Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Might & Magic Heroes VI: Shades of Darkness- 3 Mayıs 2013 tarihinde çıkıyor bilgisi olan varmı?
  • 2 dlc be 1.8 patch geldi ama oynayan kalmamış.
  • oyunu orjinal olarak oynuyorum. bugun conflux mu nedir ona bağlanamadı save gameleri göremiyorum ne yapmam gerek ? yardımcı olursanız sevinirim
  • Oyunun expansion'u Shades of Darkness'ı Ubisoft sitesinden alıp oynayabilen var mı? Key geldi e-mail ile ama uplay'de my games altında görünmüyor hala.

    Patch 2.1'de bir takım sorunlar var şu bu diyorlar ama bende mi bir enayilik var yoksa genel mi acaba?
  • Şöyle güzel bir incelemesi var oyunun;

    http://fragtist.com/makale.aspx?m=645

    Zaten tırsarak yaklaşıyordum bu incelemeden sonra almam ek pakedi. Artık bu oyuna ek paket geliştirmeyi bırakıp 7. oyuna yönelsinler diyeceğim ben. Ama Ubisoft bu, daha sağmaya çalışır gibi geliyor oyunu...
  • Hala büyük bir zevkle Heroes III oynuyorum. Arada sırada Heroes IV atıyorum oda keyifli. Ubisoft günden güne bir efsaneyi yokediyor. Artık her çıkan Heroes bir öncekini mumla aratıyor. Ahhh 3DO ahh.
  • multiplayer oynayan warmı bunuhala warsa alcam
  • Oyunu orjinal oynayanlar varsa yardım istiyorum. Might & Magic Heroes VI Complete Edition da ek sürümler ve Shades of Darkness kilitli gözüküyor ve key istiyor. Keyi oyunu kurarken girdim, bu keyleri nereden gireceğim. Saçmalıklar dizboyu, para verip aldığın oyunu oynatmamak için ne varsa yapmış ubisoft.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karsahini

    Oyunu orjinal oynayanlar varsa yardım istiyorum. Might & Magic Heroes VI Complete Edition da ek sürümler ve Shades of Darkness kilitli gözüküyor ve key istiyor. Keyi oyunu kurarken girdim, bu keyleri nereden gireceğim. Saçmalıklar dizboyu, para verip aldığın oyunu oynatmamak için ne varsa yapmış ubisoft.

    Aynı kepazelik bende de var. D&R'dan ucuza complete edition aldık, Shades of Darkness açık DLC'ler kapalı görünüyor. Hepsine kutunun üzerindeki CD key'i girmeyi denemediysen bir tecrübe etmekte fayda var. Belki öyle açılıyordur.
  • Ben de Gold Edition vardı, Shades of Darkness'ı almadan bir daha göz atayım dedim gelişmelere.
    15-20 dakikada bir takıldı oyun kale ekranına girerken, savaşa girerken, savaştan çıkarken, inventoryi açarken... En son oyuna girer, girmez 2 defa takıldı ard arda. Oyunun ilk, en kötü zamanlarında bile başıma gelmeyen bir olay bu...
    Uğraştım baya codectir dediler, sürücüdür dediler. Hepsi günceldi genede sil baştan tekrar yaptım herşeyi, bana mısın demedi.
    Sildim oyunu, kutusunu da tarihin tozlu raflarına(bildiğiniz baza :)) kaldırdım. Bir daha da yüzüne bakmam herhalde, soğuttular beni seriden yemin ediyorum...
  • nvidia kartlarda sorun çıkarıyomuş oyun
  • İşin ilginç yanı, oyunun normal yamasız versiyonlarını bu tip bir sorun olmadan oynamıştım...
  • Yama 2.1'den sonra peydahlamış bu sorunlar. Benim bir de Rus orjinal üzerine aynı uplay hesabına complete edition kaydettirme hikayem var ki ciddi söylüyorum ubisoft ile aramızda geçen yazışmaları buraya yazsam 10 A4 sayfası uzunluğunda hikaye olur.

    Bu DRM işi olmuyor arkadaş, çok kasmamak lazım. Daha kaç firma bu yüzden rezil rüsva olacak bakalım.
  • Bıraktı zaten Ubisfot DRM işini, son piyango MMH6 ya vurdu işte... Dedim belki ek paket gerektirmez ama yemedi gene Coflux'a mecburmuş oyun...
    Gider 4-5 oynarım aslanlar gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karsahini

    Oyunu orjinal oynayanlar varsa yardım istiyorum. Might & Magic Heroes VI Complete Edition da ek sürümler ve Shades of Darkness kilitli gözüküyor ve key istiyor. Keyi oyunu kurarken girdim, bu keyleri nereden gireceğim. Saçmalıklar dizboyu, para verip aldığın oyunu oynatmamak için ne varsa yapmış ubisoft.

    Konuyla alakalı Aralgame e mail attım ve durumu bildirdim. Bana üreticiden kaynaklı bir sorun olduğunu ve şu an için çözüm olmadığını söylediler ve oyunu iade edebileceğimi bildirdiler. Bende D&R mağazasına gidip iade de bulundum, Fiş yada faturanızı kaybetmedi iseniz oyunu aldığınız yere gidip iade edin, ama önce Aralgame e durumu bildirip onay maili alın.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.