Şimdi Ara

Hero Tasarladım (Ağır miktarda işssizlik içerir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Hero Tasarladım (Ağır miktarda işssizlik içerir.)

    http://www.deviantart.com/art/Dark-Valkyrie-346498708

    Hikaye:
    Eliza büyü okulundan büyü kitabı çalmakla suçlanmıştı. Cezası aşırı büyük değildi, büyü kitabının ücretinin iki katını ödemek zorundaydı ve bu olay için özür dileyecekti. Fakat Eliza bunu kabul etmedi çünkü kendisine iftira atıldığını düşünüyordu. İşlemediği bir suç için cezalandırılmak onun gururuna çok ters geliyordu. Eliza suçunu kabul etmedi fakat döşenmiş olan bütün deliller onu suçlu gösteriyordu. Eliza cezasını ödemek için hiçbir şey yapmadı ve Eliza'nın bu kayıtsızlığını gören büyü okulu yöneticileri Eliza'yı yakalaması için Demacia adalet konseyine başvurdu ve Demacia adalet konseyi iki gün sonra Eliza'yı baygın bir halde büyü okuluna teslim etti.

    Eliza direndiği için ayrıca cezalandırılması gerekiyordu çünkü eğer Eliza bunun için ayrıca cezalandırılmazsa bu olay diğer büyü öğrencilerine örnek olabilirdi. Okul konseyi Eliza için ibretlik bir ceza bulmuştu, okulun çatısının görünen bir kısımına yarı çıplak bir şekilde Eliza kollarından ve bacaklarından bağlandı. Yarı çıplak görünmek bir Demacia büyücüsü için gurur kaynağı olabilir, çünkü özenle yaptırdıkları büyülü dövmeler ve tılsımları diğer Demacialılara göstermek onlar için oldukça gurur vericidir fakat dövmelerin üzerine oldukça can acıtıcı bir şekilde “Cezalandırılmıştır” yazılması hem büyücünün itibarını sarsar hemde büyülü dövmelerine oldukça zarar verir.

    Eliza sıcak Demacia günlerinde güneşten kızarıp, açlığa ve susuzluğa direnmeye çalışırken öğrenciler onunla oldukça dalga geçiyordu. Pek çok Demacialı Eliza'ya kesilen cezanın inanılmaz ağır olduğunu düşünüyordu ve Eliza'yı o halinden kurtarmak için pek çok girişimde bulunulmuşsa da herbiri başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

    Eliza'nın kurtulmasına bir hafta kala bir melek onunla karşısına indi ve çektiği cezanın aşırı ağır bir ceza olduğunu söyledi. Melek onu bulunduğu yerden kurtardı ve ona belli başlı mistik güçler verdi. Yaptıkları anlaşmaya göre Eliza bu güçleri okul yönetimine karşı kullanmayacaktı. Eliza'da kullanmayacağından emindi fakat Eliza'yı kararından şaşırtması için özellikle görevlendirilen karanlık bir melek Eliza'yı okul konseyini öldürmesi için kışkırtmaya çalıştı. Eğer Eliza meleği dinlemez, meleğe karşı koyarsa testi geçecekti ve kendisi de bir melek olacaktı. Ancak Eliza bir yerden sonra kendisi ile uğraşan karanlık meleğe inandı ve intikam için özel güçleri ile okul konseyini öldürdü. Bunun karşılığında bu güçleri ona veren melek Eliza'yı lanetledi ve bu lanetin giderilmesini sağlayacak tek şey bir gurur Eliza'nın kendi gururundan vazgeçmesi olacaktı.

    Eliza gururundan vazgeçemezdi, başka laneti kaldıracak başka bir çözüm bulmak için Efsaneler ligine katıldı.

    Yetenekler
    Pasif – Artan Heves
    Eliza her kill veya assist aldığında iki saniye için %15 attack speed ve %5 Can Emme kazanır. (Bu etki beş defaya kadar birikir.)
    Q – Yıkım: Eliza seçilen rakibe 2 saniye içinde %3/5/7/10/13 daha fazla büyü verir. Eğer rakip şampiyon bu etkinin altında ölürse Eliza canının %10/%15/%20/%25/%30'unu dört saniye içinde yeniler. (10/9/8/7/6 Saniye cooldown, 45/50/55/65/70 Mana)
    W – Lanet: Eliza saldırdığı bir sonraki rakibe 3 saniye boyunca 30/50/70/100/120 (+0.6 AP) büyü hasarı verir ve Eliza verdiği hasarın yarısı kadar iyileşir. Eğer rakip şampiyon bu debuff aktif iken ölürse Eliza canının %5'i kadar büyü kalkanı kazanır ve bu kalkan aktif iken herhangi bir ccden etkilenmez. (14/13/12/11/10 saniye cooldown, 65/70/75/80/85 Mana)
    E – Yokeden: Eliza'nın 10 saniye boyunca düz vuruşları ekstradan 50/70/100/120/150 (+0.3 AP) büyü hasarı verir ve eğer bir rakibi bu yetenek etkin iken düz vuruşlarla öldürürse yeteneğin süresi 1 saniye uzar, cooldownı 1 saniye kısalır. (20/18/16/14/12 saniye cooldown, 50/55/60/65/70 mana)
    R – Karartı: Eliza 10 saniye boyunca gökyüzünü karartır, iyileştirme etkileri iki katına çıkar, yokeden yeteneğinin cooldownı sıfırlanır ve %35 ihtimal ile “Yokeden” yeteneği %100/%150/%200 daha fazla hasar verir. (60 Saniye, 100/120/140 Mana)

    Not:
    Ben böyle yazınca Riot bu karakteri oyuna ekleyecekmiş gibi bir his oluyor. :P Hoşuma gidiyor, ne yapalım? İşsiz olduğum kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Mortui -- 13 Şubat 2014; 23:56:29 >







  • yok artık böyle hero gelse riot batar her skillinde opluk akıyor opluktan ölecek hero
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demacia

    yok artık böyle hero gelse riot batar her skillinde opluk akıyor opluktan ölecek hero

    Sustaini çok fazla oldu değil mi?
  • edit : yanlış anons



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 14 Şubat 2014; 0:01:37 >
  • E yetenegi de var sadece sustain degil.Ap nin yaninda biraz saldiri hizi kasilirsa karsisinda duramazsin.

    Boyle yazinca sampiyon gercekten gelecekmis gibi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideri var.
  • Diana'nın Görümcesi mi oluyor şimdi bu?
  • Çizgifilmden araklama değil en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ignite op
  • okey söylüyorum işsizsin, eliza op, elise'ın atası sanırım kaçıncı jenerasyon acaba, skiller op, ufak bi vlad'a benzerlik falan var ek olarak ulti op
  • hikayesini pek begenmedim. özellikle öyle bi ceza için gökten bir melegin inmesi bana baya bi abartı gibi geldi. ayrıca skillerde baya op olmuş
  • Herşey op

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vladamı benzemiş görüntüsü
  • Morgana kayle karisimi bi sey yapmisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla beğendim eline sağlık
  • bence buff gelmesi lazım şöyle olmalı;

    q suyla rakip öldürürse rakipteki diğer 4 kişi 3dk boyunca stun yesin.
    w siyle rakip öldürürse rakipteki diğer 4 kişi 15dk boyunca ad ve apleri maximum 15 ile gezsin
    e siyle rakip öldürürse takımında ki 4 kişiye ekstra 1500 ad 1600 ap %300a.speed ve %450 ms gelsin
    r siyle rakip öldürürse oyun direk bitsin
  • Pasif olmamış.2 saniyeligine can emme ne la asist/kill alınca.digerleri guzel ama.e de biraz kayle a benzemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAlucard

    hikayesini pek begenmedim. özellikle öyle bi ceza için gökten bir melegin inmesi bana baya bi abartı gibi geldi. ayrıca skillerde baya op olmuş

    Aslında hikayede anlattığım Eliza melekler tarafından küçük bir teste tabii tutulduğu ve başaramadığı içinde lanetlenmesiydi. Görünüşe göre pek iyi yazamamışım, yorumun için sağol.

    Bu arada karakteri sırf damage bakımından hesapladığım için ve diğer özelliklerle uğraşmayı unuttuğum için op olmuş. Bir daha ki sefere daha dengeli bir karakter denerim.
  • TL;DR
    Q=Sustain
    W=Sustain
    E=Sustain
    R=Sustainx2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.