Şimdi Ara

HEPSİBURADA KULLANILMIŞ ÜRÜN GÖNDERDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
18.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
474 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RElS

    Vay be yolsuzluğa bak AKP iktidarındaki Türkiye'den sıradan bir gün daha.. Elden ele gezmiş pc bide içine dışına tecavüz etmişler bildiğin. 0850 ... li hatlara bile çare bulmayan AKP iktidarı bu tarz tüketiciye yanıltan, kullanılmış ürünleri sıfır gibi satan başta otomobil sektöründe olmak üzere milyarlarca ceza kesmesi gerekir ki hem ülke ekonomisi kurtulsun hemde bir daha böyle işlere kalkışmamaları için caydırıcı bir çözüm olsun.
    Suçu, iş ahlakı olmayan esnafa değilde taaa hükümete atmak
    Nasıl bir kafadır bu...

    Sen hb, gg yada n11 olsan senin üzetinden onursuz, iş ahlakı olmayan bir esnaf işlem görmüş malını sıfır diye satsa sen ne yapardın.

    Böyle bir durumla karşılaşmanak için, Oldu olucak her esnaftan aldığın ürünleri satmadan önce, kendi T.servisine alıp kutusunu jelatinini açıp, o arkadaş gibi program yükleyip olmadı içini söküp,
    Sıfır olduğundan emin olduktan sonra mı satardın, o zaman o sıfır ürün senin sayende 2.el olmuş olmaz mı...

    Biraz gerçekçi olun Kavun mu kardeşim bu her birinin altını koklasın.

    Çürük kavun satan esnafla zaten ilişik kesiliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 3 Mart 2020; 9:40:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baya ikinci el ürün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Bir şey almaya, tamir ettirmeye, hastaneye gitmeye, konuşmaya çekinir olduk. Sağlam bir yeri kalmamış çökmüş bu toplum. Bu kadar ahlaksızlığı toprak kaldırmaz, yüzü bile kızarmıyor insanların neyi tamire götürsem daha kötü oluyor!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatalrhymer16 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam söylerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperlp A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
    Çamaşır makinesi bozuluyor, çağırıyoruz servisi anakart yanmış diyor
    Tamiri ne kadar diyoruz 600 lira
    Yav 10 yıllık makina 600 liraya alsa ben ona veririm makinayı ama tamirine 600 istiyor.
    Gerçi anakartın yandığında da inanmıyorum. Anlamıyoruz ki, vicdanlarına kalmış ama insanlarda vicdan kalmamış.
    Velasıkerim verip 2000 lira yenisinş alıyoruz birde yaptırmadığımız makine için servise gelip bakma parası 50 lira bayılıyoruz. Makinayı hurdacıya bari verelim diyorum 30 lira, servise verdiğimiz hava parasını bile karşılamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen wireless adaptör aldım hemen iade ettim. Aynı şekilde kullanılmış ve kutusuna ters konulmuştu. Üstelik bozuk çalışmıyordu.
    Böyle utanmazlar.
    Hepsiburadadan çok alışveriş yaptım. Bu gibi olaylar çok çoğaldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvana08

    Aynı durumun benzerini incehesapla yaşadım gönderdikler monitörde ölü piksel vardı değişim için gönderdim servis bakacak da bilmem ne falan filan dediler. Yani ölü pikseli kutudan çıkarırken ben mi yaptım diyorum cevap yok. Zor zekat iade ettim vatandan gidip deneyerek 150-200 fazla verip aldım. Kafam rahat etti.
    Selam,
    Bu ölü piksel mevzusunu üreticinin yüklenmesi gerekiyor ama ortada saçma bir durum var. Adam üretiyor 3 den fazla olmaz ise iade almam diyip çıkıyor işin içinden. Sonra alanda, satanda mağdur.
    Üretici firmaların elini taşın altına sokması lazım.
  • bazinga1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün gamepower adlı markanın ölü piksel garantili diye satılan monitörüydü sitede samsung panel ölü piksel garantili bilmem ne yazmışlar geri gönderiyorum servis diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Anakartin icinde bir tane devre elemani yanar genellikle kapasitor vb gibi 1 liralik parcalardir . Biraz elinizden is geliyorsa karti sokup kadikoyde tamirini yapan bir yer var 50 lira gibi komik bir ucrete :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilterede yasiyorum

    Amazondan aldigim ikinci el, garantisi bitmis ve KENDIM bozdugum laptop icin saticiya ticket actim

    Adam orjinal Windowsu yeni SSD ye kurup, kapima kadar ertesi gun gonderdi. Eski ssdyi verdim yenisini aldim bir kurus para odemedim.

    Burda herkes herkese yardim edip durust calisiyor o yuzden ulke gelisiyor

    Turkiyede Kim kimi s*kerse mantigi oldugu icin oldugu yerde sayiyor cunku insanlar butun vaktini cabasini deger yaratmaya degil birbirini s*kmek veya s*kilmemek icin harciyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada dan alışveriş yaparken satıcının kendisi olduğuna dikkat etmek lazım. Özellikle iade konusunda satıcı hb değil ise sorun olabiliyor.

    Yaklasık 5 ay önce annem için satıcısı baska bir firmadan cep telefonu aldım ve telefona gecen hafta klon ımeı olduguna dair mesaj geldi. Hb satıcı ile iletişim kurun diyip işin içinden cıktı. Satıcıya da ulaşamadık bir türlü. 300 liralık bir telefon oldugundan lanet olsun diyip bıraktık.
  • Yasalar ve sonucundaki yaptırımlar bunları hiçbir şekilde rahatsız etmediği için Muz Cumhuriyeti simülasyonuna uygun ahlak ile ticaret yapmaya devam ediyor hepsi. HB zaten leş de, diğerleri de farklı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mart 2020; 13:21:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hepsiburada.com airpods 2 aldım bir saat sonra iptal ettiler madem stokda yok niye satıyorsunuz iptal olduktan sonra iki gün bekledim para geri gelsin diye sonra stokda vardı yine aldım yine iptal oldu yine muhteşem cuma indirmlerinden ürün aldım 3 hafta bekledim internetten birşey almak artık parayla rezillik geliyor bana daha pahalı olsun magazadan alırım kafam rahat eder bundan sonra

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    hepsiburadaki hangi dükkandan aldın hocam? satıcı hepsiburadanın kendisi miydi?
  • Hepsiburadada son siparişlerimin 3-4'ünde sorun yaşadım. Eksik ürün, komple yanlış ürün vs ayrıca 75 tl üstü ücretsiz kargo politikası; çek senet olayını bitirmeleri ve n11 gittigidiyor gibi yerlerden bana göre genel anlamda pahalı olması... Uzak durmak için yeterli sebeplerim. 1 yıldan fazla zamandır da almıyorum bir şey.
  • Hepsiburada'dan bir monitör alışverişim olmuştu, satıcısı da HB'di. Gelen ürünün her yerinde parmak izleri ve kıl tüy falan vardı. Aynı şekilde iade ettim sorunsuz. Geçen hafta da bir Mediamarkt mağazasından mouse almıştım. Eve gelip paketi açtığımda içinde maus yoktu! Yıpranmış ve hafif kutusunu görünce özellikle sormuştum kasiyere; alarm taktığımız için kutu yıpranabiliyor normal demişti. Tekrar mağazaya gidip başka bir tanesiyle değiştirmiştim ama onun da kutusu vs. aynıydı, belki o da refurbished bir üründü. Aynı olay yine başka bir Mediamarkt mağazasından modem aldığımda da başıma gelmişti, aksesuarların poşetleri falan yırtıktı hep açtığımda.

    Demek istediğim alışverişin internetten ya da mağazadan oluşu pek birşey değiştirmiyor maalesef. Hatta benim gözlemim, internet alışverişlerinde hiç kullanılmamış sıfır ürün gelme ihtimali çok daha yüksek. Mağaza raflarında veya depolarında yıllanmış ürünlerin başına neler geldiği belli değil. Bu yüzden internetten alacaksanız dikkat etmeniz gereken iade konusunda sicili temiz yerleri tercih etmek ve üçüncü parti satıcılar yerine sitenin kendi satışlarını tercih etmek. Mağazadan alacaksanız da mutlaka ödemeden sonra kutuyu orada açıp incelemek.




  • Bu tip suçların yaptırımı olmadığı için yapmaya devam ediyorlar.Yurtdışında böyle bir olay yaşasanız o firmanın başı ağarır.En basit örneğinden Amazon coronadan dolayı haksız kazanç saglamaya calısılılan binlerce urunu yayından kaldırdı.Etik ve ahlak çok önemli bir konu..
  • Bana paslanmış HDD gönderdiler, üzerinde recertificated product yazıyordu. Hemen iade...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede ahlak bitti..."Balık baştan kokar" misali...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.