Şimdi Ara

Hepsiburada değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 Mayısta değişim raporu çıkan dizüstü bilgisayarımın hala değişimini almak için uğraşıyorum. HepsiBurada satıcısıydı bilgisayarın. Raporları yolladım, 28 mayısta da ellerine ulaştı ancak hala işlemi ilerletmiyorlar. Ürün kargoya verildi şeklinde gözüküyor HB'nin sitesinde.

    İptal edip tekrar değişim isteğinde bulunmayı düşündüm işe yarar mı?

    THH'ye vermek geldi aklıma, 2 kez bir birimden diğerine yönlendirilen ve 10 gün sonra cevap gelen bir destek talebi var. Onun sonucuna göre başvurumu yapacağım. Bir üst model ürün talep etme ya da iade olacaksa (Ürün stoklarında yok gözüküyor) beklediğim süre kadar üzerine ticaret faizi işlenmesi durumunu gördüm, bunlar mümkün mü?

    Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yey-R -- 12 Haziran 2020; 20:53:23 >



  • Ben de aralık 2019'da msi GL65 modelini almıştım ve ekranda baya bir ışık sızması sorunu mevcuttu. Yetkili servis bir hafta içerisinde servis raporunu verdi ve para iadesi istedim. Bir aydan fazla uğraştım ben de para iadesi için. her seferinde tamam bir hafta içerisinde paranız hesabınıza yatırılacak demelerine rağmen baya bir süre geçmişti. Telefon trafiğini sıklaştırmanız durumunda her seferinde yeni bir işlem başlatmış oluyoruz ve işleme konması 3-4 gün sürüyor denmişti. Ne kadar doğru tabi emin olamadım.

    umarım çözersiniz probleminizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.