Şimdi Ara

Hepsiburada HP Laptop Rezaleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Hepsiburada üzerinden 3 Eylül tarihinde HP marka laptop aldım. Ürün bana gelir gelmez fanında arıza olduğunu, yani tarafıma ayıplı ürün gönderildiğini fark ettim.

    HP Yetkili servis ile iletişime geçip, değişim formu ile birlikte Hepsiburada'ya gönderdim. 21 Eylül tarihinde ürün Hepsiburada'ya ulaştı. O tarihten beri bugün itibariyle (27 Ekim) 37 gün geçmesine rağmen Hepsiburada'dan hiçbir bilgi alamıyorum. Defalarca Müşteri hizmetlerini aramama rağmen "Arka planda işlemler devam ediyor" şeklinde komik bir açıklama yapılıyor. 37 gün boyunca arka planda işlerin yürütülmesi ne ticaret kanununa ne de ticari örf ve adetlere uygun değildir.

    Ayıplı gönderilen ürünü kanun kapsamında bire bir veya üst model ile değiştirmeleri konusunda süreci bu kadar uzatıp, beni mağdur etmeleri bu kadar büyük firma için içler acısı bir durum. Tek istediğim ayıplı malın değiştirilmesi...

    Öne çıkartıp, yapılan ayıbı diğer insanların da görmesini ve bu firmadan ürün alırken tekrar düşünmesini sağlarsanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadknightt -- 27 Ekim 2020; 14:23:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Ürün distribütör firmaya gitmiştir muhtemelen. Onların değişim onayı bekleniyordur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.