Şimdi Ara

Herkes okusun önemli bir konu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün coğrafya dersinde Almanya'yı işliyorduk yani nüfusunu falan filan.Neyse sonra Almanya'nın bir şehri sanırım hoca anlatıyordu şehrin adı '' Saksonya '' böyle birşeydi. 2 arkadaşım hafiften güldü bende onlara baktım ve tebessüm edip önüme döndüm. Sonra hoca durdu başladı bağırmaya: Lan adi herifler neye gülüyorsunuz size yüz verdik havalandınız 18 yaşına geldiniz falan filan bağırıp çağırdı 2 arkadaşıma tokat attı. Sonra benim yanıma geldi bağırarak sen neden güldün lan falan demeye başladı ve suratıma coğrafya kitabını fırlattı elimle engelledim yoksa suratıma gelcekti. Kalktım ve bağırdım dedim bana vurmanız koymaz ama kitabı neden yere atıyorsunuz içinde İstiklal Marşı var Atatürk falan var dedim. Hala bağırmaya çağırmaya devam ettik çektik çıktık sınıftan. Ve çıkarken dedim 2 ay kaldı okul bitsin diplomayı alalım görüşücez dedim hocaya! Şimdi bu hoca okulda disiplin kurulunda şikayet etsem gene birşey olmayacak müdür deseniz o da ayrı bir şerefsiz. Ne yapabilirim bana bir akıl verirmisiniz? Yoksa dediğim gibi mezun olmayı mı bekliyim? Karalistem var zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PAŞALI -- 25 Mart 2009; 14:15:22 >







  • Up.
  • Okul bitmeden kimseye bulaşma kendi başını yakarsın.

    Sabrın sonu selamettir demişler.


  • mezun olmayı bekle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bjkozan

    mezun olmayı bekle


    aynen okul bitsin 2 aya hocanın kafaya yumurta geçircem :D
  • heh kopmuş millet. hepimiz öğrenci olduk ve biliriz ki öğretmene mezun olduktan sonra görüşücez diyebilen biri derslerde efendi efendi oturan öğrenci tipine uymaz. kara listeside varmış bakın şuna. arkadaşım kendini polat alemdar mı sanıyorsun? ne yapıcan o kara listeyle hocaların topuklarına mı sıkıcan? valla çok cins öğretmen gördüm(bir kişi kabahatli diye tüm sınıfı sıra dayağına çekerdi bizim hoca mesela) ama onlardan çok daha fazla cins öğrenci gördüm. ben senin öğretmenlerine sabır diliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: itachi84

    heh kopmuş millet. hepimiz öğrenci olduk ve biliriz ki öğretmene mezun olduktan sonra görüşücez diyebilen biri derslerde efendi efendi oturan öğrenci tipine uymaz. kara listeside varmış bakın şuna. arkadaşım kendini polat alemdar mı sanıyorsun? ne yapıcan o kara listeyle hocaların topuklarına mı sıkıcan? valla çok cins öğretmen gördüm(bir kişi kabahatli diye tüm sınıfı sıra dayağına çekerdi bizim hoca mesela) ama onlardan çok daha fazla cins öğrenci gördüm. ben senin öğretmenlerine sabır diliyorum.


    Arkadaşım Polat Alemdar görüp gidip kendimizi mafya sanmıyoruz biz merak etme Okulda kaç kere sigara içerken yakalandım disipline gittim bu yüzden şuan girşey yapsam okuldan atılcam 2 ay kalmış şurda. Ayrıca ben derste efendi efendi oturuyorum demedim sana zaten o hoca disiplin kurulunda diye birazda kendini birşey sanıyor bir hatamızı bekliyor okuldan atmaya yer arıyorlar bu yüzden birşey yapmıyorum anladın mı? İstersen adresimi veriyim mezuniyet günü gel bakalım gör neler yapabiliyoruz? Konuşmakla olmuyor icraat lazım o da var merak etme. Bu hoca Osmanlıcı diye biz değerlerimize sahip çıkınca bağırmaya hakkı yok displin kurulunda diye havalı. Ben yapabileceğim birşey varmı derken dilekçe falan yazmayı kast ettim milli eğitime falan anlatabildim mi?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.