Şimdi Ara

Hepsiburada KVK ve HTC ortaklaşa rezilliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Updullah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    bu şans işi nedir hocam ? örnek veriyorum 4bin para veriyorum şansa mı çalışacak ürün ? kusura bakmayın sinirim size değil ama bu 100 tl lik bir üründe olabilir. bunu bana satıcı desin küfrü basarım. Mi 8 hb den alınma arıza yaşadım aynı olayları yaşadım. hiç uğraşmıyorum artık. hakem heyetine veriyorum. 1 seneye karar çıkıyor alıyorum paramı. gidiyorum yeni bir telefon alıyorum.

    şunu çok net söyleyeyim ekran kırık cihazınızı dahi verin thh ye , paranızı geri alırsınız. Bu doğru bir şey mi yanlış bir şey mi ? Valla tercih sizin. Milyonlar kazanan firmalar benim kanuni hakkımı vermiyorsa , ülke geneli yaparsak belki milyondan fazla insan yapar. Ben o firmaya hiç acımam.
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    hocam aslında sorun servisler değil. satıcı firma kimse servis onun dediğine uymak zorunda kalıyor. disp. ya da ith. firma teknik servise desin ki 6 aylık ürünleri yenisiyle değiş. Adamın canına minnet. Değişim yaparsa da aynı ücreti alacak (level 1) değişim yaparsada. Değişimde teknisyen daha az uğraşacak. Ve firma için zaman kazanmak demek.
  • Elektronik işi şans işi huawei p20 lite kullanıyorum Vodafone dan alındı ekranın sağ ust köşesi sarardı öyle kullanıyorum servise versem dahada içine edecekler diye korkuyorum

    Bu telefondan önce sırayla m7, m8, m9, kullandım m7 ve m8 hala duruyor m9 u 3 yıl kullandım en sonunda perte çıkardım ellerimle

    HTC uzun vadede sorunsuz cihaz kasma donma yapmaz siz servis ile sorununuz var marka nin suçu yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 19 Ekim 2018; 0:38:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bu ülkede bunlar nor al şeyler. En iyisi elden almak telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Apple servislerinden Artı servis ve Cevahir gencallar ile ilgili çokça kötü yorum var. Ben etiler GENPA da değişim cihazı aldım. Toplamda 3 gün sürdü. Artı servis ise bozuk kulaklığı sorun yok diye geri vermişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    O açıdan bakarsak ben şansızlık seviyemi baya zorlamışım . Apple'dan da problem yaşadım ama 1 hafta içinde çözdüler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtax kullanıcısına yanıt
    Şundan dolayı şans dedim , bende aynı şekilde sorumlu ürün aldım hb den , ama aynı gün alan başkaları sorun yaşamadı. Zaten gelen ürüne kadar şans işliyor sonrasındaki süreç malumunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki neymiş, Hepsiburada da aynı B.kun yolcusuymuş,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baymakli_Dondurma kullanıcısına yanıt
    Valla merakla bekliyorum neler olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezalet gibi rezalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen 175 i ara tüketici hakem heyetine şikayet et hakkını al söke söke
  • bu yüzden amazondan alırım böyle pahalı aletleri. adamlar 5 dakika içinde iade onayı veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg sony htc bu firmalardan telefon alınmaz 3 ü de birbirinden beter umarım yakın zamanda batarlar zaten 2-3 sene sonrası yok bu firmaların telefon piyasasında
  • 2012 yillarindan hatirladigim kadariyla kvknin leveli dusurulup teleservice in leveli yukseltilmisti. O zamanlar bende Nokia Ile ugrasiyordum telefon servise gidiyor Ayni sorunla geliyor, kasasi ezilmis sekilde vs geliyor. Uzun ugraslar sonucu degisim yapmislardi. Hepsiburada zaten dediginin cokta arkasinda olmayan bir Firma. Bir arkadastan mouse satin aldim. Hepsiburadaya gondermek icin o arkadasin hesabindan kod aldik ve gonderirkende Geri donus icin kendi adresimi ekledim. Tabi ayrica 5 6 kere mh Ile durumu teyyitettim. Her konusmamizda Tamam urun guncellenen adrese gonderilecek oldu. Sonuc: urun yenisiyle degistirilerek gönderildi dendi ama urun ne Bana geldi nede yenisiyle degistirildi. Urunu eski sahibine yollamislar. Urunu Alan arkadas Bana tekrar yolladiginda kutu Ayni actigim sekilde elime ulasti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmanın elemanları ile hukuki süreç dışında direk diyaloglara girme Tüketici hakem heyet ve tüketici mahkemesi hakkını kullan.



    Attığın tweetin sonucunda ölüm bile olsa ardında ve arkasında ol. Kendilerine güveniyorlarsa Sulh Ceza Hakimliğinden erişim engellemesi için talepte bulunurlar. Twitter genelde uygulamaz bunlar zarf atmış. Hakkını sonuna kadar savun.



    Rapor verecek Başka bir yetkili servis firması yok mu Teleservice, Genpa vb. onları da denemelisin.



    10 sene önce Nokia 8600 Luna telefonumda KVK ithalatı olduğu halde bir ay geçmeden verdiğim KVK Bursa Cihazın ön camını düzgün takmamış üstüne cihazı çizmişti. Genpa Etiler cihazı muntazam olarak, KVK’nın çizdiği arka kızağını da yenisi ile değiştirip tarafıma teslim etmişti.

    7 yıldır Apple tercih etme nedenlerim arasında Android cihazların teknik servis hizmetlerini veren firmalar ile yaşadığım keyfilikler işbilmezliklerinde çok etkisi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyavrucu -- 19 Ekim 2018; 14:38:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçmiş olsun öncelikle DH bu tür şeyleri yayınlamaya müsade etmezdi etmeye başlamış bu güzel gelişme.. Diğer taraftan siz hepsiburada ve htc ye ürün iade etmeye uğraşmayın direk tüketici hakem heyetine başvurun bilir kşi iadenizi hepsiburada ya yaptıracaktır, gerisini onlar kendi aralarında hallederler.
  • Ülkemizde maalesef iyi niyet karşılık bulmuyor Bana hb servis ile çözmeniz lazım dediğinde ya direk THH'ne giderdim ya da ilk servis Servis sonucu olumsuz çıkarsa ardından THH Ne uğraşıyorunuz niye uğraşıyorsunuz ki hocam Bizim ülkede bu işler böyle Bunlar insanlıktan hiçbirşeyden anlamaz anlamıyorlar Gideceksin illa işini yasal yollarla çözeceksin Onlara illa yasal bir yaptırım uygulanacak gerekirse icra gelecek ki anca öyle çözecekler Maalesef bizim servislerimizin ve satıcılarımızın durumu bu Hani derler ya köprüyü geçene kadar ayıya dayı Bizim de bu satıcı ve servislere mecbur olmamız Çok üzücü ve sinir bozucu bir durum.

    HB'den de bu tarz ürünler almayın zaten Çünkü bir problem çıktı mı çok başınız ağrıyor Ben oradan daha basit ürünler almayı tercih ediyorum Bu tarz ürünleri gerekirse 300,500 fazla verip elden güvendiğim yerlerden ürün almayı tercih ediyorum Şu paralar yüzünden bu kadar sıkıntıya girdiğinize değer mi Hiç almayın daha iyi "bana göre"

    Geçmiş olsun Umarım sorununuz istediğiniz şekilde kısa zamanda çözüme ulaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 19 Ekim 2018; 16:47:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bukibuks

    Hocam aslında aynen devam ama servis sürecindeki asıl mevzu cihaz 9 günlükken gitmesine rağmen kabul etmemeleri beni çıldırtan . İlk 14 gün cayma hakkı var kabul edilmiyor. İlk 30 gün serviste işlem görürse değişim talep edilir ya da iade amaçlı yardımcı olunur HTC ve KVK da buna yanaşmıyor.
    Buradan bu süreci yaşayan bir insan olarak sizlere tavsiye vereyim. Tüketici kanununda maddeler çok net. internet üzerinden alınan ürünlerde 14 gün içerisinde sorgusuz, sualsiz iade hakkınız vardır! Ürün kullanılmış olsa dahi.(Bazı ürün kalemleri hariç dijital içerikler, gıda vs.) İade isteğinizi sözlü talep ettiğiniz de kabul etmiyorlarsa firmanın genel merkezine cayma bildirimi dilekçesini tahakkuklu posta yoluyla gönderin. Bir kaç gün içinde aranırsınız :) Ha kabul etmezlerse THH'ye başvurursunuz. Bir kaç ay içinde paranızı çatır çatır alırsınız. Yasal süreler belli. Parayı yatırma süreleri bile belli.




  • ziyahan215 Z kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada çözeceğiz dedi çözmezlerse zaten bu yolu izleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.