Şimdi Ara

Hergün ücretsiz E-Kitap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
3.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • e kitapı satın almaya gerek yokki. nette sürüyle kaynak var. aradığım kitapların %70ini epub olarak bulabiliyorum.

    amazon kindle aldıktan sonra neden daha önce almadım diye hayıflandım. Hem kitaplığım tıka basa dolmuştu hem de daha az para harcadığım için kÂrdayım.

    bu arada e kitabı telefonda okumak büyük hata. gözünüzü bozabilir.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Ben zaten onların okumasını engellemiyorum

    Sadece onlar okuduğunda özlenecek olacaklarını düşünmüyorum ve de kitabı öyle sesli ortamlarda okumak doğru gelmiyor bana kitap okumak için mi okunmalı yoksa zevk almak için mi.

    O ortamda yok şuraya aktarma yapın yok kapı kapanıyor diğer tarafta çocuk bebek sesi obur tarafta bagirarak telefonda konuşanlar varken okuduğum kitaptan birsey anlamam zevki zehir ederler ondan dolayı ben sadece cool görüneyim diye kitap okuduklarını düşünüyorum



    Tabi başka şehirlerde toplu taşıma kütüphane gibiyse yada o kadar sese rağmen tam olarak yogunlasabiliyorsa okuyan sorun yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Sesli ortamlarda ben de okuyamıyorum senin gibi ama okuyabilen okuyor odaklanamıyorum ben de maalesef.
  • Rapsody_izmir kullanıcısına yanıt
    biraz ekşici gibi gördüm seni

    al bak , öteki arkadaş da kitap okuyanları cool görünmeye çalışanlar zannedip kitap okumaktan uzaklaşmış, bunları napcaz ??



    kitabı en ucuza nasıl halledebiliyorsanız öyle alıp okuyun , epub , kütüphane , free pdf indir ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Of Earth

    İnsanlar Kindle denen şeyi kitap okumak için kullanıyorlar gayet basit cihazın satış mantığı bu zaten anlaması zor bir şey değil.

    Tek avantajının ince olması yorumunu yapmanız cihaz hakkında kulaktan dolma yetersiz bir bilginiz veya tamamen durumu bencilce yorumladığınızı gösteriyor sizin için tek avantajı inceliği olabilir bizzat kendim bir çok avantajından aktif olarak yararlanmaktayım.

    Cihaz iyi bir kitap okuyucusuna MUAZZAM imkanlar veriyor. En basitinden not alma kitaptan aldığın bütün notları tek tuşla aynı yerde ne zaman not aldığına kadar sıralıyor.

    Ayrıca kitap okurken aktif olarak SÖZLÜK kullanabiliyorsun bilmediğin kelimenin üzerine tıklayarak ANLAMINI ANINDA öğrenebiliyorsun.

    İngilizce kelimeler için Türkçe karşılığını anında görebiliyor kelimeleri kaydedip daha sonra cihazdan çalışabiliyorsun.

    Bilmediğin bir olay veya kişi varsa üstüne tıkladığın zaman Wikipedia'dan hakkında kısmını anında görebiliyorsun.

    Bir diğer özellik ise ARAMA binlerce kitap içinden istediğin kelimeyi saniyeler içinde arayabiliyorsun nerede kaldığını unuttuğun veya daha önceden kitapta aklında kalan bir kısım var ise saniyeler içinde bulabiliyorsun.

    Yanında kaç tane kitap taşıdığının anlamı yok mu? Nasıl bir kitap okuyucusunuz bilmiyorum bu tamamen kişisel ihtiyaca göre değişen bir durum yanında 20 kitap ile gezen daha doğrusu araştırma konusu için gezmek zorunda olan da görürsün günde 2 farklı kitabı aynı anda okuyan da veya standart bir kitabı bitirip diğerine geçende.

    Lakin 1000 sayfalık ciltli bir kitabı taşımak hiç de kolay değil özellikle toplu taşımada veya seyahat sırasında kullanmak İŞKENCE belli bir sayfayı geçince sayfaları çevirmek bile fiziksel olarak yoruyor.

    Bir diğer mükemmel avantajı ÜCRETSİZ OLARAK MİLYONLARA KİTABA ULAŞABİLMEN. Ayrıca kütüphane kurmak hiç kolay değil çok az bulunan bir eser olmadıkça kütüphaneye sahip olmak çoğu zaman yer kaplamaktan öteye gitmiyor ki bir süre sonra kitapları koyacak yer bulamıyorsun bu cihaz ise evinin tamamından daha fazla kitabı içine alıyor.

    Yaklaşık 150 tertemiz kitabımı yok fiyatına dağıttım en ufak üzüntü duymadım aksine yer açıldı ve kitaplarımı kaybetmiş değilim istediğin zaman elimin altındaki cihaza yüklerim.

    Alıntıları Göster
    Kulaktan dolma bilgim yok, bizzat kısa bir süre kullandım. Fakat beni sarmadı.
    Not almak için , bir kelimenin anlamına bakmak için zaten telefonum fazlasıyla yeterli.
    Ben her seferinde bir tane kitap okuyan bir insanım. Şuan okuduğum kitap 600 civarında sayfası var ve taşırken herhangi bir problem yaşamadım. Okuduğum kitapları çevreme vermekten mutlu olan birisiyim. Gerçekten bana aşırı pahalı ve verdiğim paranın hakkını veren bir cihaz gibi gelmedi. Zira illada cihazdan okurum diyorsan 6 inç ekranlı bir cihaz fazlası ile yeterli olan zaten. Benim anladığım bu cihazı kullanan kişiler gereğinden fazla abartıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: realitych

    e kitapı satın almaya gerek yokki. nette sürüyle kaynak var. aradığım kitapların %70ini epub olarak bulabiliyorum.

    amazon kindle aldıktan sonra neden daha önce almadım diye hayıflandım. Hem kitaplığım tıka basa dolmuştu hem de daha az para harcadığım için kÂrdayım.

    bu arada e kitabı telefonda okumak büyük hata. gözünüzü bozabilir.
    Akıllı telefonların bir çoğunda kitap okuma modu var. Renkleri ayarlayıp en uygun modu sunuyor. Bir çoğumuz günün büyük bir bölümünü bilgisayar ve telefon başında geçiriyor. Günümüz çalışma şartları bunlar.
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Ben genelde yazılım kategorisinden bir kaç kitap indirmiştim, bir ara paylaşmaya çalışacağım indirdiklerimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapsody_izmir kullanıcısına yanıt
    Köy enstitüleri kapatılmamış olsaydı, hayal ettiğiniz yada şu an yapabilmeyi dilediğiniz şeye gerek kalmayacaktı. Şu anki toplumsal durumu göz önüne alırsak olmayacak birşey değil fakat bunun için kitlesel bir hareket gerekli. Öncelikle eğitim sistemi doğru bir yola sokulmalı, zamanla (bence en fazla bir nesil sonra) okuyan bir toplum oluşabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    Akıllı telefonların bir çoğunda kitap okuma modu var. Renkleri ayarlayıp en uygun modu sunuyor. Bir çoğumuz günün büyük bir bölümünü bilgisayar ve telefon başında geçiriyor. Günümüz çalışma şartları bunlar.

    Alıntıları Göster
    hocam okuma modu falan vardır tabiki de ekranlar farklı. kindle dijital mürekkeb kullanıyor. aynı kitap gibi görünüyor gözü yormuyor. bi deneyin şaşıracağınıza eminim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.