Şimdi Ara

Her eve lazım vatandaaş! Bluff titler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.blufftitler.us/
    Buna Sony Vegas'ın forumunda rastladım!
    DPack kısmında ise çok güzel 2D ve 3D örnekler var!

    Bana göre tek sakıncası insanı tembelliğe teşvik edebilecek olması!
    Belki de ben Vegas'la, After Effects'la 8 ay falan gece gündüz uğraşıp da bunları yapabilir hale gelecektim! 3D olanları!



  • Kesinlikle harika bir yazılım olup oldukçada sık güncellenir.
  • Süper bir yazılım MIND GAMES. İlk başta bakınca evet insanı tembelliğe alıştırıyor gibi görünse de zamanla mevcut template ler sana yetmeyecek ve benzeri şeyleri ben nasıl yaparım veya nasıl geliştiririm diye düşüneceksin. İnanki zamanla orada mevcut olanlardan çok daha güzel işler çıkaracaksın. Ben şimdiye kadar yaptığıom bir çok işte kullandım. Sen bu işlerle çok ilgilisin ben sana bir set önereyim. Snal Öğretim diye bir site var. Oraya gir orada 3 Studio Max ve After Effects eğitim setleri var. Bu setler Türkiye'de bulabileceğin en iyi Türkçe eğitim setleridir. İnan bana çok faydalı olacak. Tavsiye edrim. O setleri çıkaran firmanın sahibi Savaş Kımıl. Benim liseden arkadaşımdır. Bu setleri çıkaracağı zaman bana danıştı. Kimlerle yapabilir diye. Sonuçta karar verdiğimiz eğitmenler Türkiye'de profesyonel olarak bu işleri yapan çok deneyimli isimler oldu. Tavsiye ederim...
  • Çok teşekkürler...
    Ya evet, ne zamandır aklımda zaten bu set! İhmal ettik! İlk fırsatta edineyim! Hazır içimdeki bu öğrenme aşkı sürüyorken!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIND GAMES -- 17 Ekim 2009; 10:59:15 >
  • bu programın kullanımı anlatan bir döküman veya slayt mevcut mu acaba ??
  • Çok güzelmiş,MINDGAMES

    Contrbas'ın tavsiye ettiği After Effects setini ben sipariş etmiştim.Henüz tamamını izleyemedim.Oldukça detaylı anlatımlar var.Çok harika bir set ve meraklılara kesinlikle tavsiye ederim.Ülkemizde bu şekilde Türkçe anlatımlı set bulmak zaten pek mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 18 Ekim 2009; 17:08:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mystrious_man

    bu programın kullanımı anlatan bir döküman veya slayt mevcut mu acaba ??


    Artık var

    http://www.egiticininegitimi.net/index.php/2010/09/08/blufftitler-dx9-8-1-ile-jenerik-ve-animasyonlar-%E2%80%93-1-programi-taniyalim/




  • Bu programın en büyük olumsuz tarafı hazırladıklarınızı kaydederken çok büyük dosyalar olarak kaydetmesi. 60saniyenin 2gb alankapladığını ben burda gördüm. Eğer çok küçültürseniz, o zamanda görüntü kalitesi gerçekten çok çok bozuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.