Şimdi Ara

Hepsiburada (MyShop) çakallığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..

    Hepsiburada'da MyShop isimli dükkanda Makelsan Lion 2200VA LCD Ekran 2x9Ah 4-8Dk Line Interactive UPS MU02200L11MP005 cihazı 648,79 TL'ye düştü. Piyasa fiyatı 1,100 TL'den başlıyor. Sipariş verdim ve beklemeye koyuldum.. Aynı ürün geçen aylarda da başka satıcılar tarafında 350-400 TL civarına inmiş verilen siparişler tek taraflı iptal edilmişti. Benzer bir şekilde iptalini beklerken 8 Kasım'da kargo bilgileri sisteme girildi. Bugün kargoyu teslim aldığımda ortalama 4 KG bir paket yerine bir poşet dosya görünce şaşırdım. Kargo görevlisinin yanında paketi açtım. Zülfü LİVANEL'ye ait bir kitap yollanmış. Gerekli tutanakları tutarak başvurmam gereken yerlere başvurumu yaptım.


    Firmanın kurnazlığı şaşırttı. Eğer fiyatlandırma hatası var müşteri iptal etmez firma iptali tek taraflı yaparsa Hepsburada firmaya ceza-i yaptırımlar uyguluyor. Bunun yerine bu firma (Myshop) ürünlerin yerine başka eşyalar yollayarak müşterilerin iade etmesini sağlıyor.



    Kargo görevlisi ile beraber durum tespit tutanağı tutulmuştur.

    Söz konusu UPS aynı satıcı tarafından halen satıştadır.

    Fatura vs. konulmamış. Sadece bir kargo poşeti ve kitap çıktı paket içerisinden..


    Sonuç olarak uzak durun.. Dolandırıcılığı yasal hale getirmeye çalışan bir firma








  • Geçmiş olsun, bilgilendirme için teşekkür ederiz. İnternet alışverişinde son zamanlarda çok sıkıntı çıkmaya başladı. Tüketiciler kandırılıyor. Aracı kuruluşlar (n11, hepsiburada vb.) satış yapanları yeterince iyi incelemiyorlar sanırım.

  • Arkadaşlar THH'ne yaptığım başvuru sonuçlandı. Haklı bulundum ve firmaya sonucu yolladım.


    Ertesi gün ürünün piyasa fiyatı ile ödediğim tutar arasındaki fark hesabıma kupon olarak tanımlandı. Benzer mağduriyet yaşayan arkadaşların bilgisine  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.