Şimdi Ara

Hepsiburada Yenilenmiş Apple iPhone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburadadan Yenilenmiş İphone 4 almayı düşünüyorum.Anneme alıcam öyle özellik falan pek önemli değil annem için ne kadar kullanacagını bile bilmiyoru. Sadece şu an ki telefonunun interneti yok arkadaşları whatsapp kullanınca oda söylüyo bana hep konusuyolar falan diye onun için alıcam öğrenciyim bende part-time çalışıyorum alabileceğim telefon 500 lira maksimum bu ürün bana mantıklı geldi. Herhangi bir sorun olur mu sağlıklı mıdır bu ürünü almam linkini yazdım. Bilgi verirseniz sevinirim.
    http://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-4-8-gb-ikinci-el-p-TELCEPYN48-B







  • Onun yerine şunu;http://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-4-16-gb-ikinci-el-p-TELCEPYN416-S al bence 20 tl için 8 GB alınmaz. 8 GB versiyonu ios 7 16 GB versiyonu 9.2 arada çok fark var.
  • Yenilenmiş telefon easycep.com sitesinden alınır. Bütün telefonlara 12 ay garanti veriyorlar ve telefonlar satılmadan önce içerisindeki veriler kalıcı olarak siliniyor. Ben kullandım çok memmun kaldım gelen telefon çok temiz siparişi verdikten 1 gün sonra kargoya verildi. Ayrıca kurumsal oldukları için bütün telefonlara cevap veriyorlar ürün geldiğinde arayıp ürünü aldınız mı memmun musunuz diye soruyorlar. Gerçekten başarılı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.