Şimdi Ara

Hepsiburada İade Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yeri burası mı emin değilim Hepsiburada bağlı satıcılardan Nethouse'un sattığı Goldmaster SR-122 radyoyu anneme radyo istediği için hediye aldım fakat ürünün radyo özelliği kötü kullanışsız ve fonksiyonel değil. Sitede yazılı özellikleri kullanılamıyor. Sadece müzik kutusu olarak kullanılabilir durumda. Bende geri iade talebinde bulundum. Hızlı iade sistemi üzerinden iade talebinde bulunduğumda bana iade için gerekli kargo bilgileri de gönderildi. Bende ürünü iade işlemini başlattım. 2 hafta sonra ürün tarafıma geri gönderildi. Nethouse firması belli ki ürün iade edilmesin diye her tür haksızlığa gitmek istemiş çünkü bana geri gönderilen kutuda ne ürünün kumandası ne de garanti belgesi duruyordu. Hatta bununla yetinmeyip ürün ön paneline bıçak benzeri bir aletle derin çizikler atılmıştı. Bu sayede ürünü iade etmemin önüne geçmiş oldular ve kumandayı da göndermediklerinden cihazı hiçbir şekilde kullanamayacağım. Bu durumu aynen şikayet olarak yazdığımda HB sitesinin cevabı ürün orjinal kutusu yıpranmış olduğundan satıcının iadeyi kabul edemeyeceği yönünde. Ürün bana ekstra bir güvenlik alınmadan kutusuyla kargoyla direk gönderilmiş, yolda kargo hasar görmüş olabilir bana gelirken. Ben iadeyi kargo ile yapmışım. Yani iade sürecinde de darbe almış olabilir kutu. Yani bunu gerekçe göstererek iadeyi kabul etmemeleri saçmalık

    Bunca uzun isyan içerikli yazıdan sonra sorumuza dönelim. Böyle bir durumda ne yapılabilir? karşılaşan var mı benzer bi durumla?







  • bu konuyu hepsiburada.com çözüme kavuşturması gerekir aslında eğer daha ileri gitsin konu derseniz sikayetvar da konu acabilirsiniz.
  • Ben de aynı ürünü almayı düşünüyordum. Alternatifleri inceleyeceğim artık. Sorunu çözebildiniz mi? Biraz zaman geçmiş olayın üstünden. Farklı bir ürüne baktınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.