Şimdi Ara

Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
7
Favori
987.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • keremtosun K kullanıcısına yanıt
    Türkiye pazarına ilk girdiklerinde hücresel küçülme yapıyor spor yapmadan sıkılaşacaksınız diyorlardı. Hatta bunu ispatlamak için ilk 3 gün tartışmayın kilo vermeyeceksiniz ama kendinizi ölçün daralmış olacaksınız diyorlardı.
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    İkna yöntemleri sizde işe yaramış.
  • bolanka B kullanıcısına yanıt
    İşin komiği artık herbalife satıcıları da bunları söylüyor. Şaka gibi.
  • Arkadaşlar kullanmanız şart degil bu ürünleri , illa bir ürün kullanacağım diyorsanız protein tozu kullanabilirsiniz. önemli olan günlük aldığınız ve yaktığınız kalori. Düzgün bir diyet programı hazırlayın ve ŞEKERDEN UZAK DURUN. Tartıya takılmayın aynaya bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bolanka

    Geriye ne kaldı

    Geriye birşey kalmadı. 25 kilo verdim bu şekilde. Demek ki isteyince oluyor.

  • Konuyla biraz alakasız ancak lifalif gibi ürünlerden uzak durun. Lifalif de, Herbalife'a benzer ürün galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigunyula -- 17 Ocak 2021; 2:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl oldu bu ürünleri her Allah'ınb günü kullanıyorum. Ben ve ailem. Aynı zamanda işi de yapıyorum gururla söylüyorum. Bu bir tercihtir. İsteyen yaşam tarzı haline getirir isteyen kullanıp bırakır. Fakat şu bir gerçek ki önümüzdeki 10-15 sene sonra gıda sektörü şua anda olduğundan daha kötü duruma gelecek ve gıda desteklerine şimdikinden daha fazla ihtiyaç duyacağız. İster kabul edin ister etmeyin. Bilgi almak destek vekoçluk almak isteyen bana ulaşabilir. 0507 639 61 99 instagram: @ayaloglufatih

  • onurtheking O kullanıcısına yanıt

    Protein tozu mu? Allah aşkına illa kullanacaksanız protein tozu kullanın demek akıl tutulmasıdır. Zararları açık. Sadece kasları şişirmek için bir dünya kimyevi katkı maddeleri oluyor içinde. Hatta kas kütlesini büyütmek için vücuda giren o maddeler aynı şekilde kas olan kalbide şişiriyor. Yapmayın etmeyin. Toz haline gelmiş, katkı maddeli şeylerin tümünden uzak durun.

  • Merhaba son teknoloji bantlar var, 20 nin üzerinde sertifikası mevcut. İçinde vücuda lazım olan bileşenler var, takılı kalıyor istediği an deri yolu ile kana karışıyor, böylece sürekli vücut onarıyor kendini.mideyi böbreği vs. yormak yok. Hertürlü hastalığın iyileşmesini hızlandırarak, yüksek enerji veriyor. Sinir sistemini sağlam tutuyor, Bileşenin biri GÜMÜŞ İYONU araştırın, Amerika da kanser hücresini yenmek için kullanılıyor. Hem iş imkanı, çünkü sonuçlar mükemmel. Birçok ünlü takıyor, 532 1610279 mesaj atarsan yardımcı olurum. Ve birçok doktor kendine ailesine kullanıyor. Video çok...

  • Peki kilo vermek icin spora destek icin bahs mi herbalife mi ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.