Şimdi Ara

Herhangibir CD den Lisanslı Vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Acer 5536G laptop um var (olmaz olaydı). Hardiski bozulunca değiştirdiler ama yeni yüklemede maalesef alt+F10 a basınca yeniden yükleme yapmıyor. Acer servisi de yasal süre 30 günü sonuna kadar kullandığı için götürmek istemiyorum (ha götürsem de muhtemelen yazılım hatası deyip 25USD yi alacaklar). Yüklü işleti sistemi vista home premium. Ben de bu işletim sisteminin cd sini buldum. Bu CD den kurulum yaparken bilgisayarımın altında yazan CD key i girebiliyor muyum ve bu CD key i girdiğimde lisans konusunda bir sıkıntı oluyor mu?
    Teşekkürler.



  • Bilgisayarınızın altında yazan keyi bulduğunuzu herhangi bir cd ile Vista Home Premium yüklemek şartı ile kurabilirsiniz.Yalnız aktivasyon için microsoft u aramanız gerekebilir.0800 lü bedava hattı var.Biraz uğraşarak aktive ediliyor.Belki siz etkinleştir diyince netten de otomatik olabilir.Ben yine de açıklayayım dedim.
  • Teşekkürler.
  • her orjinal cd'le o ürün anahtarını kuramayabilirsiniz. mesela ürün anahtarın sp1'li kurulum dosyalarıyla uyumludur sen ilk cıkan vista ile kurarsan kabül etmeyebilir
  • Anladım. Konu ile ilgili bir de Microsoft a mail attım onlar da sizinkine benzer şeyler söyledi ve Acer ile konuşmamı önerdi. Acer müşteri hizmetlerini zaten bir haftadan beri arıyordum sonunda ulaşabildim. İlginç konuşmadan özet.
    ....
    Yekili:o zaman harddiskinizin işletim sistemi bulunan kısmına zarar vermişsiniz
    .....
    Ben : Bunun için servise götürmek istemiyorum , servisiniz yavaş çalışıyor bilgisayar çok uzun kalıyor
    Yetkili : Evet haklısınız, o zaman internette bir çok yerden crackli windows indirebilirsiniz, indirip yükleyin korsan olarak kullanın..
    ...
    Evet Acer yetkili bana açık biçimde korsan yazılım kullanmamı önerdi..Güler misin ağlar mısın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.