tarafından 2 yıl süresince garanti altında olacaktır.
    Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla...

    ÖNEMLİ OLAN ŞİMDİKİ MESAJ ÇOK DİKKAT EDELİM LÜTFEN

    23.03.2011 17:20:44 Samsung Galaxy S-

    İyi günler.Bakmakta olduğum samsung galaxy s i almak istiyorum ama almadan önce android markete girip girmediğini ve 3 tuş sorununun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Çünki wi-fi ile Android markete girilip girelememesi gerçekten çok önemli bir mevzu.Lütfen açık bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

    24.03.2011 17:39:14 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

    Android market çalışmaktadır. Ancak ürünün ROM unu değiştirmeniz gerekmektedir.
    Yasal olarak 2 ay içerisinde ülkemizde çalışmaya başlayacaktır.


    SAMSUNG GALAXY S i takip edenler bilirler veya bilmeyenler bile şu mesajdan ne anlar hem deniyorki android market çalışıyor hemde deniyorki yasal olarak 2 ay sonra çalışacak???? bu birinci endişem

    ikincisi eğer bu telefonun garantisi varsa ve eğer ben romu yükseltmeye çalışırsam bu garanti dışı olmuş olmayacakmı yani rom yükseltme olayı garanti dışı bırakan bir olay değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum

    BİR SORUM DAHA OLACAK SİZCE 3 TUŞ PROBLEMİ İLE İLGİLİ NEDEN CEVAP YAZMADILAR????







  • Ben buradan ROM'unu değiştirirseniz çalışır ama yasal olmaz, yasal olması için beklemeniz gerekecek anlamı çıkardım.

    Samsung iyi telefonlar yapıyor da Türkiye'ye destek vermiyor. Nokia mağaza açtı mı Türkiye'de açıyor, tanıtımını yapıyor, firmwareler Avrupa'yla aynı anda yayınlanıyor. Keşke Samsung da böyle olsa. Bu özelliklerde cihazlar Nokia'nın çok çok üstündeler ama destek daha fazla olduğundan çoğu kişi Nokia'ya yöneliyor. Samsung'da şu firmware güncelleme ve ROM olayları ciddi sıkıntı aslında. Keşke çözülebilse.

  • bncede rom'u değiştirince çalışır ama garanti dışı kalabilir. 2 ay beklenirse sorun çözülcek demek istemiş. androidtelefonlari.com da i9000 nin fiyatı 1.055 tl şuan 3 tuş ve market sorunu yok distürbitor garantili falan diyo bi incele almayı düşünüosan derim.
  • Haklısınız nokia n8 in bence şu anda çok satmasının en büyük sebebi çok reklam yapması ve türkiyede orta seviye telefonlarının çok tutulması.Samsun gerçekten harika özellikler peşinde ama ah bide türkiyede desteklense.

    4_eVeR_K.O arkadaşım ben baya bi site araştırdım ama bilindik siteler bile böyle yapıyosa sence diğer sitelerden güvenip alınırmı??? Ah ah Türkiyede acaba ne zaman gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilcez merak ediyorum.
  • ben nokia fanatigi bir insandim her cihazimi nokia alirdim ancak ilk defa profesyonel olarak dokunmatik bir telefon kullanmak istedim ve karsima n8 cikti cihazin fonksionlari vs herseyi beni cezb etmis taki symbian gibi hantal bir isletim sistemi yakismamisti bu cihaza ama hala bir umit bekledim cunku yeni gelecek bir fw ile bunlarin hepsi gececk diye ama husran yine husran bende cihazi hemen sattim ve arastirmalarimin dogrultusunda samsung galaxy s aldim.samsunga karsi cekingelligim vardi ama elime alinca o hiz o ekran ne bileyim herseyi beni cezb etti
  • :D :D :D :D
    peki telefonu nerden aldın operatörlerdenmi artı 3 tuş problemi ve andrıid market sorunu bulunuyormu fearfactory
  • Şu an garantili olarak alabileceğin en uygun fiyatı hepsiburadanın verdiğini düşünüyorum.Diğer siteler herhangi bir arıza durumunda seni anlaşmalı teknik servislerine yönlendirecektirler ki onlarında zaten böyle üst düzey cihazlara karşı yapabilecekleri sınırlıdır.Aslında güvenebileceğin birinden yurtdışı alacaksın,kendi romunu yükle marketini aç,tabi garantin yok.Gerçi garantili cihazı yere düşürüp ekranını çatlatsan garanti bedavadan mı yapacak?Bence garanti olayına çok da takılınmamalı.Ama pimpirikliyim içime oturur dersen de o zaman garantiliden şaşma
  • abi ama az uz bişey değilki 1300 lük telefon alıyosun,bi garanti dışı kalsa ve biz bunu yapamayız derse gitti yani cihaz bence...1300 tl de içine oturmuş olcak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.