Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.551
Cevap
75
Favori
339.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracımda Necvox Dva-S 99105 WINCE 8" Nissan Qashqai Navigasyon & Multimedya cihazı takılı. Geri vitese taktığımda arkayı gösteriyor Ama biraz geç (4-5sn içinde ) devreye giriyor. Eski necvox 9901 daha çabuk devreye giriyordu. Bu durum normal mi?
    Ayrıca geri vitesten tekrar ileri vitese almama rağmen geri vites görüntüsü ekranda donmuş şekilde kalıyor. Bu durumu yeni yapmaya başladı. Neden olabilir acaba?
  • Arkadaşlar Fiat Albea 2005 model aracım için duble din android cihaz arıyorum navitech dtv-8500 tam bana göre tüm bağlantılar var USB, DVD,micro SD bunun dışında TV var ancak cihaz hiç bir yerde yok dtv-450 modeli var piyasada belki onu alicam ama altarnatif daha hızlı yüksek RAM li cihazlar varsa bildiğiniz önerilere açığım navimex in android 8.0 Oreo modelleri var ama Universal modelini bulamadım fiyat olarak 1000 TL civarında olursa sevinirim
  • Merhaba arkadaslar 1998 model Clio 1.4rn aracımda Jsd-520 bluetoth teyp var. Aracın kendi ses sistemi çok kötü, o nedenle buna uygun f/p (sadece)hoparlör tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taydin66

    Aracımda Necvox Dva-S 99105 WINCE 8" Nissan Qashqai Navigasyon & Multimedya cihazı takılı. Geri vitese taktığımda arkayı gösteriyor Ama biraz geç (4-5sn içinde ) devreye giriyor. Eski necvox 9901 daha çabuk devreye giriyordu. Bu durum normal mi?
    Ayrıca geri vitesten tekrar ileri vitese almama rağmen geri vites görüntüsü ekranda donmuş şekilde kalıyor. Bu durumu yeni yapmaya başladı. Neden olabilir acaba?
    bu soruna çözüm yok mu?
  • Merhaba... 2013 Kia Rio Hb araç için android multimedya önerisi olan var mı? aramalarda birçok model çıkıyor hepsi birbirine benziyor fiyat farklılıkları var.Hangi cihaz kullanım ve kalite olarak daha iyidir?
  • Merhaba Honda civic vtec aldım. Multimedya sistemi yada çift rca çıkışı olan ve Bluetooth bağlantısı olan ünite alıcam. İleride çift anfi bass ve mid kullanıcam. Hangi ünite işimi görür. Multimedya olması şart değildir. Normal teyp çift rca ve Bluetooth olması yeterli olur teşekkür ederim.
  • selam arkadaşlar focus 3 aracımda navimex multimedya takılı normal olarak sorun yok ancak navigasyon sesi normal multimedya sesine göre sonda olduğu halde çok az çıkıyor.örnek radyo sesi normal olarak iyi bir şekilde ayarlandığında navigasyona adres verdiğimde radyo sesi doğal olarak kesiliyor ve adres yönlendirme sesine geçtiğinde çok az duyuluyor yön sonunda tekrar radyoya geçtiğinde radyo ayarlandığı şekile geliyor. navigasyon sesini yükseltmek için düğmeyi açtığımda radyoya geçince çok yükses seten dolayı sesi azaltıyorum.çözümü nasıl yapabiliriz.tşk.
  • Selamun aleykum arkadaşlar.
    Aracım volkswagen caddy
    Teyp necvox dva 9949 hd
    Sorun;
    -navigasyon, tv, usb de sinyal yok yazısı
    -bluetooth bağlanıyor ama ses yok

    Radyo çalışıyor sıkıntı yok CD denemedim acaba canbus mu bozuk yazılımsal mı yoksa teyp mi arızalı
  • merhaba aracım 2014 model golf 7 aracı 3 sene önce aldım aldığımda üzerinde cylone full dokunmatik android cihaz vardı aldığım günden beri sorunsuz kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar sorun şu cihaza reset atınca herşey normal çalışıyor ama aracı durdurup kantağı çıkardığım zaman ve tekrar taktığım zaman home tuşu geri tuşu direksiyondan müzik ileri geri tuşu araç bilgilerinin bulunduğu car settings uygulaması car info uygulaması videolar park sensörü görüntüsü daha birçok şey çalışmıyor. sebebini bulamadım fabrika ayarlarına çevirdim gene olmadı servis telefonlara bakmıyor bununla alakalı bana yardımcı olabilirmisiniz bu akşam istanbula gelecem yarın orada olacam yönlendirebileceğiniz bir yer varmı yada sizinle görüşmemiz mümmkünmü şimdiden tşk ler
  • Arkadaşlar merhaba ford focus 2 hb aracım var kenwood marka multimedya var bu araca uygun 2 tane hoparlör öneririsiniz kaliteli müzik dinlemek için yani çok abartı bi durumum yok
  • tüm araçlar için uyumlu android multimedya sistemleri için inceleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=59KiMiX9RjY
  • iyi günler arkadaşlar.aracımda android multimedya var.ayrıca ön kayıt kamerası takılı ve araç çalıştığında otomatik kayıta başlıyor.geçenlerde samsung cep telefonunda bulunan müzikleri blutooth ile cihaza aktarmak istedim ön kayıt kamerası aktif ise blutooth ile aktarılan müzik çalışmıyor.eğer ön kayıt kamerasını kapatırsam telefondaki müzikler aktarılıyor.ikisini bir arada nasıl çalıştırabilirim tşk.
  • Merhabalar 2009 model hyundai accent era model aracım için multimedya teyp arıyorum sorunsuz çalışan ve dokunmatiği iyi olan bir cihaz olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi rica ederim kullananlara da sorular sormak isterim şimdiden sağolun.
  • Hocam Merhaba 2014 ibiza da Necvox Dvn-p 1092 Platinum kullanıyorum 2-3 yıldır ilk zamanalr bleutooth dan bağladığımda yüksek seste parazit oluyordu sanki rtük engellemiş gibi bir ses sonraları usb ve cd de yapmaya başladı şuan sadece radyo yu kullanabiliyorum. Bu soruna bir çözüm var mı cihaza format atılıyormu. Şimiden teşekkürler.
  • Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

    Bu cihazı wv crefter bağladık herşey normal ama sesi açınca yada cd takınca hergangi bi müdahalede kendini kapatıp tekrar açıyor sürekli şasemi alıyor anlamadım ??
  • Cyclone ix35 dvd açınca ses geliyor fakat görüntü gelmiyor ekranda enjoy music while driving yazısı çıkıyor ne yapmam gerekli
  • Merhaba

    2017 Polo aracımda 10" ekran var, bunu telefonun ekranını yansıtabileceğim basit bir cihaz arıyorum. Aracımda sensörler ve arabanın gideceği açı ekrana yansıyor, Android cihaz taktığımızda bu özellik devam ediyor mu?

    Birde bazen arabanın önünü veya arkası kurtarsa bile yan tarafları sürtebiliyor, Bunun için bir çözüm var mı?
  • Fiat linea Blue&me sistemi arızasından km ışığı yanıp sönmekte.uyumlu bir multimedıa sistem takıldığında gösterge panelindeki km ışığı yanıp sönmesi son bulacakmı..
  • fiat marka aracımda blue&me arızalandı multımedıa sistem takınca araçta görülen km ışığı yanıp sönmesi arızası giderilmiş olurmu..
  • İyi günler arkadaşlar. Aracım 2013 passat. Bu araç için 3 yıl önce Black panther oto dvd Android işletim sistemli bir cihaz aldım. Dün cihaz ww logosu ile dondu ve ekrana giremiyorum. Ne yapabilirim çok acil.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.