Şimdi Ara

Hepsiburada rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar,



    13 Ağustos tarihinde hepsiburada üzerinden 2 adet iphone 11 ve 1 adet televizyon sipariş verip ödemesini yaptım.

    Ardından 1 saat sonra henüz daha ürünler kargolanmadan televizyonu iptal edip başka bir televizyon almak için hepsiburadayı aradım. Hattaki kişinin iptal edin iadeniz hemen sabah yapılır tekrar sipariş geçersiniz demesi üzerine 3 kez sordum iadem hemen yapılır mı dedim ve bunun üzerine “ürünü henüz işlem aşamasında iptal ettiğiniz için iadeniz sabah bankalar açılır açılmaz yapar” açıklamasını alıp ürünü iptal ettim.


    Ertesi akşam hesabımda iade göremeyince tekrar aradım, bana whatsapptan dekont göndermem istendi. Dekontu gönderdim ve bana iadeniz 8 iş günü içerisinde yapılır dendi. Hemen yapılır denilen iade 8 güne çıktı.


    Aradan 8 gün geçti , yine gelen giden yok. Hepsiburadayı aradım ve param nerde dedim bana “iadeniz yapıldı bankanızın size geçirme süresi var “ dendi.


    Aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar aradım sinirli bir şekilde paramın hala geçmediğini söyledim ve bana “iadeniz onaylanmamış kayıt oluşturayım dekont fotoğrafı atın “ dedi. Fotoğrafı attım artık aşırı sinirlendim yatırın benim paramı diyorum bana anlıyorum sizi diyor. İadeniz onaylandı üst birimlerle görüştüm diyip kapattı.


    Birkaç gün daha bekleyip aradım hattaki kişi bana “iadeniz onaylanmamış henüz dekont atın 8 iş günü içinde yapılır” diyince delirdim artık. Kadına siz benim paramı nasıl gasp edersiniz diyorum bana verilen cevap “Merak etmeyin paranız bizde güvende “ Banka mısınız kardeşim siz bu nasıl bir cevap? Nasıl bir firmasınız siz allah belanızı versin sizin. Belki ihtiyacım var o paraya benim?


    Arkadaşlar ben 18 gündür paramı gasp eden bu rezil firmadan paramı nasıl alacağım? Lütfen öne çıkarın.

    Hepsiburada rezilliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roimeita -- 30 Ağustos 2020; 19:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben yanlis bir urun aldiydim 80 tl aninda iptal ettigim 1 gunde yatmisti para ama sizinki yuksek bir miktsr

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.