Şimdi Ara

Hepsiburadadan ürün alın bozuk çıksın, sonra vay halinize..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce eminim bir sürü başlık açılmıştır böyle zira sitenin bu rezilliği ilk defa bana rastlamıştır diye düşünüyorum. Az önce müşteri hizmetlerine attığım yazı ;

    İkinci gün bozulan telefonumun değişmesi için bir aydır bekliyorum bu süreç içerisinde bana; "- değişim onayı verildi üretici firmadan ürün bekleniyor" diyorsunuz ve bana gönderdiğim telefonu aynı şekilde geri gönderiyorsunuz.
    Üstelik içinde teleservise ait bir fiyat teklifi ile!. Orası zaten apayrı bir rezillik. Fiyat teklifinde arıza açıklaması ; "Diğer kapasite şarj problemi Şarj USB kablo arıza çalışmıyor değişim isteniyor, iç ve dış IMEI kontrolü yapılamadı" yazıyor. Telefonun kutusu açılıp bakıldı mı ya da benim arıza bildirimim okundu mu? Telefonun ekranı bozuldu bana kablo için fiyat teklifi geliyor ""hemde bir ay bekleyip ürün değişimi onaylandı denildikten sonra"".
    Müşteri hizmetleriniz de size dönüş yapılacak diye not ediyor aramamı, hiç cevap veren yok. Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum sizinle konuşmak bile zaman kaybı. Yasal yollara başvuracağım ve tanıdığım herkese nasıl rezil bir müşteri memnuniyeti anlayışınız var anlatacağım.

    Başıma gelen son mesajımda anlaşılıyordur. Pazartesi ilk iş Tüketici hakem heyetine gideceğim. Doldurduğum arıza bildirim formu, faturam, beklediğim sürelere ilişkin belgeler vs.
    Nasıl bir süreç beni bekliyor? Daha önce tecrübe eden fikir verebilir mi?
    Bu aradawww.hepsiburada.com sitesinden tırnak makası bile almayacağım ve almamanızı öneririm, "iş ahlakı" terimini eminim hiç duymamışlardır!...







  • Bu arada ürün EVO bilgi tenolojilerinden garantili alacağınız ürün bu firmadan ise temkinli olun derim
  • kulaklik alicaktim simdi 1 kere daha dusunucem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteden tek alışverişim bu olmadı ancak sorunlu ilk alışverişim bu oldu ve gayet aptal yerine konulduğumu düşünüyorum. Telefon geldikten sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım bana sadece isteğimi işleme alabileceklerini açıklama yapamayacaklarını söylüyorlar. Telefonuma ne işlem yapılmş diyorum cevap yok. Oysa telefon bana gelene kadar her sorduğumda telefona yapılan işlemi söylüyorlardı. 18 tl ye başka bir ürün almıştım hatalı çıkmıştı onu geri yolladığımda ürün bedelini hesabıma hediye çeki olarak tanımladılar ve başka bir ürün aldım. Keşke Telefonumun süreci de böyle işlemiş olsaydı. Bu arada telefonu 22.09.2012 tarihinde almıştım hala elimde birşey yok.
  • GÜya işlem başlattılar yapılan saçmalık için tekrar form doldurup gönderin değiştirelim dediler 06.11.2012 tarihinde arıza formu doldurdum hala onaylanmadı Şu altta da reklamı var sitenin haspinallah
  • Son durumu belirtip konuyu kapatıyorum.
    Site bana yetkili servisin numarasını verdi. Yani kendileri değiştirmeye yanaşmıyorlar. Servisi arayıp telefonun işlem kaydı yapılmış mı diye sordum, aldığım cevap telefon servise hiç gitmemiş. Hepsiburada değişim süreci adı altında beni nasıl ve neden bekletti bilmiyorum, bunun cevabını onlardan da alamadım. Sürekli kalıp mesajlar gönderip duruyorlar. Tüketici Hakem heyetine dilekçe ve evraklarımı verdim. Telefonu servise falan göndermeyeceğim site değiştirecek, yanlarına kalmayacak. Bu siteden alışveriş yaparken on kez düşünün derim.




  • Hepsiburada.com dan asus ultrabook aldım ve arızalı çıktı. Şimdi değişim için form doldurdum.

    Yaşadığınız süreci birde ben tadacağım anlaşılan. Lanet olsun böyle duruma. 2000 yılında bir adet kaleci eldiveni almıştım, bundan sonra tırnak makası bile almam hepsiburada.com dan.
  • Yukarıda zamanında uğraştığım tairhler belli. Yine de kısaca özetleyeyim, 9. ayda telefon almıştım siteden ikinci gün bozulmuştu üç ay uğraştıktan sonra değişimini yaptıramayıp serviste tamir ettirip kullanmaya başladım. Bu süreçte Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmuştum. Tam hatırlamıyorum ama sanırım bir buçuk ay önce başvurum sonucu çıkmış "ücret iadesi" kararı alınmıştı. Ben süreci yine uzatırlar diye siteyle hiç muhattap olmamak için işin peşini bırakmıştım.
    Üç gün önce sitenin hukuk departmanındaan beni arayıp ücret iadesi için cihazı istediler ve gönderirsem hemen iade yapacaklarını söylediler. Konuştuğum kişinin telefon ve dahili numarasını aldım. Aradığımda ona hiç ulaşamadım ancak telefon ellerine ulaştığı gibi iadeyi hesabıma çıkardılar. Bugün bu konu şekilde kapanmış oldu. Gönül isterdi ki bu işler zamanında yapılsın da siteden alışverişe devam edelim. Yine de geç gelen hızlı işlem için teşekkürlerimi sunuyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iimmyeahh -- 19 Nisan 2013; 19:37:53 >




  • Bende para iademi 2,5 ay sonra alabildim.
  • Hepsiburada bu konularda çok bekletiyor, Siemens Fırın aldım hasarlı geldi geri gönderdim, tam 1 ay 10 gün sonra para iadesini anca yaptılar...
  • Geçen yıl HP Pavilion notebook aldım arızalı çıktı gönderdim.40 gün sonra paramı iade ettiler.Garip olan nedir kargoyu teslim almalarına rağmen bulamadık dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.