Şimdi Ara

Hepsiburada Hoover 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9.299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi


    Piyasası 11.400 TL. Hepsiburada'da 9.299 TL



    Hepsiburada Hoover 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9.299 TLwww.hepsiburada.com
    Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hoover-ndeh-10a2tsbe-17-10-kg-wi-fi-bluetooth-baglantili-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV000013RBTB
    Hepsiburada Hoover 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9.299 TL







  • 6 aydır kullanıyoruz fena makina değil.

    Kurutma performansı güzel, en doğru programı bulana kadar biraz deneme yanılma yapmak gerekiyor.

  • Hanım isteyip duruyor ama bana mantıksız geliyor bu kurutma makineleri. Alınır mı bu alet ne diyorsunuz şimdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    Bence mantıksız, biz aldık hanım memnun ama benim mantığıma hâlâ ters. Bedava bir şekilde asıp kurutmak varken hem paralı ürün alıp hem üstüne 2 saatlik gürültüsünü çekip hem de kıyafetlere zarar veriyoruz. Bariz bir çekme durumu var kıyafetlerin, artık M yerine L alıyorum hatta XL bile alabilirim kıyafetlerimi bu nedenle.

    Pratik olsa hayat kolaylaştırsa yine tamam diyeceğim ama sonuçta makineden ürünleri sepete koyuyorsun, getirip bu makinenin içine atıyorsun. Bitince biter bitmez gidip alman gerekiyor yoksa koku yapıyor. Aldıktan sonra da biraz havalandırman lazım ki kokmasın. Sonra makinenin toz filtresini temizliyorsun falan. Ne bileyim saçma geliyor bana hâlâ. Hanımlar evde "asılmış kıyafet" görüntüsü sevmediği için tercih ediyor. :D

  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı düşüncedeyim eskisi gibi 2-3 bin olsa dırdır duymamak için alacağım ama sırf başkaları aldı diye 10-15 bin veremem gerçekten bariz bir şekilde işlevsiz ve gereksiz bir alet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    Hem kendi ücreti hem elektrik ücreti var. Hadi hepsini geçtim, gerçekten gürültülü çalışıyorlar. Alacaksanız da ses izolasyonu olandan alın, kendisi sessiz çalışıyor ama içine attığınız hafif sert bir şey varsa dönerken tak tuk sürekli 2 saat baş şişiriyor. :D Ha bir de 15 tane falan programı var çoğunu denedik ama hep ıslak çıkıyor, en son "hassas otomatik" diye bir şey bulduk ona atıyoruz sadece onda kuru çıkıyor. :D Diğer programlar göz boyama gibi olmuş.

  • marka iyidir, aynı özelliklere sahip bosch-lg 2 katı fiyat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bundan var. asma ile uğraşılmıyo süper . direk çamaşırdan çıkarıp kurutmaya atıyosun çalıştırıyosun. çekme vs hiç yok . çekme olanlar eski nesil b sınıfı kurutmalar. elektrikte artışta olmadı. en güzeli çamaşırdaki tozu topluyor alerjimi bitirdi sağolsun.

  • Bir gün hem çamaşır hem kurutma makinası(ısı pompalı) çıkarsa ki fiyatları uzayda olmazsa hemen alırım,diğer türlü her şeyi geçtim,küçük evler için çok sorunlu.Banyoda üst üste koysak banyoda küçük olunca mezarlığa çevirir orayı :)

  • Mart ayında Altus'un 9kg olan modelini aldık. Hoover ile arasında kalmıştım ancak satın alma sonrasında olabilecek servis sorunlarını düşünerek Altus almaya karar verdik, Arçelik garantisinde olan bir marka sonuçta. Çamaşır kurutma makinesine gelince bende gereksiz bir masraf gereksiz bir ürün olduğunu düşünür dururdum ancak 2 çocuk sürekli okula gidiyorlar biz çalışıyoruz malum, kışın çamaşır kurutma mevzusu çok can sıkıcı oluyordu ve öyle yada böyle aldık kullanıyoruz. Kış boyunca haftada ortalama 2 defa (renkli / beyaz diyelim ve haftasonu ancak) çalıştırıyoruz , zamandan kazanıyorsun ve kışın çamaşır kurutma sorununu ortadan kaldırıyor. Ayrıca bir arkadaşında belirttiği üzere toz toplama mevzusu cidden iyi oluyor, çamaşırlar yumuşacık çıkıyor vs vs. Ancak yine diğer bir arkadaşın dediği gibi iki saat kafa ütülüyor, tozunu topla at, biriken suyunu dök, başkada bişey yok bitti işte :) Birde maddi kısmı var, cihazı aldığınız ücreti geçelim ona yapacak bişey yok, ayrıca her çalışması ortalama güncel fiyatlardan 20tl gibi bir fiyata tekabul ediyordu sanırım, bunuda birebir test etmedim ancak ürünü almadan önce yaptığım araştırmalardan bir yerde detaylı bir paylaşım okumuştum. Ve yine diğer bir arkadaşın dediği gibi giysileri sıcağa maruz bırakarak aslında ömürlerini kısaltıyoruz. Biz çamaşır makinesinin üzerine aparat ile montaj yaptırdık bu sebeple bize bir yer sorunu yaratmadı. Gel gelelim genel olarak bir ihtiyaç olduğu kanısındayım ancak bir o kadarda gereksiz bir ürün olduğunu düşünüyorum. Aşağı tükürsen ayrı, yukarı tükürsen ayrı diyebiliriz ve bardağın dolu tarafından bakıp geçmiştim birkaç ay önce... :)





  • serden kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz makinanın ısı pompasız electrolux marka olanını 2016 yılından beri kullanıyoruz ve çok memnunuz. Çamaşırı yıkıyor kurutuyor, sonrasında tüy topla su boşalt falan bir işlem yok. Kurutma işi bittikten sonra çamaşırları alıp 15 dakikalık Clear programını açıyorsun ve makina tertemiz. Tek eksisi ısı pompalı olmadığı için elektrik tüketimi, yıkatma eski EU referans değerlerle A++ kurutma D sınıfıydı sanırım.

  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    Kurutma makinesi bir refah seviyesi göstergesidir, normalde tele asıp kurutsan da aynı mantık, elbiselerin de fazla yıpranmaz ama kurutma makinesi bu işi kolaylaştırır, ayrıca aynı elbiseyi 5-10 sene giymekten de seni kurtarır :) Bu arada kurutma makinesinin çalıştığı yeri iyi havalandırmak lazım çünkü çok nem yapıyor ve duvarlarda küf yapar boyayı kaldırır ama dedim ya kurutma makinesi bir refah göstergesidir, yılda bir boya yaptırıp evinizi her zaman ışıldatır :)

  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    Bende çok kararsızım. Profilo yada vestel en son çıkan kurutma ve ütüleme özellikli makinasını almak istedik nedense benim sayemde caydık. Hanımda gereksiz bulmaya başladı. Çarşaf kılıf vs yıkadıktan sonra asacak yer bulamıyoruz sırf bunun için de alınmaz diyoruz.


    Kıyafetleri yıpratma olayı bizi caydırıyor. Evcil hayvanımız var acaba onlar için faydalı mı? yani bazen tüyler yapışıyor ve toplamak çok zor oluyor acaba bu sayede kurtulurmuyuz?


    Hanımda çarşafları kapılara asıyor :)

  • Selamlar. Ben de yıllardır kurutma makinelerine karşıydım fakat sonunda eşimin lobi çalışmaları sonucu bu sene başında Siemens'in IQ500 modelini aldık :)


    Zor kuruyan ve askıda çok yer kaplayan havlu, bornoz, nevresim gibi ürünler için kullanınca oldukça kolaylık sağladı. Bu ürünlerde çekti-çekmedi derdimiz yok ve diğer kıyafeterimizi yine askıda rahat rahat kurutabiliyoruz.

  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

    hocam elektrik düşündüğünüz gibi yakmıyor. benim evde 2 tv 2 pc var çoğu açık airfrey var . deirin dondurucu var. kurutma makinesini 3 günde 2 kere çalıştırıyoruz bebek var . elektrik faturası 258tl geldi

  • Kurutma makinesinin gereksiz olduğunu düşüneneler acaba ev işi yapıyor mu? Ne yazikki çalışan bireyler için kurutma makinesi şart değil ama hayat kalitesini arttıran birşey. Yoksa doğal ortamda kurutmayı kim istemez

  • merak edenler için son Kilowatt cinsinden 2 senelik elektrik tüketimi (Hoover Ndpeh10a2tcbexss modeli için):



    Hepsiburada Hoover 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9.299 TL


    biz çok yoğun kullanmıyoruz haftada 1 kere ancak. Tüketimi akıllı priz ile takip ediyorum hep. Yeni nesil makina olmasına rağmen çekme yapabiliyor. Tabii burada doğru programı seçmek ve çamaşırları ayırmış olmak önemli.


    Mobil uygulamasında çok daha fazla ve detaylı programlar var. Bizim makina balkonda olduğu için hep mobil uygulama üzerinden kullanıyorum, daha pratik. Çok gerekli mi tartışılır ama alerjisi olanlar için kesinlikle gerekli bir alet. Çünkü acayip toz topluyor.





  • Hanım çok istiyordu, ben karşı çıkıyordum gereksiz diye, sonunda epey uzun araştırmalar sonucu Kasım 2022'de ısı pompalı Vestek KM9701 aldık. Mevcut çamaşır makinemiz 8kg, üzerine aparata para almadan kurdular. Söylendiği gibi sesli değil, sadece kuruturken içerisinde metal vs bir şeyli kıyafet varsa ön cama çarptığında ses geliyor, harici normal bir ses rahatsız etmiyor bana göre. Sadece işi gereği ortamı ısındırıyor, biz banyoya kurdurduğumuz için hiç sorun olmuyor. Kendi su haznesi var, kurutmadan çıkan su genelde saf su olduğu için ütülerde kullanılıyormuş ama biz direk gidere bağlattık, haznenin dolmasını veya boşaltmakla uğraşmıyoruz.


    Kendim özellikle kapı üstlerine asılan çarşaflar vs nefret ederim, doktorlar da asla yaşadığınız alanda çamaşır kurutmayın solunum rahatsızlıklarına sebep verir diyor hep. Alma sebeplerinden biri de bu, diğer sebep biri 6 yaşında biri yenidoğan iki çocuğumuz var. Çocuk kıyafetleri sık yıkandığı için kurutma olmazsa olmaz bana göre çocuklu evler için. Hele çıkan toz, kıl-tüy görünce anlıyorsun. Kıyafetlerden de alıyor doğal olarak ama doğru programda kurutursan ne çekme oluyor ne de yıpranma. Bunun için de önce çamaşırları kategoriye ayırıyorsun yıkamadan önce. Pamuklular, sentetikler, havlular, jeanler vs çamaşır makinesinde böyle ayırınca kurutma da kolay oluyor. Sentetik ile pamuklu aynı şekilde kurumuyor çünkü. Nemli bir şehirde yaşamıyoruz ancak kışın bile dert oluyor, 2-3 tane çamaşır askılığı var evde. Deniz kenarı vs yaşayanlar için alınmalı..


    Makineden çok memnunuz, ben alınca +4 yıl garanti uzatmıştım 600-TL'ye. İster dolap kuruluğu, ister ütü kuruluğu seçebiliyorsun. Ayrıca L0-L1-L2 diye ısı ayarları da var. Havalandırma modu vs epey bir ayarı var. Çamaşırlar kurutmadan çıkar çıkmaz katlıyorsun, ütü derdi olmadan doğrudan dolaba mis gibi. Sadece gömlekler ütü istiyor. Her kurutmadan sonra da filtresini temizlemek gerekiyor.


    Elektrik tüketimine gelirsem, aylık en fazla 20-25-TL etkisi oluyor ki bizde haftada en az 3 gün çamaşır makinesi ve kurutma çalışır. Bence çok iyi, ısı pompalı olmasının faydası da buradan geliyor.


    Hoover'e de bakmıştım bir ara ama servisinden dolayı çok sorunlu olduğunu bildiğim için vazgeçmiştim. 2 hafta önce 5000-TL ye satmıştı hepsiburada, gerçi her hafta zam geldiği için her şeye, bugün alan her zaman karlı.





  • snoppy kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    hangi akıllı prizi kullanıyorsunuz tplik var bende bu şekilde göremiyorum mesela

  • Bende Arcelik 820 kwm miydi a+++ bir cihaz var. 1 senedir wattölçere takılı 160kw falan kullanmış ki haftada 2-3 sefer kullandığımız oluyor. Hanım çok çamaşır yıkatıyor Hepsiburada Hoover 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9.299 TL  Kataloğunda da 170kw gibi yıllık tüketim yazıyordu. Ben çok memnunum ama geçen sene 9500tlye fln almıştım. Şimdi uçuktur.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.