Şimdi Ara

Hepsiburada'dan teknoloji severlere özel Tekno Çarşamba kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada.com, teknoloji tutkunlarını sevindirecek büyük bir kampanya başlattı. Tekno Çarşamba adını taşıyan bu özel kampanya ile elektronik ürünlerde cazip indirim fırsatları sizleri bekliyor.



    Avantajlı fiyatlar, büyük indirimler



    Öğlen 12'den Gece 12'ye dek gerçekleşecek olan Tekno Çarşamba kampanyası, teknoloji ürünleri arasında alışveriş yapmayı düşünenleri sevindirecek nitelikte. Kampanya kapsamında, cep telefonları, bilgisayarlar, kulaklıklar, beyaz eşyalar ve daha pek çok kategorideki ürünlerde büyük indirim fırsatı sunuluyor.



    Hepsiburada'nın Tekno Çarşamba kampanyası ile tüketiciler, hem ihtiyaçlarına uygun kaliteli ürünlere ulaşmanın hem de avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfini çıkarabiliyorlar. Tekno Çarşamba kampanyası ile ilgili daha fazla bilgi ve detaylı ürün listesi için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz:



    >> Hepsiburada Tekno Çarşamba Kampanyası



    Ayrıca, Hepsiburada Fenomen İndirimler kapsamında bugün saat 18:00-23:59 saatleri arasında Tekno Çarşamba sayfası içerisinde Küçük Ev Aletleri & Teknoloji Aksesuarları & Bilgisayar ve Aksesuarları kategorilerinde tüm ürünlerde Sepette %5 Net İndirim kampanyası yapacak. %5 indirim yapılacak ürünlere de aynı adresten ulaşabilirsiniz.









  • 5 gün önce işlemci aldım 100 lira indirim yemiş 🙄😔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poco X5 Pro 5G 256 GB 8 GB telefon, 6 temmuz da 12.500 TL idi, şu anda 14.399 TL olmuş.

  • yok yok yok almayacaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.