Şimdi Ara

Hepsiburada Doğa Bisiklet ve Kutusu atılmış ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 9 temmuz tarihinde hepsiburada aracılığıyla doğa bisikletten schwalbe hans dampf tubeless (İç lastik gerektirmeyen) lastik aldım veya aldığımı sandım. Bu ürünün iki tipi var biri Super gravity ve diğeri de Tubeless ready, Doğa bisiklet ve Görümlü bisiklet olarak iki satıcı vardı. Hem daha önceden satın almış olduğum ürünlerden memnun kalmam ve de pahalı olduğundan dolayı tubeless olduğunu (Hiç de ürün tubeless mı değil mi diye sormak aklıma gelmedi) varsaydığım lastik 13 temmuz günü elime ulaştı. Fakat İzmir merkezde işim olduğundan dolayı sadece kutuların fotoğrafını çekip yola çıktım.


    14 temmuz günü babam lastikleri kutusundan çıkartıp depoya kaldırmış, kutuları da çöpe atmış. Bugün eve geldiğimde lastikleri takmak için oturduğumda lastiklerin birinde TLR, ADDIX ve Performance damgaları varken diğerinde sadece Performance damgası vardı. O zaman dank etti birinin Super Gravity diğerinin de Tubeless Ready olduğu.


    Firmanın Whatsapp numarası üzerinden mesajlaştık bana dedikleri "kutular aynı 2 kişi kontrol ederek gönderiyor, kutu yoksa yardımcı olamayız." Ama çektiğim fotoğrafta bariz bir şekilde birinde TL Ready yazısı ve ADDIX yazısı görülürken diğerinde böyle bir ibare yok. Bunu söylediğimde google dan fotoğraf bulunabilir, başka yerden alıp bizden almış gibi yapılabilir gibi ibareler kullandı, hepsiburada'dan 2 tane sipariş vermişken ve elimde sadece 2 tane ürün varken nasıl oluyor bu olay deyince de bunun konuyla alakası yok dendi.


    Redditte sorduğumda yanaklardan hava kaçırır ama iç sıvı onu doldurur dediler ama normalde 6 ayda bir yenilemem gerekirken şimdi daha sık aralıklarla değiştirmem gerekecek ve jant ile lastik tam oturmazsa oradan da hava kaçırmaya devam edebilirmiş.


    Kutunun fotoğrafı, e-faturası ve ürün elimdeyken kutu olmasa da hakem heyetine başvursam kazanma şansım nedir arkadaşlar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toedwarrior -- 15 Temmuz 2020; 23:21:18 >







  • Kazanamazsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.