Şimdi Ara

Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Hatırlatmakta fayda var. Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet, 2016 Sezon Güncellemesi'nde duyurduğumuz özelliklerden biri. Sistem hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyenleri buraya davet ediyoruz. Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet, karşılaşmalarda başarılı oyunlar çıkardığınızda veya karşılaşmaya birlikte girdiğiniz hazır grup takdire değer performanslar sergilediğinde ödüller kazanmanızı sağlayan, Şampiyon Ustalığı'na bağlı bir sistem. Kazandığınız ödülleri kullanarak şampiyon, kostüm, totem görünümü ve sihirdar simgesi gibi içerikler edinip işleyebileceksiniz.

    Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet sistemini beta sürümünde gerçek oyuncularla denemek için Türkiye Sunucusu'nu seçtik. Elbette beta demek, sistemin bazı noktalarında geliştirmeler yapmamız gerekebileceği, eksik yanlarının olabileceği ve bazı hatalarla karşılaşabileceğiniz anlamına da geliyor. Dolayısıyla beta süreci boyunca yorumlarınızı, düşüncelerinizi ve her tür gözleminizi Panolar üzerinden paylaşmanız bizim için çok önemli. Gözümüz kulağımız sizde olacak! Sistem, 6.3 Yaması'yla birlikte değil, yama döneminin ilerleyen günlerinde devreye girecek. Bu yüzden paylaşacağımız haberleri yakından takip etmeyi unutmayın.

    ÖNEMLİ HATIRLATMA: Edindiğiniz içeriklerde herhangi bir kayıp yaşamamak için Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet sistemini kullanmaya başlamadan önce sistemin nasıl işlediği hakkında olabildiğince fazla bilgi edinmeye çalışmanızı öneriyoruz. Bu konuda size elimizden gelen bütün desteği sunmaya çabalayacağız.
    HAZIR YAZILMIŞI VAR Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet sisteminin işleyişi, Yama Notları'nda uzun uzadıya ele alınamayacak kadar kapsamlı. Bu yüzden yeni sistem hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için 2016 Sezon Güncellemesi sayfasına göz atmayı ihmal etmeyin!
    ZANAATKÂR DÜĞME Hextech Zanaatkârlığı'na "Ganimet ve Zanaat Çantası" düğmesine ("Mağaza" düğmesinin hemen yanında) basarak ulaşabilirsiniz
    İADE YOK Mağaza'dan RP ile alınan Ustalık Sandıkları (ve Anahtarlar), açılmamış olsalar bile iade edilemeyecek!
    YİNE DE İADE YOK Aldığınız bir sandıktan kristal çıkarsa ve bu kristali etkinleştirerek kiralık dönemi başlatırsanız, kiralık dönem sona erdikten sonra RP iadesi yapılmayacak.
    BETA OLDUĞUNU UNUTMA Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet değerleri (içeriklerin çıkma oranları, sandık içerikleri, vb.) beta süreci boyunca düzenlemeye tabi olacak"

    Şimdiden hayırlı olsun güzel bir sistem olacağa benziyor.







  • eklendimi oyuna ben goremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HalfKill

    eklendimi oyuna ben goremedim

    Sistem, 6.3 Yaması'yla birlikte değil, yama döneminin ilerleyen günlerinde devreye girecek. Bu yüzden paylaşacağımız haberleri yakından takip etmeyi unutmayın.

    Kesin tarih yok ama 3-5 güne gelir heralde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.