Şimdi Ara

Hepsiburada/HepsiJet Rezaleti İş Ahlaksızlığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün(09.09.2020) Saat 5'e gelmeden telefonumun şarj kablosu bozuk olduğu için şarj kablosu siparişi verdim. Başka kablom olmadığı için HepsiJet'le ertesi sabah 09:00-13:00 teslimat seçeneği ile 15 TL ekstra teslimat ücretini ödeyerek siparişimi verdim. Bu sabah kargomun gelmesini beklerken saat 13:00 gibi kargomun bana teslim edildiğine dair mesaj geldi. İsim Soyadım(Kendisi)'ne teslim edilmiştir diyerek. Bana kimse bir şey teslim etmedi. Şarjım %13 Aradım Bornova teslimat merkezini ilgili arkadaşa iletip, problemin düzeltileceği söylendi. Tabii ki de inanmadım telefonda konuştuğum kişinin ses tonundan bile umursamadığı belliydi. Hepsiburada üzerinden WhatsApp iletişim hattıyla iletişime geçmeye karar verdim. Konuşmaları ekliyeceğim. Bana çek falan teklif ettiler, kabul etmedim. Ben aciliyeti olan bir sipariş vermişim, evde bekliyorum yok çek verelim yok ürünü tekrar yollayalım. Ürünü teslim alan kişi D*** Ş*** adlı biri ve tanımıyorum isim benzerliği falan da yok. Ya bu firma kuryelerini bedavaya çalıştırıyor, yada belli bir zeka limiti, okuma yazma bilmeme gibi özellikler arıyorlar. Yada kuryeler bunu alışkanlık haline getirmiş. Nasıl olsa yenisi yollanıyor diye. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Çok şükür durumum yerinde 15 TL'nin peşinde değilim, hakkımın peşindeyim. Bu ülkede İş Ahlakı olan tek bir kurumun olmadığına olan inancım her geçen gün artıyor. Zorunda kalmadıkça kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Aynı durum arkadaşımın başına da gelmiş bunu pek çok insana yapıyorlar. Gidip 20-30 Lira fazla verir esnaftan alırım. Daha önce böyle bir şey yaşayıp, takip ettiği süreci anlatan arkadaşlar olursa çok memnun olurum.

    Hepsiburada/HepsiJet Rezaleti İş Ahlaksızlığı.


    Hepsiburada/HepsiJet Rezaleti İş Ahlaksızlığı.







  • kurye kargoyu sistemde ne kadar erken teslim etmiş gözükürse ona göre performans puanı ve para alıyor. o yüzden ürünü teslim etmeden teslim etmiş gibi sisteme giriyorlar. Göktürk isimli şahıs büyük ihtimal kuryenin kendisidir. akşama 18 gibi teslim ederler :)

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Göktürk isimli şahıs benim sıkıntı orda zaten bana teslim etmiş gibi göstermiş bir de. Sistemden müşteri hizmetleri kontrol edince farklı bir isim çıkıyor. Sözde kurye görevlileri yoğunluktan dolayı şevhen yanlış bilgi girebiliyormuş. Güç bela 15tllik kargo bedelinin iadesini aldım. 2 iş günü içinde de ürün gelmezse onu da iade edeceğim.

  • dont2000 kullanıcısına yanıt

    sözde Amazon un amerikadaki dağıtımı gibi bir şey yapmaya çalışmışlar.ama amazonda tüm karga süreçlerini anlık takip edebiliyorsun. kargo şu kuryeye teslim edildi telefon numarası da şudur diye mesaj geliyor telefonuna. amazon kuryede paket sana teslim edilmemişse teslim edilmiş gibi gözükmez. olduki bir yanlışlık oldu teslim edilmiş gibi gözüktü aynı hatayı 3 kez tekrarlarsan işten atılırsın.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Amerika'daki iş ahlakı asla buraya gelmeyecek. İnsanımız ahlaksız, iş veren umursamaz. Yüksek Lisans ile yurt dışına çıktığım gibi umrumda olmayacak bu ülke. Vefa, vatan borcu, vatan sevgisi falan yalan dolan bu saatten sonra. Çökmüş bu toplum hak ettiğini yaşıyor. Umarım hak eden iyi insanlar bir gün kurtulur buralardan. Koca ülkede sorunsuz işleyen çalışan tek bir kurum yok :D ABD'de arkadaşıma ürünler teslim edildi diye mesaj geliyor. Ürünlerin gelmediğini söylüyor. Yenisini yolluyorlar, arkadaşım sonra ürünleri buluyor sitedeki office'e bırakılmış. Geri haber veriyor ürünleri buldum yollamanıza gerek yok diye ona rağmen ürünler geliyor. 2x ürünü olmuş oluyor. Burda bize ne ürün geliyor ne parası.

  • Hocam haklısınız tamam ama şarj kablosu gibi anlık ihtiyaç olan bir ürünü kargo v.s. gibi risklere girerek almanın hiç anlamı yok, bimde a101de bile her türlü telefonun şarj kablosu satılıyor , çok kaliteli bir kablodur uygun fiyata bulunmuştur yedeği vardır anlarım ama acil lazımsa 1 saat içinde teslim bile deseler inanıp almam

  • mustyblack kullanıcısına yanıt

    Dışardan aynı fiyata 1m kablo almak istemedim. Bir gece az şarjla idare ederim nolcak ki dedim. Türkiye'de yaşamıyormuş gibi nolcağını gördüm :D Bu arada ürün az önce geldi 3 saat sonra. Artık hem 1m hem 2m kablom var yedek olur biri. Lakin yeni sipariş verecek arkadaşlar dikkat etsin. Ben 2-3 kere arayıp darladım belki o yüzden bugün içinde gelmiştir tekrar. Başka arkadaşımın başına 2 kere gelmiş bir kere televizyonu yanlış semte falan yollamışlar. Aman dikkat söylerken 2 kere düşünün.

  • Alsaydık Amazon dan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.