Şimdi Ara

HEPSİBURADA KOZMETİKTE 200 TL/ 100 TL ÇEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dyshi4

    kargocu nasıl bırakıp gidiyor yahu. ürünü almadım deyin sizde. bidaha yollasınlar. Anlamadım kargocunun ne teminatı var ürünü teslim ettiğine dair?

    kapıcıya bırakabiliyorlar ve ben kapıcıya mı kırdın bu ürünü diyeceğim o açıp bakmamış,

    iş yerinde bekçiye /güvenlik görevlisine bırakıyorlar onada sen mi kırdın deme şansım yok,

    +kapıya bile gelip imza attırıp gidiyorlar beklemeden özellikle 3-4 şeyi aynı anda sipariş ettiyseniz topuk peşindeler

    en basiti geçen gün araskargo geldi, n11den aldığım yağları getirdi dedim bekle bir bıçak alayım geleyim şunları açayım vs. dedi gideyim sorun olursa ararsınız halledilir, dedim bekleyin, aldım geldim kutuyu açıyorum (baya sarmışlar vs.) hala diyor gideyim , biraz daha sesimi yükseltip dedim bekleyeceksin mırın kırın etmeden bekledi 2 dk.

    ha bir daha deseydi gideyim edeyim nolurdu bilmiyorum, kargocular ürünü başkalarının gönderip sanki arada öylesine duran figür gibiler, unutuyorlar kargo teslim ettikleri kişinin müşteri olduğunu sözün özeti bu hocam, umarım benzer sorunları yaşamaz hiçbir arkadaş.

    Not: hepsiburada.com 6 ayıplı ürünümü zaten zararımı karşılayacakları yok bende her platfromdan karalamaya ve milleti uzaklaştırmaya devam edeceğim, ben ve pek çok insan parayı sokakta bulmuyoruz.




  • 100 lira çek vereceğine 50 lira indirim yapsa daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 bu agresif kampanyaları bitirsin ondan sonra göreceğiz. pazara girme, pay alma, bilince yerleşme vs vs vs

    Nerde o eski kampanyalar diyeceğiz....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyshi4 kullanıcısına yanıt
    Kapıcıya bırakırlar, komşuna bırakırlar, ev sahibine bırakırlar, iş yerine geldilerse okul müdürüne bırakırlar (kredi kartı üstelik).. Ya da vestiyer istemişsindir kapına kadar getirirler, ben bunu 6. kata çıkarmam derler.. Başındaysan almıyorum o zaman dersen seve seve çıkartırlar.. Yani evde olmasan onu da kapıya bırakıp gidecekler..
    Hepsi tecrübeyle sabittir.. Benim gözlemlediğim işin doğru düzgün yapan kurye (kargo şirketini suçlamak yanlış olur) yok denecek kadar az malesef..
  • celikhalit8 C kullanıcısına yanıt
    ben şimdi yurtta kalıyorum. n11 den aldigim telefonu ben yokken yurt müdürüne teslim etmişler. aradım ben bu şahsı tanımıyorum. benden başka kimseye teslim edemezsiniz onaylamam ödemeyi hiçbişeyi ispat edemezsiniz dedim. paşa paşa geldi ürünü yan odadaki müdür den aldı. bana verdi 10 dakika kontrol yaptım öyle imzaladım. sizde haklisiniz işgüzarlık yapılıyor. ancak biraz diretmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Ocak oldu ama ilk 50 TL'lik çek tanımlanmadı henüz...
  • Benim 50,00 TL 'lik çek tanımlanmış ama siteye baktığımda parfüm fiyatları resmen artmış herzaman aldığım CK parfümler bile 200,00 TL şuan kampanya hikayeymiş anlaşılan... 6 gün sonra kupon kullanma süresi bitince yine indirim yaparlar fiyatlarda... Tam bir aptal yerine konma başka bişey değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamerconkarli

    Benim 50,00 TL 'lik çek tanımlanmış ama siteye baktığımda parfüm fiyatları resmen artmış herzaman aldığım CK parfümler bile 200,00 TL şuan kampanya hikayeymiş anlaşılan... 6 gün sonra kupon kullanma süresi bitince yine indirim yaparlar fiyatlarda... Tam bir aptal yerine konma başka bişey değil...

    Bütün parfüm v.s. bölümündeki indirimler kaldırmışlar. 50 lira olan 30 ml lik parfüm olmuş 100 lira, 50 lira da hediye çeki koymuş. Yaptıkları kampanyanın hiçbir anlamı kalmadı. Ben mh ne şikayette bulundum be rahatsızlığımı dile getirdim. Hepsiburadaya




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.